Aşılama Aşılamaya da Şans Verilmeli mi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Arkadaşlar 1 yıldır bebeğimiz olmadı 4.5 yıllık evliyim pek de beklemek istemiyorum Rabbim ne yazdıysa o olur tabi ama içim çok acıyor bir yerden başlamak istiyorum tüm gücümle tüp bebek düşünüyorum ama öncesinde aşılamaya da şans verilmeli mi önerileriniz neler öyle aman aman problemimiz yok çünkü ..Aşılama olan arkadaşlar ağrılı bir işlem mi işe gitmek için kaç gün geçmesi gerekiyor tutan arkadaşlar kaçıncı denemenizde tuttu yardımcı olurmuşuz nolurr

benimde problemim yok 3 kez tüp bebek denedik. 2 tane bebeğimi 8-9. haftalarda kaybettim. bu işler aşama aşama. şans az ama deneyebilirsin tabi aşılamayı. yoksa tedavinin sonu yok . ben uzman oldum anne olamadım daha :kahve:

benimde problemim yok 3 kez tüp bebek denedik. 2 tane bebeğimi 8-9. haftalarda kaybettim. bu işler aşama aşama. şans az ama deneyebilirsin tabi aşılamayı. yoksa tedavinin sonu yok . ben uzman oldum anne olamadım daha :kahve:
inşallah tez zamnda kavuşursunuz nerde ne kadar bekleyen varsa ALLAH yüzünü güldürsün sizin tüp tutuyor ama pıhtılaşmaya baktırdınız mı bir sebebi vardır mutlaka düşüklerin

Gecmis olsun canimm, Allah tez zamanda nasip etsin insallah en saglikli sekilde

doktorunuza sorarark hareket edin bence ciddi bir sorun yoksa hemen olmayabilir zaten

siz gerekli hormon vs testleri yaptırdıysanız bekleyın bence hersey normalse yoksa da bir doktora görünün derim.
yaptırdım canım ya bir sıkıntı yok yumurtlama var hsg çekildi kanallar açık sorun var mı içeerlerde bilmiyorum eşim de test verdi bi kere hareket bozuktu son testte düzelmişti erkeklerin çok değişken oluyormuş zaten 3 ayda yenileniyor ya spermler

amin. bu işler nasip birazda. kimisi istemeden hamile kalır . kimileri de nice uğraştan sonra. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Evet canim aynen. Ben de 36 yasindayim henuz dusunmuyorum ama etraftan insanlarin uzun sureler deneme sonucu hamile kaldigini duyuyorum. Ben de yumurtami donduucam insallah birkac haftaya

Evet canim aynen. Ben de 36 yasindayim henuz dusunmuyorum ama etraftan insanlarin uzun sureler deneme sonucu hamile kaldigini duyuyorum. Ben de yumurtami donduucam insallah birkac haftaya
kaç yıllık evlisiniz yumurta dondurma hiç duymamıştım erken menapoz riski mi var yumurta dondurduktan sonra tüp tedavisi oluyor sanırım

ben 32 yaşındayım sebep yok diyorlar. hiç doğal yolla hamile kalamadım. ablam korunmadığı ilk ay hamile kaldı 37 yaşında ;) örnek çok canım. Allah gönlüne göre versin. Bir dr seç onunla ilerle. ne yapmak istiyorsan

ben 32 yaşındayım sebep yok diyorlar. hiç doğal yolla hamile kalamadım. ablam korunmadığı ilk ay hamile kaldı 37 yaşında :KK66: örnek çok canım. Allah gönlüne göre versin. Bir dr seç onunla ilerle. ne yapmak istiyorsan
ben kendimi çok geç kalmış hissediyorum kızlar 29 yaşındayım biraz sakinleşmeliyim sanırım keşke 3,5 yıl beklemesydim ama 25-26 yaşlarında da hiç hazır değildim off karışık işler o kadar beklediğim için mi olmuyor diyorum kendime yumurtam mı kalitesiz acaba yaşım da geçmiş değil ama ben öyle hissediyorum

yaptırdım canım ya bir sıkıntı yok yumurtlama var hsg çekildi kanallar açık sorun var mı içeerlerde bilmiyorum eşim de test verdi bi kere hareket bozuktu son testte düzelmişti erkeklerin çok değişken oluyormuş zaten 3 ayda yenileniyor ya spermler
o halde bekleyın derım ama karar sızın yaslar kaç bu arada

ben kendimi çok geç kalmış hissediyorum kızlar 29 yaşındayım biraz sakinleşmeliyim sanırım keşke 3,5 yıl beklemesydim ama 25-26 yaşlarında da hiç hazır değildim off karışık işler o kadar beklediğim için mi olmuyor diyorum kendime yumurtam mı kalitesiz acaba yaşım da geçmiş değil ama ben öyle hissediyorum

Canim 36 yasindayim hatta 37 den gun aldim :) ben bile o kadar telasda degilim rahat ol biraz rahat olursan saha yolunda gider hersey :)

Back
X