• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcak su, sauna, hamam gibi sıcak yerler varikosel için baş düşman. Bize gittiğimiz tüm doktorlar eşime sıcaktan uzak durmasını söyledi çünkü zaten varikosel demek damarların genişlemesiyle oluyor ve sıcaklık damarları daha da gevşetip genişlemesine sebep oluyor.
Şimdi sizin özel ve acil bir durumunuz olduğu için devlet destekli tüp bebek Bebek için hak kazanabilirsiniz. Yani rapor çıkarıp yaparsanız maliyeti baya düşüyor
Kocam zaten sıcağı hiç sevmez ama hiç doktorlar falan dememisti bize termal otele gitmek istiyordum ben aslında iyi oldu öğrendiğim. Özel sigortamız var özelle devlet aynı fiyat oluyor hatta devlet daha pahalı oluyor bize. Normal sigorta yada bagkurumuz yok bizim o yüzden hiç devlete gitmiyorum ben. Aşılama da çok pahalı değil 12 bin dediler 10 bine kadar ine biliriz dediler bizde keşke dememek için yaptırmaya karar verdik.

Kocam zaten sıcağı hiç sevmez ama hiç doktorlar falan dememisti bize termal otele gitmek istiyordum ben aslında iyi oldu öğrendiğim. Özel sigortamız var özelle devlet aynı fiyat oluyor hatta devlet daha pahalı oluyor bize. Normal sigorta yada bagkurumuz yok bizim o yüzden hiç devlete gitmiyorum ben. Aşılama da çok pahalı değil 12 bin dediler 10 bine kadar ine biliriz dediler bizde keşke dememek için yaptırmaya karar verdik.
Devlette aşılama için para almıyorlar ilk gebelikse yani benim gittiğim yerde öyle

Bu kızla aynı şeyleri yaşamışız. Onun göğüs ağrısı aşılamadan 4 5 gün sonra ortaya çıkmış benimki 9 10 gün sonra başladı. Onun ki pozitif çıkmış inşallah darısı bana ya 🥹🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_0033.webp
    IMG_0033.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu kızla aynı şeyleri yaşamışız. Onun göğüs ağrısı aşılamadan 4 5 gün sonra ortaya çıkmış benimki 9 10 gün sonra başladı. Onun ki pozitif çıkmış inşallah darısı bana ya 🥹🥹🥹🥹
Amin inşallah bende de hassasiyet var kasik da kram var kac gündür sol tarafıma oluyodu iki gündür sağa da oluyo bu gün bir tık arttı kramp şiddeti daha 2 asilama yaptırdım bunlari yaşamadım hassasiyet kramp vs oluyodu ama bu kadar yoğun ve sık değildi umarım olumludur nette araştırdım enfeksiyon falan da demis kasik kramplari icin idrar rengim sarilasti ama gidip de hala test yapmak istemiyorum hala cok erken(9.günüm) kan testini bekleyecem dayanabilirsem inşallah bu sefer tutmuştur ama yerleşme kanaması vs bir durum da olmadi

Devlette aşılama için para almıyorlar ilk gebelikse yani benim gittiğim yerde öyle
Bunu ilk defa duydum çipli aşılama yaptırıyoruz biz, bizim bulunduğumuz şehirde hastanede sıra bulmak falan çok zor birde yeni yapıldı bir çok cihazları eksik

Canım çok geçmiş olsun öncelikle 🙏🏻 bence sevinmeyin diyen doktora haklısın deme çünkü onlar artık bizim bu kadar bilgili olmamızdan ne yazık ki rahatsız.
Eskiden insanlar bir ay iki ay geciktikten sonra direk öğrenip plansız bir şekilde öğreniyormuş ve bu değerler onlara çok düşük geliyor aynı zamanda değerlerin de çok güzel ilerlemiş ama nasipten öte köy yok nasip değilmiş sadece.
Doktor ve hastanelerle çalışan bir firma olarak şunu söylemek isterim ki özel hastaneler gerçekten ilk bir tüp bebek ya da aşılamayı tutmaması için yapıyorlar para kazanmak için.
İstisnai durumlar elbet vardır hak yemeyen doktorlar elbet vardır fakat durumun geneli maalesef ki Türkiye’de bu şekilde.
Düşük ve kürtajlarından sonra ben de hamile kalamadım ben de çok umutlanmıştım umutlarım tükendikçe strese girdikçe hiç hamile kalamamaya başladım ondan sonrası bir gün vazgeçtiğimimde tekrar hamile kaldım ama kalp atışını duyar duymak aldırmak zorunda kaldım 😔😔😔
Sonrası zaten Forum’da yazdığım gibi..
Benim devlet hastanesini seçme sebebim devlette üç aşılama hakkı bir Türk bebek hakkın var üç aşılamayı yaptırmadan tüp bebeğe geçemiyorsun.
Ve onlar da zaten aşılama da tutacak şekilde titiz ilerliyorlar tüp bebek daha maliyetli bir işlem olduğu için ve raporları daha uyguna çıkarmak zorunda kaldıkları için.
Bu süreç onlar için zor ve olabildiğince titiz ilerliyorlar.
Benim devlet hastanesini seçme sebebim bu yani☺️☺️
Tek problem işte asistanlar öğrenebilmek adına işlemlere ve muayenelere dahil olması buna da yapabilecek bir şey maalesef ki yok.

Cümlemin sonunu Allah hiçbirimizin kucağına boş bırakmasın diyerek bitiyorummmm 🙏🏻🥰
Umarım o mutlu haberleri hepimiz burda birbirimize veririz
Aşılama dediğiniz ile çatlatma iğnesi arasındaki fark nedir acaba ne güzel açıklamalı yazmışsınız ama 🥰 ben de devlete gidiyorum bu ay ikinci defa çatlatma iğnesini denetti doktor prosedür nasıl işleyecek bilmiyorum ama siz biliyorsanız paylaşır mısnız?

Anladım canım tabi durumunuzu kendinize göre daha iyi bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah bu sefer tutar da bir daha bunları düşünmek konuşmak zorunda bile kalmazsın, buradaki her tüm kadınlar ve anne olmak isteyen her kadın için Rabb'im hepimize zahmetsizce anne olmayı nasip etsin inşAllah 🤲

Anladım canım tabi durumunuzu kendinize göre daha iyi bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah bu sefer tutar da bir daha bunları düşünmek konuşmak zorunda bile kalmazsın, buradaki her tüm kadınlar ve anne olmak isteyen her kadın için Rabb'im hepimize zahmetsizce anne olmayı nasip etsin inşAllah 🤲
Yaa çok teşekkür ederim çok hoş konuşuyorsunuz insan ister istemez mutlu oluyor 🤗🤗🥰🥰🥰

İnşallah ya Sen nasılsın peki? Reglimize 4 gün kaldı
Evet heyecan bastı bir kaç gündür. Benimde gün gün değişiyor bir gün bir şeyiö yok bir gün kasıklarım ağrıyor bugün göğüslerimde çekilme gibi bir şeyler oldu ilk defa böyle şeyler yaşadım bende. Genelde bel ağrım var bir ağrıyor bi ağrımıyor değişik 😄 ama senin dediğin gibi değil benim söylediklerim daha yüzeysel şeyler

Aşılamanın 12. günü itibariyle erken gebelik testim negatif ben elendim arkadaşlar umarım sizler pozitifi görürsünüz 😊🙏 regl olmamı engelleyecekse engellemesin diye Progestanı da bırakmayı düşünüyorum

Aşılamanın 12. günü itibariyle erken gebelik testim negatif ben elendim arkadaşlar umarım sizler pozitifi görürsünüz 😊🙏 regl olmamı engelleyecekse engellemesin diye Progestanı da bırakmayı düşünüyorum
Bence adet gecikmesini bekle 1 gün gecikirsen kan ver eğer kanda çıkmazsa bırakırsın canım. 12.gün daha erken. Negatif olup pozitife dönen gördüm. Ayrıca kaset testlere çok güvenmemek gerekiyor

Bence adet gecikmesini bekle 1 gün gecikirsen kan ver eğer kanda çıkmazsa bırakırsın canım. 12.gün daha erken. Negatif olup pozitife dönen gördüm. Ayrıca kaset testlere çok güvenmemek gerekiyor
Keşke öyle olsa ama hiç sanmıyorum yine de dediğin gibi 1 gün gecikirsem o zaman kan verip sonra bırakayım en iyisi zaten bat 18 Ekim ne kaldı ki doktorum da 21’inde kan ver demişti biraz geç bir tarih söyledi nedenini anlamadım

Keşke öyle olsa ama hiç sanmıyorum yine de dediğin gibi 1 gün gecikirsem o zaman kan verip sonra bırakayım en iyisi zaten bat 18 Ekim ne kaldı ki doktorum da 21’inde kan ver demişti biraz geç bir tarih söyledi nedenini anlamadım
Aaa aynıyız sen ben B Benoower aynıyız. İnşallah ayın 18 inde mutlu olucazzzz

Back
X