• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba, ben de 1 Ekim’de Ovitrelle kullandım 3 Ekim’de 12:30’da aşılamam yapıldı. İlk günler erken gebelik testim pozitif çıkıyordu iğne etkisinden dolayı. Hafif karın ağrımda vardı ama tek taraflı değildi. Şuan aşılamanın 10. gününde Ovitrellenin 12. Günündeyim ve hiçbir belirtim yok. Sadece biraz göğüs hassasiyetim var dokunduğumda acıyor son 4-5 gündür 2 gün öncesinde sertleşme de vardı ama o geçti. Gün içinde de 7-8 defa sağ kasığımda çok hafif iğne batması gibi batmalar oluyor ama can yakıcı şekilde değil çok hafif yani. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti yani Ovitrelle etkisi geçmiş. Sonrasında pozitife döner mi bilmiyorum umarım döner. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
Yumurtanız sağ tarafta mı gelişmişti? Benim de sürekli sağ taraftan ağrı giriyor da.

Yumurtanız sağ tarafta mı gelişmişti? Benim de sürekli sağ taraftan ağrı giriyor da.
Evet sağda 19 mm, solda 17 mm idi 2 tane vardı yani son kontrolde akşamına da Ovitrelle yi vurmuştum. Doktor seçilmiş yumurtanın sağdaki olduğunu ama soldakinin de çatlayabileceğini söyledi

Evet sağda 19 mm, solda 17 mm idi 2 tane vardı yani son kontrolde akşamına da Ovitrelle yi vurmuştum. Doktor seçilmiş yumurtanın sağdaki olduğunu ama soldakinin de çatlayabileceğini söyledi
Benim tek yumurtam gelişti. Bir de benim rahmimde sağa yatıklık var merak ediyordum yumurtadan dolayı mı rahimden dolayı mı sağa sancı girdiğini. Teşekkür ederim.

Merhaba canım pozitif çok güzel sonuçlar alırsın inşAllah 🤲 birde ikinci aşılama için araya bir ay süre koydu mu doktorun yoksa hiç beklemeden ikinci aşılamaya mı geçti?
1 ay süre koydu canım bazen aşılamadan sonra doğal gebelik oluşuyo 1 ay aşılama 1 ay siz deneyin sonra tekrar aşılama demişti 2. Aşılamama başladım işte

1 ay süre koydu canım bazen aşılamadan sonra doğal gebelik oluşuyo 1 ay aşılama 1 ay siz deneyin sonra tekrar aşılama demişti 2. Aşılamama başladım işte
Evet canım iğnelerin etkisi bir süre daha devam ediyormuş. Benim doktorum da bir ay ara verelim yumurtalarını dinlendirelim dedi ama ben kabul etmedim hemen başlamak istedim o yüzden sordum🌸 birde ard arda aşılama yapan bazı kişilerde kist durumu da oluyormuş korktum açıkçası. O yüzden sanırım bende bir ay beklemeye karar verdim :))

Back
X