• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olabilir canım tek taraflı ara sıra girip çıkan kasık ağrısı da varsa inşAllah tutunuyordur bebişin 💙 bu günlerde çok dikkat et ani kalkışlar yapma, hafif yürüyüşlerle rahme kan akışını hızlandır, ağır kaldırma, yükseğe uzanma, sıcak suyla duş alma ve stres yapma. Umarım bize güzel haberi verirsin 🤲
Ay inşallah canım . Dikkat ederim canım söylediklerine. Eğer tutunmaysa ne zaman testte çıkar acaba

Kızlar test tarihinize kaç gün kaldı hangi gün betaya gideceksiniz herkesin yaklaştı sanırım 🍀

Ben çalıştığım için sabahları doktorun yanına çok kısa uğruyorum perşembe test yapabilirsem kan sonucumu orada beklemek zorunda kalmam diye düşündüm

Ay inşallah canım . Dikkat ederim canım söylediklerine. Eğer tutunmaysa ne zaman testte çıkar acaba
Bende o kasık ağrıları iki gün sürmüştü canım. Ağrılardan saymaya başlarsak 4. gününde kaset testte çıkmamıştı. Tam 8.günde kaset testte anında belirgin çizgi çıkmıştı. Şimdi iğnenin de etkisiyle yalancı pozitif olma ihtimaline karşı bence 5 gün sonra kan testi yap canım. Ben bu ayki aşılamamda son güne kadar yaptığım tüm erken ve kaset testlerim pozitif çıkıyordu ama kanda negatif çıktı. İğne etkisi herkeste farklı etki bırakıyor o yüzden en garantilisi kan testi.

Back
X