• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden o kadar çok gelişmiş doktor bir şey dedi mi
Vücudum aşırı tepki göstermiş iğneye, öyle söyledi. Normalde benim yumurtam bazen büyüyor bazen büyümüyordu. Uzun zaman da klomen kullandım ve bir kez kimyasal gebelik geçirdim. İğne ağır geldi bir daha kullanmak istemiyorum.

Canım iğnenin yan etkisi de yapıyor hem sızlama hem gaz şişkinlik

Ben sordum idrara sıkışıklık olcak mı diye hemşireye birşey demedi ama bir kere doktor idrara sıkışık olma dedi ultrasonda. Rahmim sağa yatık belki ondan mıdır bilmiyorum
Herkesin yoğurt yemesi farklı oluyo iste bende ilk defa oluyo gibi hissediyorum bisey demiyorlar pek devlette

14. Günde negatif çıktığı halde hamile olanlar oluyormuş doktorum gec döllenme olabiliyor 2 gun sonra tekrar test ver demişti bana umudunuzu kaybetmeyin.
Yok ya ben pes ettim artık boş yere umutlanmak istemiyorum olsa çıkardı işte
Bugünkü testlerim(aşılama günü dahil 13.gün)
Mavi olan artımed pembe olan predictor

Eklentiler

• IMG_8163.webp
    IMG_8163.webp
    58 KB · Görüntüleme: 25
Yok ya ben pes ettim artık boş yere umutlanmak istemiyorum olsa çıkardı işte
Bugünkü testlerim(aşılama günü dahil 13.gün)
Mavi olan artımed pembe olan predictor
Pembede belli belirsiz bir çizgi mi var? Bat ne zaman?

Evet ama testin kendi çizgisi gibime geldi anlamadım, bat bilmiyorum aşılama yapınca o günler değişiyor. Pazar günü progestan fitil bitiyor bittikten sonraki 1-2 gün içinde olurum yani salı gibi

Evet ama testin kendi çizgisi gibime geldi anlamadım, bat bilmiyorum aşılama yapınca o günler değişiyor. Pazar günü progestan fitil bitiyor bittikten sonraki 1-2 gün içinde olurum yani salı gibi
Aşılama olunca bat tarihi mi değişiyor? Benimki iptal olduğu için süreci tamamlayamadım ama gonalf 75 kullandım, benimki de değişir mi acaba?
Bu arada 12. Günden sonra kanda da çıkıyormuş gebelik istersen kan ver aklında soru işareti kalmasın. Ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde o kadar silik biz çizgi vardı ki ilk bakışta yok dersin. O yüzden silik çizgileri de ciddiye alıyorum. Kimyasal oldu o ayrı ama o kadar silik şekilde 16 çıkmıştı beta

Aşılama olunca bat tarihi mi değişiyor? Benimki iptal olduğu için süreci tamamlayamadım ama gonalf 75 kullandım, benimki de değişir mi acaba?
Bu arada 12. Günden sonra kanda da çıkıyormuş gebelik istersen kan ver aklında soru işareti kalmasın. Ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde o kadar silik biz çizgi vardı ki ilk bakışta yok dersin. O yüzden silik çizgileri de ciddiye alıyorum. Kimyasal oldu o ayrı ama o kadar silik şekilde 16 çıkmıştı beta
Evet mesela bazen yumurta geç büyüyor o süreç uzayabiliyor o yüzden fitili baz alıyorum bir öncekinde fitili bıraktım ertesi günü regl oldum hatta kullanırken bile pembemsi akıntım gelmişti tutunma sandım reglim başlıyormuş, gonal f çok uzun süre kullanmadıysan normalde de reglin düzenliyse hep tarihin değişmez bence, testte pozitifi görmeden kan vermek de istemiyorum şimdi boşu boşuna bin küsür lira vericem
Senin neden iptal oldu aşılama çok mu yumurtan oldu

Evet mesela bazen yumurta geç büyüyor o süreç uzayabiliyor o yüzden fitili baz alıyorum bir öncekinde fitili bıraktım ertesi günü regl oldum hatta kullanırken bile pembemsi akıntım gelmişti tutunma sandım reglim başlıyormuş, gonal f çok uzun süre kullanmadıysan normalde de reglin düzenliyse hep tarihin değişmez bence, testte pozitifi görmeden kan vermek de istemiyorum şimdi boşu boşuna bin küsür lira vericem
Evet daha yumurtlama tarihime 5 gün varken 5 yumurta olgunlaşmış ve ve 7 tane de büyümekte. Belki erken büyüdüğü için adetim de erken gelir bu ay. Ya olur mu bilmiyorum da pazartesi kontrole gideceğim. Belki ultrasonla takip yapıldığında geriye 2-3 sağlıklı yumurta yakalandığında doğal yolla olur diye umutlandım. Kendi doktoruma gideceğim, aşılamayı devlet hastanesinde yaptırıyorum.
Bu arada acilde de kan verebilirsin, ücretli değil. Bazı hastanelerde kadın doğum acili oluyor orda da beta bakıyorlar. Öyle olmasa bile ilaç kullanacağım ve hamile olup olmadığımdan emin olmam gerek diyerek yine beta baktırabilirsin acilde.

Evet daha yumurtlama tarihime 5 gün varken 5 yumurta olgunlaşmış ve ve 7 tane de büyümekte. Belki erken büyüdüğü için adetim de erken gelir bu ay. Ya olur mu bilmiyorum da pazartesi kontrole gideceğim. Belki ultrasonla takip yapıldığında geriye 2-3 sağlıklı yumurta yakalandığında doğal yolla olur diye umutlandım. Kendi doktoruma gideceğim, aşılamayı devlet hastanesinde yaptırıyorum.
Bu arada acilde de kan verebilirsin, ücretli değil. Bazı hastanelerde kadın doğum acili oluyor orda da beta bakıyorlar. Öyle olmasa bile ilaç kullanacağım ve hamile olup olmadığımdan emin olmam gerek diyerek yine beta baktırabilirsin acilde

Bu arada acilde de kan verebilirsin, ücretli değil. Bazı hastanelerde kadın doğum acili oluyor orda da beta bakıyorlar. Öyle olmasa bile ilaç kullanacağım ve hamile olup olmadığımdan emin olmam gerek diyerek yine beta baktırabilirsin acilde
Kendi kendine çatlıyorsa olabilir neden olmaasın🥰 devlet çok uzak özel de pahalı zaten umudum yok

Kendi kendine çatlıyorsa olabilir neden olmaasın🥰 devlet çok uzak özel de pahalı zaten umudum yok
Aile hekimliği de bakıyor diye biliyorum ben orda vermedim hiç. Kendiliğinden çatlıyor evet, olmazsa çatlatma iğnem de duruyor ilk ay iptal olduğu için kullanmadım onu da. İnşallah senin de pozitif çıkar, ilk gebeliğimdeki testi atıyorum, umut olur belki 🥰 adete 3 gün varken ilki, sonraki de 2 gün varken.

Eklentiler

• IMG_8383.webp
    IMG_8383.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 99BFA12A-EDC2-46EE-84CA-88C9C7AE89E1.webp
    99BFA12A-EDC2-46EE-84CA-88C9C7AE89E1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 20
Aile hekimliği de bakıyor diye biliyorum ben orda vermedim hiç. Kendiliğinden çatlıyor evet, olmazsa çatlatma iğnem de duruyor ilk ay iptal olduğu için kullanmadım onu da. İnşallah senin de pozitif çıkar, ilk gebeliğimdeki testi atıyorum, umut olur belki 🥰 adete 3 gün varken ilki, sonraki de 2 gün varken.
1 günde bayaa değişmiş ben ilkinde hiçbişey göremedim kalitesi de düşüyor ya buraya atınca, ama benim hiç değişmedi dün de yoktu bugün de 🥲 umudumu kırmadığın için teşekkür ederim canım benim🩷🌸 ama ben yitirdim çoktan😂

Kızlar birsey sorucam dün aşılama oldum ya dün dikkat ettim tuvalet konusunda. Şu süreçte sizce klozet mi kullanmalıyız ben normalde alaturka kullanıyorum dikkat etmem gerekir mi ?

Kızlar bende 24 Eylül'de ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum ve 26 Eylül'de aşılamam yapıldı. Bugün ovitrellenin 9.günü ve İlk defa bugün erken gebelik testi yaptım iğnenin etkisini görmek için ama ikinci çizgi anında çıktı ve çok silik de değil. Artık hayalet çizgi gibi çıkar diyordum ama baya belirgin. Tam olarak ne zaman negatife döner iğne etkisi?

Kızlar birsey sorucam dün aşılama oldum ya dün dikkat ettim tuvalet konusunda. Şu süreçte sizce klozet mi kullanmalıyız ben normalde alaturka kullanıyorum dikkat etmem gerekir mi ?
Bu konuda hiç bir fikrim yok. Bende sana şey soracaktım herhangi bir ağrı vs varmı vücudunda. Benim hiç bir şey yok sabah bi ara sağ kasıklarıma ağrı girdi baya sonra geçti ve bir daha yok. Bugün akıntımda yok. Hiç bir şey yok yani senin nasıl merak ettim. Bir de eşinin sperm sonuçları nasıldı ?

normal hayatına devam et düşünmemeye çalış sadece dua et

Back
X