• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılamayan sorun?

Bir gülücüğe çok anlam yüklüyorsun. Eğer bi erkek senden hoşlanırsa senin bunu ortaya çıkarman gerekmez o zaten sana gelir. O yüzden bU mevzuyu kapatsan daha iyi.
tşk ederim evet çok gerçekçi bakış açısı bu. ama gelmesi için de bişeyler yapmak gerekmiyor mu. çünkü okuyorum erkeklerin de forumlarda yazdıklarını ışık yakmayan kadına yaklaşmıyorlar yani erkeklerde her beğendikleri kadına teklif edemiyor. o erkeği getirtebilen becerikli hatunlar var ama şuan ben beceremiyorum

evet bunları yaparsam ve yine bir adım atmazsa tabiki boşveririm. ama bunları yapacak cesaretim yok maalesef. keşke olsaydı şuan içim içimi yemezdi. cesaretli insanlara hayranım ya.
O zaman neden hediye alıyım mı diye soruyorsunuz? Madem cesaretiniz yok!.. Bunun cesaretle ne alakası var, Kendine güvenen kadının cesarete ihtiyacı yoktur zaten yapacağını yapar ve bekler. Çok pasifsiniz. Adam büyükmüş de sizden, sizinle liseli gibi gülüşecek, bakışacak zamanı çoktan geçmiş. Otur bekle o zaman. Zaten sana ilgisi olsa açılırdı ya da ilgisi olduğunu belli ederdi. Bir kadın ya da erkek kendisine ilgisi olan karşı cinsi anlamaz mı? Bence kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. İlk adımı atsanız da ben seni kardeşim gibi görüyorum cümlesini duyarsınız benden söylemesi

O zaman neden hediye alıyım mı diye soruyorsunuz? Madem cesaretiniz yok!.. Bunun cesaretle ne alakası var, Kendine güvenen kadının cesarete ihtiyacı yoktur zaten yapacağını yapar ve bekler. Çok pasifsiniz. Adam büyükmüş de sizden, sizinle liseli gibi gülüşecek, bakışacak zamanı çoktan geçmiş. Otur bekle o zaman. Zaten sana ilgisi olsa açılırdı ya da ilgisi olduğunu belli ederdi. Bir kadın ya da erkek kendisine ilgisi olan karşı cinsi anlamaz mı? Bence kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. İlk adımı atsanız da ben seni kardeşim gibi görüyorum cümlesini duyarsınız benden söylemesi
zaten hediye alıp veremediğim için soruyorum. buna cesaret etseydim hiç burada sorma ihtiyacı duymazdım. ayrıca pasif olduğum doğru. bende görüyorum millet gayet rahat. bana ilgisi olduğunu az buçuk anlıyorum yoksa bu kadar debelenmezdim. aşık demiyorum ama fırsat olsa değerlendireceğine inanıyorum. kardeşim gibi görüyorum cümlesini de göze alıyorum ama bunun içinde cesaret lazım.

zaten hediye alıp veremediğim için soruyorum. buna cesaret etseydim hiç burada sorma ihtiyacı duymazdım. ayrıca pasif olduğum doğru. bende görüyorum millet gayet rahat. bana ilgisi olduğunu az buçuk anlıyorum yoksa bu kadar debelenmezdim. aşık demiyorum ama fırsat olsa değerlendireceğine inanıyorum. kardeşim gibi görüyorum cümlesini de göze alıyorum ama bunun içinde cesaret lazım.
Tamam da biz burdan ne yapalım istiyorsun anlamıyorum ben. Hediye alıp vereyim mi dediniz, verin diyorum cesaretim yok diyorsunuz şimdi de. Bence hiç bişey yapmayın bekleyin, düğün davetiyesi elinize ulaştığında, düğünde halay çekersiniz 👍

Back
X