Canım çok geçmiş olsun önceliklebence sevinmeyin diyen doktora haklısın deme çünkü onlar artık bizim bu kadar bilgili olmamızdan ne yazık ki rahatsız.
Eskiden insanlar bir ay iki ay geciktikten sonra direk öğrenip plansız bir şekilde öğreniyormuş ve bu değerler onlara çok düşük geliyor aynı zamanda değerlerin de çok güzel ilerlemiş ama nasipten öte köy yok nasip değilmiş sadece.
Doktor ve hastanelerle çalışan bir firma olarak şunu söylemek isterim ki özel hastaneler gerçekten ilk bir tüp bebek ya da aşılamayı tutmaması için yapıyorlar para kazanmak için.
İstisnai durumlar elbet vardır hak yemeyen doktorlar elbet vardır fakat durumun geneli maalesef ki Türkiye’de bu şekilde.
Düşük ve kürtajlarından sonra ben de hamile kalamadım ben de çok umutlanmıştım umutlarım tükendikçe strese girdikçe hiç hamile kalamamaya başladım ondan sonrası bir gün vazgeçtiğimimde tekrar hamile kaldım ama kalp atışını duyar duymak aldırmak zorunda kaldım
Sonrası zaten Forum’da yazdığım gibi..
Benim devlet hastanesini seçme sebebim devlette üç aşılama hakkı bir Türk bebek hakkın var üç aşılamayı yaptırmadan tüp bebeğe geçemiyorsun.
Ve onlar da zaten aşılama da tutacak şekilde titiz ilerliyorlar tüp bebek daha maliyetli bir işlem olduğu için ve raporları daha uyguna çıkarmak zorunda kaldıkları için.
Bu süreç onlar için zor ve olabildiğince titiz ilerliyorlar.
Benim devlet hastanesini seçme sebebim bu yani
Tek problem işte asistanlar öğrenebilmek adına işlemlere ve muayenelere dahil olması buna da yapabilecek bir şey maalesef ki yok.
Cümlemin sonunu Allah hiçbirimizin kucağına boş bırakmasın diyerek bitiyorummmm
Umarım o mutlu haberleri hepimiz burda birbirimize veririz
inşallah inşallah , en kısa sürede bu haberi alır ve veririrz