• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle 🙏🏻 bence sevinmeyin diyen doktora haklısın deme çünkü onlar artık bizim bu kadar bilgili olmamızdan ne yazık ki rahatsız.
Eskiden insanlar bir ay iki ay geciktikten sonra direk öğrenip plansız bir şekilde öğreniyormuş ve bu değerler onlara çok düşük geliyor aynı zamanda değerlerin de çok güzel ilerlemiş ama nasipten öte köy yok nasip değilmiş sadece.
Doktor ve hastanelerle çalışan bir firma olarak şunu söylemek isterim ki özel hastaneler gerçekten ilk bir tüp bebek ya da aşılamayı tutmaması için yapıyorlar para kazanmak için.
İstisnai durumlar elbet vardır hak yemeyen doktorlar elbet vardır fakat durumun geneli maalesef ki Türkiye’de bu şekilde.
Düşük ve kürtajlarından sonra ben de hamile kalamadım ben de çok umutlanmıştım umutlarım tükendikçe strese girdikçe hiç hamile kalamamaya başladım ondan sonrası bir gün vazgeçtiğimimde tekrar hamile kaldım ama kalp atışını duyar duymak aldırmak zorunda kaldım 😔😔😔
Sonrası zaten Forum’da yazdığım gibi..
Benim devlet hastanesini seçme sebebim devlette üç aşılama hakkı bir Türk bebek hakkın var üç aşılamayı yaptırmadan tüp bebeğe geçemiyorsun.
Ve onlar da zaten aşılama da tutacak şekilde titiz ilerliyorlar tüp bebek daha maliyetli bir işlem olduğu için ve raporları daha uyguna çıkarmak zorunda kaldıkları için.
Bu süreç onlar için zor ve olabildiğince titiz ilerliyorlar.
Benim devlet hastanesini seçme sebebim bu yani☺️☺️
Tek problem işte asistanlar öğrenebilmek adına işlemlere ve muayenelere dahil olması buna da yapabilecek bir şey maalesef ki yok.

Cümlemin sonunu Allah hiçbirimizin kucağına boş bırakmasın diyerek bitiyorummmm 🙏🏻🥰
Umarım o mutlu haberleri hepimiz burda birbirimize veririz

inşallah inşallah , en kısa sürede bu haberi alır ve veririrz

Hiç korkulacak bir işlem değil, sadece 2 dk sürüyor, hafif bi acı veriyor tabi ama abartılacak kadar değil, 15-20 dk yatıyorsunuz sonra çıkıyorsunuz. Doktorum ertesi gün de ilişki önermişti mutlaka değerlendirin, evde kesinlikle temizlik falan yapmayın 10 gün dinlenin yatın, işlemden sonra progestan fitil başlatıyor çoğu ben sabah akşam kullanıyorum, ilk defa kullanacaksanız aşırı göğüs ağrısı yapıyor, başka merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz, ben de 20 eylülde yaptırdım ilk aşılamamı beklemedeyim, umarım hepimizin güzel sonuçlanır🥰
İlave olarak aşılama esnasında kendinizi sıkmamaya çalışın ki spermler dışarı çıkmasın. Rahat olun
Izlede yaptırdıysanız ortamala fıyatlar nasıl

Kızlar herkese merhaba ✨
Ben 1,5 yıllık evlilikte 6 ay arayla 2 kere hamile kaldım.
1 i kimyasaldı 1 i ise servikal gebelikti kürtaj oldum ameliyatlı bir şekilde.
Son servikal gebeliğimde Başakşehir Çam Sakura Hastanesinde ‘İnfertelite’ bölümüne yönlendirildik.
Benim zehirli tiroidim ve kürtaj sonrası pcos görüntüm var eşimin ise öğrendik ki bu süreçte spermleri fazla olsa da anomalisi bozukmuş 🙏🏻
Doktor bunların hepsini inceledikten sonra aşılama yapılması kararı verdi.
Doktorumun ismi Muzaffer Zeki Duman.
Bugün yani 26 eylülde reglimin son günü alttan muayene edildim ve iğnelerime hemen başlamam gerektiğini söylediler.
Gonal-f İğnesi;
26-27-28-29-30 eylülde 50 olacak şekilde vurulmamı söylediler ve 1 Ekimde tekrar kontrol istediler.
Yani çok yüksek ihtimal ovitrelle ile Ekim ayında aşılamam yapılacak Allah nasip ederse 🙏🏻❤️
Eylülde aşılama olanlar , Çam sakurada aşılama olanlar yada ekimde olacak olanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Dikkat edilecek edilmeyecek şeyleri de aynı şekilde 🫶🏻
Bende Muzaffer Zeki Dumana aldım nasipse ekimide gidicen nasıl doktor acaba davranışı konuşması

Kızlar herkese merhaba ✨
Son servikal gebeliğimde Başakşehir Çam Sakura Hastanesinde ‘İnfertelite’ bölümüne yönlendirildik.
Benim zehirli tiroidim ve kürtaj sonrası pcos görüntüm var eşimin ise öğrendik ki bu süreçte spermleri fazla olsa da anomalisi bozukmuş 🙏🏻
Bugün yani 26 eylülde reglimin son günü alttan muayene edildim ve iğnelerime hemen başlamam gerektiğini söylediler.
Gonal-f İğnesi;
26-27-28-29-30 eylülde 50 olacak şekilde vurulmamı söylediler ve 1 Ekimde tekrar kontrol istediler.
Yani çok yüksek ihtimal ovitrelle ile Ekim ayında aşılamam yapılacak Allah nasip ederse 🙏🏻❤️
Eylülde aşılama olanlar , Çam sakurada aşılama olanlar yada ekimde olacak olanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Aynı durumdayız yarın bende bir ekimde kontrole gidip yumurtalıklarıma bakılıp aşılama olacağım ekimde 🥰

Hiç korkulacak bir işlem değil, sadece 2 dk sürüyor, hafif bi acı veriyor tabi ama abartılacak kadar değil, 15-20 dk yatıyorsunuz sonra çıkıyorsunuz. Doktorum ertesi gün de ilişki önermişti mutlaka değerlendirin, evde kesinlikle temizlik falan yapmayın 10 gün dinlenin yatın, işlemden sonra progestan fitil başlatıyor çoğu ben sabah akşam kullanıyorum, ilk defa kullanacaksanız aşırı göğüs ağrısı yapıyor, başka merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz, ben de 20 eylülde yaptırdım ilk aşılamamı beklemedeyim, umarım hepimizin güzel sonuçlanır🥰
İlave olarak aşılama esnasında kendinizi sıkmamaya çalışın ki spermler dışarı çıkmasın. Rahat olun
Son durumuz ne acaba

Bende Muzaffer Zeki Dumana aldım nasipse ekimide gidicen nasıl doktor acaba davranışı konuşması
Kendisi oranın tek infertelite de aşılama yapan doktoru olduğundanmıdır bilmem inanılmaz rahat biraz gevşek konuşan bir tip.
Örneğin kötü gelen tiroid değerlerime ‘tiroid değerleri zorlamış’ dedi hayatımın şokunu yaşadım Malesef…
Ama çam sakurada çalışan arkadaşım böyle biri olsa da işinde iyi olduğunu söyledi o yüzden devam ediyorum
Zaten kendisini pek görmüyorsunuz görseniz de yanında 5 asistanıyla birlikte öğretirken muayene olurken buluyorsunuz kendinizi.
Yada uzman asistanı muayene ediyor klasik devlet hastanesi :)
Ebeler çok tatlılar çok güzel bilgi veriyorlar ama ona lafım yok yaşayıp göreceğiz ☺️
Uzun lafın kısası başta kendisine uyuz olmuştum ama şuan pozitif kalıp odaklandığım için umursamıyorum

ben dün gidip muayene oldum , çok memnun kaldım asistan ve ebelerin ilgisi muhteşem . kanuniye gitmiştim daha önce dövmekten beter etmişlerdi beni ama buradan inanılmaz mutlu ayrıldım .
hormon testı yapıldı 20 ekımde tekrar kan verıcem ona göre aşılamamı yoksa dırek tup bebek mı karar verılecek sanırım . muzaffer hocaya gıdersen ınsallah denk geliriz.

Kızlar herkese merhaba ✨
Gonal-f İğnesi;
bende dün başladım , ben bı kere aşılama yaptım tutmadı sana tavsiyem lütfen düşünmemeye çalış akışına bırak sanki aşılama olmamış gibi tabi ki dikkat ama nolur sitres yapma nolur

bende dün başladım , ben bı kere aşılama yaptım tutmadı sana tavsiyem lütfen düşünmemeye çalış akışına bırak sanki aşılama olmamış gibi tabi ki dikkat ama nolur sitres yapma nolur
Stres yapmamaya çalışıyorum ama sanki süreç bende farklı ilerliyor.
Burda konuştuğum kişiler 5 gün Gonalf kontrol sonra 2 gün gonalf yada direkt çatlatma iğnesine geçmişler.
Bana 5 gün gonalf dedi kullandım bugün kontrole gittim 5 gün daha kullan dedi pazartesi gel dedi o süreçte ya yumurtalar büyürse ara kontrol alıcam demedi

Stres yapmamaya çalışıyorum ama sanki süreç bende farklı ilerliyor.
Burda konuştuğum kişiler 5 gün Gonalf kontrol sonra 2 gün gonalf yada direkt çatlatma iğnesine geçmişler.
Bana 5 gün gonalf dedi kullandım bugün kontrole gittim 5 gün daha kullan dedi pazartesi gel dedi o süreçte ya yumurtalar büyürse ara kontrol alıcam demedi
dozun farklıdır yumurta tam kıvamında gelmemiştir. diye düşünüyorum aa 5 gün uzun süre gerçekten ara sor tekrar

ben de dün gece 1 de ovitrelle vuruldum. yarın öğlen 1de aşılamam var. Rabbim herkese umutla beklediği o güzel haberi almayı nasip etsin inşallah

Back
X