• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalktığında spermlerde akma olmadıysa sorun olmaz. Zaten rahim ağzından geçen spermlerde akma olmuyor. İnşAllah gerek kalmaz ama tekrar aşılama yapmak zorunda kalırsan o zaman hemşireye yada doktoruna bu durumu anlatırsın.
Buse hanım sizlerde özelden numaranızı verin isterseniz gruba ekleyeceğim

Aşılamaya sıkışık gidilmesi gerekiyormuş canım özellikle söylediler rahim daha düz olurmuş üstten bastırınca sperm daha iyi ilerlermiş.
Sıkışık olmadığım için beni 10 dk bekletip aldılar
bende sonradan öğrendim hatta bugün doktoruma sordum gerek görmüyorum ben dedi ama bir dahakine bende sıkışık gideyim kuzum çok duyuyorum çünkü bunu. Bide öyle deneyim. Tüp bebekte de hep sıkışıkken transfer yapılıyor demek ki faydası var ki öyle yapılıyor.

Yoo idrara sıkışık gitmedim doktorumda söylemedi hatta inşallah tuvaletim gelmez diye dua ettim aşılamadan sonra 3 4 saat tuvalete gitmedim asla. Hep uzandım.
Çoğu kişi sıkışık gitmiş o yüzden bende bugün sordum ama demek ki her doktor farklı uygulama yapıyor. Bende 4-5 saat kadar lavaboya çıkmamıştım

Bana da özellikle sıkışıklık demedi doktorum 12.30 gibi wc ye girmiştim 2.30 gibi girdim tekrar tuvalete girme dedi sadece o sırada da tuvalete sıkışık değildim
Anladım, doktordan doktora fark ediyor demek ki ama sıkışık olunca da idrarı nasıl tutucaz ki aşılamadan sonra da lavaboya gitmemek gerekiyor 🤔

Yok yanı özel olarak aynı hastane olmasına gerek yok, dertlerimiz aynı :)
Yanı hoş bir konuşma oluyor burada herkes biseyler paylaşıyor ben daha sürecin basındayım sonuç olarak bu şekilde herkes herkese fikir verebilir..

Back
X