• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir şey sormak istiyorum progestan 200 fitil verdi doktor. Kullandıktan sonra hemen kalkmıyorum. Bazen yapıp uyuyorum uzun süre kalıyor. Ama krem gibi geri geliyor bu normal mi?

Kızlar bir şey sormak istiyorum progestan 200 fitil verdi doktor. Kullandıktan sonra hemen kalkmıyorum. Bazen yapıp uyuyorum uzun süre kalıyor. Ama krem gibi geri geliyor bu normal mi?
Normal canım bende kullanıyorum gece yatmadan kullanınca bile sabah kalkınca bir kısmı akmış oluyor.

Kızlar benim bugün ovitrellenin 11. günü ve gebelik testim halen belirgin pozitif. Adet olacakmışım gibi sancılarım ve göğüs şişkinliği + ağrısı var. Ve ateş basıyor. Normalde asla adet öncesi göğüs belirtisi yaşamam. Birde vücudumda sivilcelenme var. Ergenliğimde bile tek sivilcesi olmayan biriydim. Belirti olarak görmek istemiyorum ama bu şekilde gebelik belirtisi oluyor mu ?

Biraz fazla yürüyünce kasığıma ani sancılar giriyor belim çok ağrıyor iğneden sonra mı oluyor ki böyle aşılama daha 2 gün oldu

Benim ovitrelle gündüz 12 de yap dedi
Sonraki gün gündüz 11 de aşılama yapıldı
Çatlatma iğnesinden 23 saat sonra yani😑niye böyle yaptı bilmiyorum herkesin 36 saat sonra olmuş

Bana da ondan verdi doktor da uzun süre uzanmak gerekiyor mu gerçekten çünkü sabah akşam olduğu icin ise gidecem uzanma şansım yok

Biraz fazla yürüyünce kasığıma ani sancılar giriyor belim çok ağrıyor iğneden sonra mı oluyor ki böyle aşılama daha 2 gün oldu
Bende de olmuştu bu aşağı yukarı 1 hafta kadar sürüyor bu durum nedeni bilmiyorum ama kullandığımız hormonlardan da olabilir

Benim ovitrelle gündüz 12 de yap dedi
Sonraki gün gündüz 11 de aşılama yapıldı
Çatlatma iğnesinden 23 saat sonra yani😑niye böyle yaptı bilmiyorum herkesin 36 saat sonra olmuş
36 saat içinde yapılabilir diye biliyorum ben belki de yumurtanın durumu ile ilgilidir hızlı gelişen bir yumurtan vardır belki iğneye de vücudun hızlı tepki verir diyedir belki

Bana da ondan verdi doktor da uzun süre uzanmak gerekiyor mu gerçekten çünkü sabah akşam olduğu icin ise gidecem uzanma şansım yok
Ben de onu düşünüyorum hafta sonu yattım da yarın 7de kalkıp işe gidicem 10 dk en fazla durabilirim

Ben de onu düşünüyorum hafta sonu yattım da yarın 7de kalkıp işe gidicem 10 dk en fazla durabilirim
Bende max o kadar durabilirim sıkıntı olmaz herhalde olacak olsa istirahat falan verirdi ben de anlamadım önceki doktorum 3 gün yat en azından demişti bu doktor bu gün dikkat et bizim için problem yok dedi bide öncekilerde bana duphaston diye bir ilaç vardi ağızdan alınan o verilmişti simdi ki verilen hem normal hap gibi kullanılabilen hem de fitil olarak kullanılan bir ilaç sanki ilk defa asilama yaptırıyor gibi hissediyorum resmen

Bende max o kadar durabilirim sıkıntı olmaz herhalde olacak olsa istirahat falan verirdi ben de anlamadım önceki doktorum 3 gün yat en azından demişti bu doktor bu gün dikkat et bizim için problem yok dedi bide öncekilerde bana duphaston diye bir ilaç vardi ağızdan alınan o verilmişti simdi ki verilen hem normal hap gibi kullanılabilen hem de fitil olarak kullanılan bir ilaç sanki ilk defa asilama yaptırıyor gibi hissediyorum resmen
Siz de bugün aşılama olcaktınız demi ? Ne zaman çağıracak bi daha beta için? benimki de ondan keşke fitil yerine yutsaydık 😄

Back
X