- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.696
- 133
evet kızlar konu çalıştığım işyerinde bir yöneticiye olan ilgim. malesef halen dikkatini çekemedim. ve ortada halen bir gelişme yok. olayı tekrardan özetlemek gerekirse. işyerinde projeler halinde grup olarak çalışıyoruz. ve her grupla ilgilenen ayrı patron var. benim patronum değil ilgilendiğim kişi ama aynı yerde çalışıyoruz sonuçta ve gün içerisinde iş için koştururken görüyorum kendisini ama işle ilgili bir münasabetim olmuyor. sadece mrb dan ve günaydın iyi akşamlar dan öte bişey yok. tabiki benim ona ilgimi anlıyor, anlamaması için aptal olması gerekir. çünkü ben onu gördüğümde özellikle yavaşlayıp bütün sevimliliğile nasılsınız, kolay gelsin diye sırıtıyorum. yani ekstra bir ilgim olduğu çok açık. aslında kendisi de bana sorarsanız eğer ilgisi olmasa bana karşılık vermezdi. yani en azından tşk ederim der geçerdi. ama o da aynı şekilde benim hatırımı sorarak aynı sevimlilikle cevap veriyor. neyse bu süreç gelip geçiyor ama ben hiçbir şekilde onunla ilgili bir gelişme yaşayamıyorum. şimdi önümüzdeki hafta yurtdışına çıkıcam. sizce yurtdışından o ülkeye özel küçük bir hediye alıp, döndüğümde bunu ona versem? sizce çok abes olur? adamın odasına hiç girmedim bile. sizce ne tepki verir? ve çok mu saçma olur?