• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pardon aşılamanın 12.günü bugün. Çatlatma iğnesinin de 14.günü. Yani iğneden sonra 14. gün mü test yapmam gerekiyor?
bana doktorum aşılamadan 14 gün sonra gel kan ver dedi siz isterseniz bir hastane aciline gidip kan verin inşallah pozitif olur sonucunuz bize de umut olur :)

Bugün 6 günüm ve bende hiç bir belirti yok normal devam ediyorum Vala sonucu çok merak ediyorum yaaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim 😭😂

Bugün 6 günüm ve bende hiç bir belirti yok normal devam ediyorum Vala sonucu çok merak ediyorum yaaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim 😭😂
Sende mi 2 ekimde yaptırdın benimde 6.günüm kasıklarım aşırı hassaslaştı ağrı saplanıp duruyor niyeyse. Diğer günler hiç bu kadar olmamıştı

Kızlar benim bugün kasıklarımda farklı bir ağrı var. Kasıklarımda şiddetli sızlama bıçak batması bazen öyle ağrı giriyor ki ayaklarımı uzatmadan geçmiyor niye böyle oldu ? Kasık bölgem aşırı hassaslaştı
Benimde gebeliğimde öyleydi. Ovulasyonun 8-9.günü sağ kasığımda hep batmalar oluyordu ama birkaç saniye olup gidiyordu acıtıyordu. Sanki bıçak batırır gibiydi aynen. Meğer bebeğim o zaman rahmime yerleşiyormuş. Ve beraberinde sanki adet olacakmışım gibi adet öncesi sancılarım da vardı. İnşAllah bebeğin sıkı sıkı tutunuyordur annesine🤲

bana doktorum aşılamadan 14 gün sonra gel kan ver dedi siz isterseniz bir hastane aciline gidip kan verin inşallah pozitif olur sonucunuz bize de umut olur :)
Cuma günü kan günüm. Acilde bakmıyorlar burda maalesef 🙂↔️yarın tekrar evde gebelik testi yapıcam artık yarın belli olur az çok inşAllah 🤲

Benimde gebeliğimde öyleydi. Ovulasyonun 8-9.günü sağ kasığımda hep batmalar oluyordu ama birkaç saniye olup gidiyordu acıtıyordu. Sanki bıçak batırır gibiydi aynen. Meğer bebeğim o zaman rahmime yerleşiyormuş. Ve beraberinde sanki adet olacakmışım gibi adet öncesi sancılarım da vardı. İnşAllah bebeğin sıkı sıkı tutunuyordur annesine🤲
Ayyyy o kadar güzel konuştun ki Allah razı olsun. İnşallah allahım inşallah o kadar dua ediyorum ki. İnşallah tutunuyordur. Ve inşallah hepimiz hamile kalırız

Ayyyy o kadar güzel konuştun ki Allah razı olsun. İnşallah allahım inşallah o kadar dua ediyorum ki. İnşallah tutunuyordur. Ve inşallah hepimiz hamile kalırız
Amin kuzum aminnnn🌸 zaten en büyük belirtim de buydu. Birde adet öncesi sancılarım. Diğer tüm belirtiler ilerleyen zamanlarda çıkıyor. Çok çok dikkat et iki üç gün yat dinlen aniden kalkış yapma bir yerlere uzanma ağır kaldırma eve makine bile atma. Herşey gönlümüzce olsun inşAllah 🤲

Sende mi 2 ekimde yaptırdın benimde 6.günüm kasıklarım aşırı hassaslaştı ağrı saplanıp duruyor niyeyse. Diğer günler hiç bu kadar olmamıştı
Ben 3 ekimde yaptırdım ilk yapılan gün gaz sancısı ve ağrım vardı ikinci gün aşırı kas ağrım vardı yürüyemiyordum ama son günlerde hiç bir belirtim yok

Ben 3 ekimde yaptırdım ilk yapılan gün gaz sancısı ve ağrım vardı ikinci gün aşırı kas ağrım vardı yürüyemiyordum ama son günlerde hiç bir belirtim yok
İlk 10 gün iğne etkisinden dolayı bu belirtiler oluyor. Bir anda vücudumuza gebelik hormonu veriyorlar ve vücut kendini gebe sanıyor, gebelik belirtileri veriyor. O yüzden belirti arayarak kafanızda soru işaretleri oluşturmayın bence. Zaten iğnenin etkisi geçince bütün belirtiler kayboluyor. Bende aşılama sürecindeyim ve ilk günler bunların hepsini yaşadım.

İlk 10 gün iğne etkisinden dolayı bu belirtiler oluyor. Bir anda vücudumuza gebelik hormonu veriyorlar ve vücut kendini gebe sanıyor, gebelik belirtileri veriyor. O yüzden belirti arayarak kafanızda soru işaretleri oluşturmayın bence. Zaten iğnenin etkisi geçince bütün belirtiler kayboluyor. Bende aşılama sürecindeyim ve ilk günler bunların hepsini yaşadım.
Denin kaçıncı günün belirtilerin başladı ki aşılama mı oldu senin nasıl geçti sürecin nasıl anladın hamile olduğunu

Denin kaçıncı günün belirtilerin başladı ki aşılama mı oldu senin nasıl geçti sürecin nasıl anladın hamile olduğunu
Benim bugün iğnenin 14. günü. Aşılamanın ise 12.günü. Erken gebelik testleri ile 2 günde bir ovitrellenin etkisinin geçmesini takip ettim ama hiç negatif olmadı. Bugün kaset test yaptım yine silik çizgi çıktı. Sanırım iğnenin etkisi halen tam olarak gitmemiş. Hiçbir belirtim yok o yüzden gebe olduğumu düşünmüyorum maalesef

Benim bugün iğnenin 14. günü. Aşılamanın ise 12.günü. Erken gebelik testleri ile 2 günde bir ovitrellenin etkisinin geçmesini takip ettim ama hiç negatif olmadı. Bugün kaset test yaptım yine silik çizgi çıktı. Sanırım iğnenin etkisi halen tam olarak gitmemiş. Hiçbir belirtim yok o yüzden gebe olduğumu düşünmüyorum maalesef
Anladım ne bilim bende sanki olmadı gibi düşünüyorum kendimce hakkımız da hayırlısı olsun ya zor bi süreç yıpratıcı bir süreç umarım hepimiz o güzel haberi alırız

Canım hiç belli olmaz adet olmadığımız sürece umut hep var kötü düşünme

Canım hiç belli olmaz adet olmadığımız sürece umut hep var kötü düşünme
Ama iğne etkisi hiç gitmedi hiç negatif olmadı o yüzden şuan çıkan pozitiflere de inanmak istemiyorum kuzum. Yarın son bir kez test yapıcam ve zaten gebelikse koyulaşma olur, değilse de artık sonraki adeti beklicem 😴

Kızlar ovitrelle sonrası gebelik testi negatif olmadan pozitif devam eder mi ? Ben iki günde bir erken gebelik testi yapıyorum ve hiç negatifi görmedim daha. Bugün iğnenin 14. günü, aşılamanın ise 11.günü. Ve bugün kaset test yaptım yine silik çizgi çıktı. İğnenin etkisi ne zaman geçer lütfen cvp verin ilk deneyimim hiçbir bilgim yok bu konuda 😴
Daha once yanlış hatırlamıyorsam asilamanin 12. Gününden sonra etkisi geçiyor mus ovitrelle nin

Daha once yanlış hatırlamıyorsam asilamanin 12. Gününden sonra etkisi geçiyor mus ovitrelle nin
Çoğu kişinin bu zamana kadar etkisi geçmiş ama bende nedense geçmedi halen. Yarın aşılamanın 13.günü. Yarın son kez test yapıcam belli olur artık herhalde :) şöyle muallakta kalmak aşırı zor ya ne var diyebiliyorum nede yok...

Back
X