Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yukarda yazdım cvp alamadım bende bugün aşılamanın 8.günündeyim. çatlatma iğnesinin de 10. günündeyim. Dün erken gebelik testi yaptım yani çatlamanın 9. gününde ve anında pozitif çıktı baya da belirgindi. Resmini de ekliyorum lütfen bakar mısınız?
Kızlar yukarda yazdım cvp alamadım bende bugün aşılamanın 8.günündeyim. çatlatma iğnesinin de 10. günündeyim. Dün erken gebelik testi yaptım yani çatlamanın 9. gününde ve anında pozitif çıktı baya da belirgindi. Resmini de ekliyorum lütfen bakar mısınız?