Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ama işte sorun benim ilgimi yeterince belli edememem. yani adam anlamadı. çünkü bazen heyecandan gözgöze gelince mal gibi suratını bakıyorum. günaydın diyor ben hala mal gibi bakıyorum. yani kesinlikle yeterince belli edemedim. yada çok dengesiz davranıyorum. kesin net sinyal veremediğime eminimO adam ilgisi olsa gelir zaten zorlamaya gerek yok.hediye falan almayın.arkadaşım buna benzer bir işe kalkıştı ama sonu kötü bitti.ilginizi belli ettiyseniz kesin top onda artık.
Sosyal medyada ekli mi adam?oradan ekleyip beğeni falan yapsanız sürekli?bence ilk başta hediye biraz fazla olur gibi.evet ama işte sorun benim ilgimi yeterince belli edememem. yani adam anlamadı. çünkü bazen heyecandan gözgöze gelince mal gibi suratını bakıyorum. günaydın diyor ben hala mal gibi bakıyorum. yani kesinlikle yeterince belli edemedim. yada çok dengesiz davranıyorum. kesin net sinyal veremediğime eminim
sosyal medya kullanmıyor. watsabında bile resim yok. yani nasıl desem çok düz ve resmi bir adam. o yüzden zaten yaklaşmak çok zor oluyor. ama ben aşırı çekingen ve heyacanlı olduğum için ona karşı benim ilgilimi tam olarak anlayamadı adam. buna eminimSosyal medyada ekli mi adam?oradan ekleyip beğeni falan yapsanız sürekli?bence ilk başta hediye biraz fazla olur gibi.
yani hiç suratına bakma görmezden mi gel diyorsun? o zaman da ayıp olmaz mı? sinir olup birdaha yüzüme bakmazsa. yada derki bu kız sorunlu heralde :)Yarın işe gidince başını bile kaldırma ,görme ,çok dalgınsın iş yoğun havasında ol..bakalım ne tepki vercek ..ondan sonra karar vercem ..![]()
Yok canım sen sorumluluk sahibi yeri geldiğinde ciddi ciddi iş hayatına dalmış bir imaj çizeceksin..3 5 dosya elinde olsa bakalım sana ne diyecek , görünce ahh pardon dalmışım kusura bakmayın dersin...yani hiç suratına bakma görmezden mi gel diyorsun? o zaman da ayıp olmaz mı? sinir olup birdaha yüzüme bakmazsa. yada derki bu kız sorunlu heralde :)
yani zaten sevgili olmak istemiyorum. ciddi bir şekilde başlamak istiyorum. zaten amacım sevgili olmak olsaydı rahat tavırlar sergilerdim. ben direk benimle evlilik niyetli konuşsun istiyorum. bunun dışında evet zaten olgun yaşı başı olan bir adam. bu yaşta bekar olması kolay beğenmediğini gösteriyor. ayrıca çok da resmi bir adam. yani öyle yumuşak falan değil. gayet sert bakışlı falan. ama nedense ben onda o yakınlığı gördüm ve aldım. onunda boş olmadığını düşünüyorum. tek sorun benim yeterince ilgimi belli edememem. yani bir gün güler yüzle nasılsın diyebiliyorum. ama aniden karşılaşınca mal gibi kalıp günaydın diyen adama resmen mal gibi bakıp geçiyorum. adam da şaşırıyor doğal olarak. yada geçenlerde adet öncesi yüzüm gözüm şişmişti. bana bakıp güldü nasılsın dedi. ben sadece kafamı sallayıp geçtim. bunun gibi abes şeyyler yaptığım için adam da bence emin olamıyor.İşyerinizde kabul edilebilir bir durum mu iki çalışanın sevgili olması? Aynı işyerinde bu tip durumlar etik bulunmuyor genelde. Adam da yönetici demişsiniz, bu konuma kimbilir nasıl mücadelerle geldi. Konumunu riske atmak istemeyecektir diye düşünüyorum.Anlattığınız olgunlukta bir yöneticiyse ilgisi olsa bile törpüleyecektir.
O zaman net olun, konuşun diyeceğim ama olumsuz cevap alırsanız da aynı işyerinde yüzyüze olmanız size sıkıntı olabilir. Ya da sabrederek yavaş yavaş muhabbeti arttıracaksınız. Aslında tanımadığınız bir adamın sizinle evlilik niyeti ile konuşmasını istemek de biraz anlamsız geldi açıkçası.yani zaten sevgili olmak istemiyorum. ciddi bir şekilde başlamak istiyorum. zaten amacım sevgili olmak olsaydı rahat tavırlar sergilerdim. ben direk benimle evlilik niyetli konuşsun istiyorum. bunun dışında evet zaten olgun yaşı başı olan bir adam. bu yaşta bekar olması kolay beğenmediğini gösteriyor. ayrıca çok da resmi bir adam. yani öyle yumuşak falan değil. gayet sert bakışlı falan. ama nedense ben onda o yakınlığı gördüm ve aldım. onunda boş olmadığını düşünüyorum. tek sorun benim yeterince ilgimi belli edememem. yani bir gün güler yüzle nasılsın diyebiliyorum. ama aniden karşılaşınca mal gibi kalıp günaydın diyen adama resmen mal gibi bakıp geçiyorum. adam da şaşırıyor doğal olarak. yada geçenlerde adet öncesi yüzüm gözüm şişmişti. bana bakıp güldü nasılsın dedi. ben sadece kafamı sallayıp geçtim. bunun gibi abes şeyyler yaptığım için adam da bence emin olamıyor.
konumunu riske atmadan tlfumu biliyor. tlf da konuşmuştuk. isterse eğer tlfdan irtibata geçip kimseye belli etmeyebilir. yani nasıl desem bir yolu olmalı bu adamla bir kerede olsa özel olarak görüşmemin ya. benim yerime başka biri olsa şimdiye kadar çoktan yolunu bulmuştu. kendime sinir oluyorum ya. burnumdan kıl aldırmıyor şekilde davranıyorum. adam odadan odaya bana iyi akşamlar diyor. resmen başka bir odadayken benim odamın içine bakarak bunu yapıyor. yani bunlar hiç normal değil.
Adami tanimadam etmeden nasıl kafada evlilik kararı aliyorsunuz anlamıyorumyani zaten sevgili olmak istemiyorum. ciddi bir şekilde başlamak istiyorum. zaten amacım sevgili olmak olsaydı rahat tavırlar sergilerdim. ben direk benimle evlilik niyetli konuşsun istiyorum. bunun dışında evet zaten olgun yaşı başı olan bir adam. bu yaşta bekar olması kolay beğenmediğini gösteriyor. ayrıca çok da resmi bir adam. yani öyle yumuşak falan değil. gayet sert bakışlı falan. ama nedense ben onda o yakınlığı gördüm ve aldım. onunda boş olmadığını düşünüyorum. tek sorun benim yeterince ilgimi belli edememem. yani bir gün güler yüzle nasılsın diyebiliyorum. ama aniden karşılaşınca mal gibi kalıp günaydın diyen adama resmen mal gibi bakıp geçiyorum. adam da şaşırıyor doğal olarak. yada geçenlerde adet öncesi yüzüm gözüm şişmişti. bana bakıp güldü nasılsın dedi. ben sadece kafamı sallayıp geçtim. bunun gibi abes şeyyler yaptığım için adam da bence emin olamıyor.
konumunu riske atmadan tlfumu biliyor. tlf da konuşmuştuk. isterse eğer tlfdan irtibata geçip kimseye belli etmeyebilir. yani nasıl desem bir yolu olmalı bu adamla bir kerede olsa özel olarak görüşmemin ya. benim yerime başka biri olsa şimdiye kadar çoktan yolunu bulmuştu. kendime sinir oluyorum ya. burnumdan kıl aldırmıyor şekilde davranıyorum. adam odadan odaya bana iyi akşamlar diyor. resmen başka bir odadayken benim odamın içine bakarak bunu yapıyor. yani bunlar hiç normal değil.
Iyi de konunun basinda ondan hoslandigimi anlamamasi imkansiz tum sevimliligimle hal hatir soruyorum vs demissin. Simdi o mu dogru bu mu dogru bilemedimevet ama işte sorun benim ilgimi yeterince belli edememem. yani adam anlamadı. çünkü bazen heyecandan gözgöze gelince mal gibi suratını bakıyorum. günaydın diyor ben hala mal gibi bakıyorum. yani kesinlikle yeterince belli edemedim. yada çok dengesiz davranıyorum. kesin net sinyal veremediğime eminim
evet ama onu yazdığım nerdeyse iki ay oldu. bu geçen süreçte maalesef aniden gördüğümde heyecandan olsun bana iyi akşamlar dediğinde böyle mal mal bakakaldığım oldu. sonra bunu bir bayanla görmüştüm. bir hafta kadar falan o zamanda hiç gülümsemedim. zoraki bir mrb yaptım. yani bunlar şuanda onun kafasını karıştırdı. emin değilIyi de konunun basinda ondan hoslandigimi anlamamasi imkansiz tum sevimliligimle hal hatir soruyorum vs demissin. Simdi o mu dogru bu mu dogru bilemedim![]()
yani hemen evlenmek değilde niyetim. hani olurya patronlar çalışanlarıyla 3 gün eğlenir bırakır. böyle bir niyeti asla olmasın diye çok ağır davranıyorum. o da bu kızla ancak evlenilir desin diyeAdami tanimadam etmeden nasıl kafada evlilik kararı aliyorsunuz anlamıyorum
Üzgünüm ama kendi kendine hayal kuruyor gibisinyani hemen evlenmek değilde niyetim. hani olurya patronlar çalışanlarıyla 3 gün eğlenir bırakır. böyle bir niyeti asla olmasın diye çok ağır davranıyorum. o da bu kızla ancak evlenilir desin diye
yani işte bende bunu ortaya çıkarmak için hediye vermek istiyorum. sonuçta neyse çıksın ortaya. ama bu kadar da psikopat olamam. eğer ilgisi olmasaydı ona olan ilgimi anladığında bir dur derdi. o da gülücükle karşılık vermezdi diye düşünüyorum.Üzgünüm ama kendi kendine hayal kuruyor gibisin![]()
Bir gülücüğe çok anlam yüklüyorsun. Eğer bi erkek senden hoşlanırsa senin bunu ortaya çıkarman gerekmez o zaten sana gelir. O yüzden bU mevzuyu kapatsan daha iyi.yani işte bende bunu ortaya çıkarmak için hediye vermek istiyorum. sonuçta neyse çıksın ortaya. ama bu kadar da psikopat olamam. eğer ilgisi olmasaydı ona olan ilgimi anladığında bir dur derdi. o da gülücükle karşılık vermezdi diye düşünüyorum.
evet bunları yaparsam ve yine bir adım atmazsa tabiki boşveririm. ama bunları yapacak cesaretim yok maalesef. keşke olsaydı şuan içim içimi yemezdi. cesaretli insanlara hayranım ya.
Ben çok düz ve net bir insanımdır. Pişman olacağımı düşündüğüm şeyleri yapmamaya gayret ederim.
Siz de sonrasında pişman olacağınızı düşünmüyorsanız, gideceğiniz yerden bir magnet gibi ufak bir hediye alıp verebilirsiniz. Hatta bi kaç samimi arkadaşınıza da verin. Olası bi durum da, Red yaşarsanız ne alaka herkese verdim dersiniz. Whatsappdan da x bey bugün sizi göremedim bir hediye almıştım onu verecektim deyin, belki bi kahve teklifi eder hediyeyi almak için. Hem konuşmaya da başlamış olursunuz. Bunu yazdığınız halde tık yoksa adam da. Boşver gitsin, yeni ufuklara yelken aç. Bu da sana bir tecrübe olur. Sen konuşana kadar, biri çıkar karşısına keşke deme bence