• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılamayan sorun?

sen şimdi buraya yazanların hepsinden tamamen farklı yönde şeyler yazdın canım ya :)))) yani erkeklerde ilgilenir ama belli etmez diyosun şimdi sanırım sen. yani zaten benim durumum biraz farklı aynı ortamda olma şansımız olmuyor bazen bir hafta bile görmüyorum çünkü o da yurtdışına çok gidiyo. bu sebeplerle görsemde günde bir kere ancak. o yüzden adam hoşlansada ortam bulma şansı çok yok. şu aşamada benim bir sebeple onunla ortam oluşturmam gerek en acilinden çünkü gerçekten aylar yıllar hızla geçiyo
Ecet bazı erkeklerin karakteri öyledir diyorum :)
Bir mesajda okudum alıntı yapaamdım ama yüksek lisans hocasından hoşlanan arkadaş bahsetmişti, mesela bence o adam kesin o arkadaştan hoşlandı, ama hoca öğrenci ilişkisi yüzünden pek bir şey yapamadı e bir de sevgilisi varmış vs... Yani bence arkadaş doğru hissetmiş. Gerçekten insan hissediyor :)

hayır tatlım neden beddua olsun. sevdiğim adamla evleneyim de tek derdim yatak odasını renklendirmek olsun :KK23:
Sen yatak odasini renklendirmek senin elinde mi saniyosun? Kus öldukten sonra doktorluga soyunup tedavi etmen ne mana?
Kadinlar kulubu cinsellige bi bak derim.

Ecet bazı erkeklerin karakteri öyledir diyorum :)
Bir mesajda okudum alıntı yapaamdım ama yüksek lisans hocasından hoşlanan arkadaş bahsetmişti, mesela bence o adam kesin o arkadaştan hoşlandı, ama hoca öğrenci ilişkisi yüzünden pek bir şey yapamadı e bir de sevgilisi varmış vs... Yani bence arkadaş doğru hissetmiş. Gerçekten insan hissediyor :)
evet aynen bende bakışlarından hissediyorum. yani iki kişi arasında bir enerji oluyor. ama bu o kadar ağır bir abi ki birde patron olduğu için eminim o da cesaret edemiyodur. belki bir çalışan olsa herşey daha kolay olurdu. bunun farkındayım o ağırlığından ödün vermek istemiyor. işte bende bunu aşmanın yollarını arıyorum. ha belki kör kütük aşık olsa evet herşeyi aşar yine gelir ama kör kütük aşık olacak kadar göremiyoruz ki birbirimizi. yine ümidim var ya :)) inşaallah buraya evet oldu sonunda sevgili olduk diye yazarım. aminnnnn

Sen yatak odasini renklendirmek senin elinde mi saniyosun? Kus öldukten sonra doktorluga soyunup tedavi etmen ne mana?
Kadinlar kulubu cinsellige bi bak derim.
kuş öldükten sonra mı :KK70: daha dur adam hiç evlenmedi. kuşu hiç ötmemiş bile olabilir.

evet aynen bende bakışlarından hissediyorum. yani iki kişi arasında bir enerji oluyor. ama bu o kadar ağır bir abi ki birde patron olduğu için eminim o da cesaret edemiyodur. belki bir çalışan olsa herşey daha kolay olurdu. bunun farkındayım o ağırlığından ödün vermek istemiyor. işte bende bunu aşmanın yollarını arıyorum. ha belki kör kütük aşık olsa evet herşeyi aşar yine gelir ama kör kütük aşık olacak kadar göremiyoruz ki birbirimizi. yine ümidim var ya :)) inşaallah buraya evet oldu sonunda sevgili olduk diye yazarım. aminnnnn
Benim bir arkadaşım patronuyla sevgili olmuştu, adamın eğer sen yazmasaydın ben sana yazamazdım dediğini hatırlıyorum, kesin bilgi :D

Benim bir arkadaşım patronuyla sevgili olmuştu, adamın eğer sen yazmasaydın ben sana yazamazdım dediğini hatırlıyorum, kesin bilgi :KK70:
ciddi misin? çok ilginç gerçekten. çok önemli bir bilgi benim için. aslında evet çok ağır ve kuul takılması beni biraz zaten kuşkulandırıyor. çünkü o tarzını kıramıyo gibi geldi bana da. acaba o nasıl sevgili oldu patronuyla

Bakın bir erkek beğeniyorsa, hoşlanıyorsa, belli eder. Erkekler avcıdır. Gerçekten hoşlanan erkek arafta bırakmaz gösterir niyetini. Çünkü kaybetmekten korkar. Sizin durumda adam senin niyetini anlamasına rağmen bir adım atıp sana ilgisi olduğunu açıkça belli etmiyorsa salla gitsin. Sonuçta hediye eşe dosta alınır. Biraz egosu yüksek biriyse senin hediyeni kabul edip gene senden uzak durup, sağda solda işyerinde bunun lafını çevirirse zor durumda kalırsın

Yani bilemedim, ilgimi belli ediyorum demişsin onunda ilgisi varsa en azından bir kahve içmeyi filan teklif edebilir belki. Beklemede kal bence.

Bir samimiyetiniz özel olmasa bile merhaba dışında hiçbir paylaşımız olmayan bir insana hediye almak tabiki yapacağını en abes durumlardan biri.Sırf size kibar bir şekilde cevap verdiği için neden böyle bir anlam çıkardınız anlayamadım.Ayrıca farkındaysanız konuşmaları siz başlatıyormuşsunuz.Eğer size ilgisi olsaydı çoktan hissettirirdi.Başka konuşar açardı veya bir bahane ile sizinle iletişimde olurdu vs.
Ayrıca hakkında herşeyi biliyor musunuz? Belki ilişkisi var.Bence size hiç ilgisi yok kendinizi umutlandırmayın.

Bir samimiyetiniz özel olmasa bile merhaba dışında hiçbir paylaşımız olmayan bir insana hediye almak tabiki yapacağını en abes durumlardan biri.Sırf size kibar bir şekilde cevap verdiği için neden böyle bir anlam çıkardınız anlayamadım.Ayrıca farkındaysanız konuşmaları siz başlatıyormuşsunuz.Eğer size ilgisi olsaydı çoktan hissettirirdi.Başka konuşar açardı veya bir bahane ile sizinle iletişimde olurdu vs.
Ayrıca hakkında herşeyi biliyor musunuz? Belki ilişkisi var.Bence size hiç ilgisi yok kendinizi umutlandırmayın.
hayatında biri yok diye biliyorum. olsa mutlaka ama mutlaka duyulurdu. yani evet bir merhabadan öte birşey yok ancak ben bakışlarından ve bana karşı aşırı kibar davranmasından dolayı acaba ilgimi aleni belli etsem mi dedim. yoksa zaten adam benimle ilgileniyor demedim. öyle olsa konu bile açmama gerek kalmazdı. zaten ilgisini çekip onun bana yönelmesi için ne yapabilirim diye soruyorum.

evet kızlar konu çalıştığım işyerinde bir yöneticiye olan ilgim. malesef halen dikkatini çekemedim. ve ortada halen bir gelişme yok. olayı tekrardan özetlemek gerekirse. işyerinde projeler halinde grup olarak çalışıyoruz. ve her grupla ilgilenen ayrı patron var. benim patronum değil ilgilendiğim kişi ama aynı yerde çalışıyoruz sonuçta ve gün içerisinde iş için koştururken görüyorum kendisini ama işle ilgili bir münasabetim olmuyor. sadece mrb dan ve günaydın iyi akşamlar dan öte bişey yok. tabiki benim ona ilgimi anlıyor, anlamaması için aptal olması gerekir. çünkü ben onu gördüğümde özellikle yavaşlayıp bütün sevimliliğile nasılsınız, kolay gelsin diye sırıtıyorum. yani ekstra bir ilgim olduğu çok açık. aslında kendisi de bana sorarsanız eğer ilgisi olmasa bana karşılık vermezdi. yani en azından tşk ederim der geçerdi. ama o da aynı şekilde benim hatırımı sorarak aynı sevimlilikle cevap veriyor. neyse bu süreç gelip geçiyor ama ben hiçbir şekilde onunla ilgili bir gelişme yaşayamıyorum. şimdi önümüzdeki hafta yurtdışına çıkıcam. sizce yurtdışından o ülkeye özel küçük bir hediye alıp, döndüğümde bunu ona versem? sizce çok abes olur? adamın odasına hiç girmedim bile. sizce ne tepki verir? ve çok mu saçma olur?
Birine günaydın , nasılsın, iyi akşamlar vs demek hoşlandığını gösterme nsekli değil nezaket göstergesidir ve karşınızdaki kişinin de buna mukabele etmesi sizden hoşlandığını değil aynı nezakete sahip olduğunu gösterir.
İlginizi belli etmek etmemek hediye almak size kalmış ama davranışları yanlış yorumlarsanız büyük hayal kırıklığı

Birine günaydın , nasılsın, iyi akşamlar vs demek hoşlandığını gösterme nsekli değil nezaket göstergesidir ve karşınızdaki kişinin de buna mukabele etmesi sizden hoşlandığını değil aynı nezakete sahip olduğunu gösterir.
İlginizi belli etmek etmemek hediye almak size kalmış ama davranışları yanlış yorumlarsanız büyük hayal kırıklığı
evet haklısınız ama günaydın demekten günaydın demeye çok fark var. ses tonu bakış o anki mimikler vs. hepsini bir araya getirdiğinizde karşınızdakini verdiğiniz sinyaller çok değişebiliyor. burda tam olarak ifade edemiyorum ama sıradan olmuyor işte bunlar. tabi bunları yapan benim ve karşılık veriyor. yani benim ilgimi çok net anladı ondan şüphem yok. ama bundan rahatsız olmadığına da kanaat getirdim ama onun ilgisi var mı işte onu bilmiyorum. ilgisi varsada bu adımı atması için elimden geleni yapmak istiyorum. belki ilgisi olsaydı bişey yapardı zaten denilebilir ama işte o kadar ağır bir insan ki yapmama ihtimalini de gözönüne seriyorum

evet haklısınız ama günaydın demekten günaydın demeye çok fark var. ses tonu bakış o anki mimikler vs. hepsini bir araya getirdiğinizde karşınızdakini verdiğiniz sinyaller çok değişebiliyor. burda tam olarak ifade edemiyorum ama sıradan olmuyor işte bunlar. tabi bunları yapan benim ve karşılık veriyor. yani benim ilgimi çok net anladı ondan şüphem yok. ama bundan rahatsız olmadığına da kanaat getirdim ama onun ilgisi var mı işte onu bilmiyorum. ilgisi varsada bu adımı atması için elimden geleni yapmak istiyorum. belki ilgisi olsaydı bişey yapardı zaten denilebilir ama işte o kadar ağır bir insan ki yapmama ihtimalini de gözönüne seriyorum
Biri bana çok sempatik bi şekilde gülümseyerek günaydın nasılsın vs derse ben de ona aynı şekilde karşılık veriyorum. Yani bu bi belirti olamaz. Ayrıca aranızda sadece bu şekilde iletişim olan birine hediye almak fazla olur bence

hediye konusu yine hortladı. sanırım artık bi de hediye yolunu seçicem :oops:

Adam nezaketen karşılığını veriyor.
Siz yanlış anlıyorsunuz gibi geldi.

O adam ilgisi olsa gelir zaten zorlamaya gerek yok.hediye falan almayın.arkadaşım buna benzer bir işe kalkıştı ama sonu kötü bitti.ilginizi belli ettiyseniz kesin top onda artık.

Back
X