Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk Aşılamadan sonraki 14.gün. Hiç koyulaşma yok. Testin kendi çizgisini görüyorum çokkk hafiften o kadar. Tutmadı yani regli beklicem
Normalde bugün ama testi görünce regl olmazsan gel dedi. Regli bekliyorumDoktorunuz beta ölçümü için hangi gün çağırdı
Durdukça silikleşti ve inceldi çizgi. Ama ilk dakikalarda baya pembeydi.Kızlar yukarda yazdım cvp alamadım bende bugün aşılamanın 8.günündeyim. çatlatma iğnesinin de 10. günündeyim. Dün erken gebelik testi yaptım yani çatlamanın 9. gününde ve anında pozitif çıktı baya da belirgindi. Resmini de ekliyorum lütfen bakar mısınız?
Amin kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerede bu güzel mutlu günleri yaşatmayı nasip etsin inşallahAy çok sevindim canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahçok teşekkür ederim tavsiyelerin için
İğne etkisi olabilir canım 14.günü bekleKızlar yukarda yazdım cvp alamadım bende bugün aşılamanın 8.günündeyim. çatlatma iğnesinin de 10. günündeyim. Dün erken gebelik testi yaptım yani çatlamanın 9. gününde ve anında pozitif çıktı baya da belirgindi. Resmini de ekliyorum lütfen bakar mısınız?
Keşke sabredebilsem canım. İğne etkisi ne zaman geçer peki?İğne etkisi olabilir canım 14.günü bekle
14.gününe kadar bekleyin diyorlar genelde. Ama bence adet gecikmesini bekleKeşke sabredebilsem canım. İğne etkisi ne zaman geçer peki?
Cuma günü kan verme günüm. O zamana kadar bekleyim o halde. Olumsuz olduğunu bildiğim halde merak ediyorum işte14.gününe kadar bekleyin diyorlar genelde. Ama bence adet gecikmesini bekle