Cok uzun sürmüyor bide simdi psikolojik olarak korku da var dikkat etmem gerek belki tutacak ama benim dikkatsizligimden olmadi gibisinden bende o pek kalmadı ikisinde de o kadar dikkat ettim ki yıllık izin bile aldim ama olmayınca olmuyor eski doktorum bazen sebep yoktur demişti daha sonra da pcos olduğum için insülin direnci cok etken kilo ver dedi onu da yaptım 12 kilo verdim işte ama bu sefer hayatımı askıya almayı düşünmüyorum buna bel bağlayıp stres yapmak da istemiyorum sizde rutininize devam edin bence öbür türlü cok stres oluyo insan deneyimle sabit.İnşallah çok uzun sürmez sürekli yorgunluk hissi veriyor bu durum
Oldum bu gun sabah erkenden gidip. 15 gün sonra kontrol dediler kan ver beta hcg bak falan yok ben zaten anlamadım pek bisey ama su var siz spermiyogram vermiyorlar dediniz ya e nabzda da gözükmüyor diye onu sordum özellikle eşimin spermiyogram sonucunu e nabizda görebilecek miyiz ya da siz verecek misiniz diye e nabizda olmaz işlem sırasında hemşirenize sorabilirsiniz dedi işlem olduktan sonra sormaya kalmadan hemsire getirdi verdi sonucuSiz de bugün aşılama olcaktınız demi ? Ne zaman çağıracak bi daha beta için? benimki de ondan keşke fitil yerine yutsaydık
Oldum bu gun sabah erkenden gidip. 15 gün sonra kontrol dediler kan ver beta hcg bak falan yok ben zaten anlamadım pek bisey ama su var siz spermiyogram vermiyorlar dediniz ya e nabzda da gözükmüyor diye onu sordum özellikle eşimin spermiyogram sonucunu e nabizda görebilecek miyiz ya da siz verecek misiniz diye e nabizda olmaz işlem sırasında hemşirenize sorabilirsiniz dedi işlem olduktan sonra sormaya kalmadan hemsire getirdi verdi sonucu
Elimden geldiği kadar sakin kalmaya çalışıyorum zaten ama sürekli bir yorgunluk hali var yere eğilsem kramp giriyor. İnşallah bu ay sonu güzel sonuçlar almış oluruzCok uzun sürmüyor bide simdi psikolojik olarak korku da var dikkat etmem gerek belki tutacak ama benim dikkatsizligimden olmadi gibisinden bende o pek kalmadı ikisinde de o kadar dikkat ettim ki yıllık izin bile aldim ama olmayınca olmuyor eski doktorum bazen sebep yoktur demişti daha sonra da pcos olduğum için insülin direnci cok etken kilo ver dedi onu da yaptım 12 kilo verdim işte ama bu sefer hayatımı askıya almayı düşünmüyorum buna bel bağlayıp stres yapmak da istemiyorum sizde rutininize devam edin bence öbür türlü cok stres oluyo insan deneyimle sabit.
İnşallah herkes ufakta olsa bir umut kırıntısı peşindeElimden geldiği kadar sakin kalmaya çalışıyorum zaten ama sürekli bir yorgunluk hali var yere eğilsem kramp giriyor. İnşallah bu ay sonu güzel sonuçlar almış oluruz
Ben de aynı gün oldum 17sinde gidicem bakalım siz de gonalf ve ovitrelle mi vuruldunuzBen de cuma günü ilk kez aşılama oldum 17 Ekim'de beta istedi
Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve sivilceler çıktı benim de
Ben sadece aşılama günü yattım diğer günler ağır bişey kaldırmadım normal günlük yaşantıma devam ettim
Evet adetin 3. Günü başladım 50 ml vuruldum daha sonra bir gün 75 ml vuruldumBen de aynı gün oldum 17sinde gidicem bakalım siz de gonalf ve ovitrelle mi vuruldunuz
İnşallah çok rahat geçer mutlu haberlerinizi alırızKızlar yarın sabah 11 de aşılamam var ilk denememiz dua edinRabbim hepimize müjdeli haberi almayı nasip etsin
Birlikte 17sini beklicez o zamanEvet adetin 3. Günü başladım 50 ml vuruldum daha sonra bir gün 75 ml vuruldum
Ovitrelleden 22 saat sonra aşılama yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?