aşılamayan sorun?

Neden açık açık sormuyorsunuz ?
Bir kahve içelim mi diye çıkma teklifi edin bence .
Aylar böyle nasıl geçmiş iyi sabirlisiniz
yani bunu açık açık soramam. o cesarete sahip değilim malesef.
evet ama artık gerçekten sabredemiyorum. en azından bir hediye alıp vermek belki daha kolay olur diye düşündüm benim için. ama eğer burda söylenen gibi zaten ilgisi olsaydı gelirdi deniliyorsa sanırım boş bir ümit içindeyim zaten

Ne tür bir hediye kastettiğinizi anladim.. ama yine de pek iyi bir fikir değil.. Sevgilisi varsa? Iyisi mi aşirak çok belli etmemek..
Sosyal medya hesapları var mı? Ordan yürümek daha kolay sanki..

Bilmem, ilgisi şuan olmayabilir ama olmayacak diye bir kural yok .
Çıkma teklifinden sonra ilgisi olmadığı halde sonra aklında kalıp dönüş yapanlar biliyorum:)
Bence cesaret degil sadece ozsevgi . Su an hep onu düşünüyorsunuz , takıntı yaptım diyorsunuz buna layık değilsiniz bence .
En fazla hayır der ve sizde emin ol düşündüğünüz kadar yıkılmaz önünüze bakarsınız .

Ne tür bir hediye kastettiğinizi anladim.. ama yine de pek iyi bir fikir değil.. Sevgilisi varsa? Iyisi mi aşirak çok belli etmemek..
Sosyal medya hesapları var mı? Ordan yürümek daha kolay sanki..
hayır sosyal medya hesabı yok. whatsabına resim bile koymayan bir tip. sevgilisi olduğunu sanmıyorum. yani daha doğrusu net bir bilgim yok ama olsa belli olurdu hal ve tavrından yada duyardım. mutlaka konuşulurdu.

hediye alma çok saçma olur.adamın ilgisi varmış gibi gelmedi ilgisi olan adam böyle olmaz.nezaketen karşılık veriyor sadece.

yani icinizi karartmak istemem ama ben hikayeleri ve adamları benzettim birbirine...
bilemiyorum sizin ilginizi anlamıs oldugunu varsayıyorum bi adım atmamıs olması bence bi cevaptır cok desmeye gerek gormem ben sahsen ama eger bi sekilde iletisim olsun illa ki derseniz hediye falan degil ama isle ilgili bisey uydurabilirsiniz, sosyal medya takibi falan yapabilirsiniz ya da onun spesifik bilinen bi ozelligi varsa, belirli bi okuldan mezun olmak ya da bi dil bilmek gibi, onlarla ilgili soru sorabilirsiniz...bence hediye almayın ama o cok acik olur kimsenin eline o kadar ip vermeye gerek yok bence hele boyle belirsiz bi durumda

hayır sosyal medya hesabı yok. whatsabına resim bile koymayan bir tip. sevgilisi olduğunu sanmıyorum. yani daha doğrusu net bir bilgim yok ama olsa belli olurdu hal ve tavrından yada duyardım. mutlaka konuşulurdu.
Sosyal medya olmayınca, pek bir bilgi edinebilmek de kolay olmuyor artık..

çok tşk ederim cevap için.

evet hediye almaktan vazgeçtim. genel olarak herkesin fikri bu yönde oldu. ilgi konusunda ancak yinede biraz ümidim var. çünkü o da belki iki günaydın ve gülümsemeyle henüz emin olamamıştır benle ilgili. ama emin olmasına ne gerek varki . erkek değil misin ya? senin gelmen gerekiyor tabiki. sonuçta erkekler beğenip yeşil ışık almadığı kızlarada teklif götürüyor. offff zor işler ya

Hediye? No
Ilgisi var mi? Muahh emin olamadim.
Ayrica iliskide bence hep erkek adim atmalidir diye dusunuyorum. Cunku erkek hazirsa sorumluluga, erkek hazirsa evlilige, erkek hazirsa bir omre.. iste o zmn o adimi atar.
O o adimi atmaya yeltenmeden kiz hemen atlarsa erkekler bi noluyoruz yaa diye dusunur, bi sonraki evredede ben daha evlilige hazir degilim triplerine giriyor. Evlilige hazir olmamasinda suclu erkek mi? Hayir.

Bana adam nezaketen öyle nasılsınız muhabbetine giriyor gibi geldi adam bekârmı oda var bence hiç heveslenme erkek adım atmıyorsa atmıyordur hoşlanan erkek adım atar

Bana adam nezaketen öyle nasılsınız muhabbetine giriyor gibi geldi adam bekârmı oda var bence hiç heveslenme erkek adım atmıyorsa atmıyordur hoşlanan erkek adım atar
adam bekar sevgilisi de yok büyük ihtimal çünkü artık laylom gezecek tarzda biri değil baya bir olgun duruyor. yani adam da adım atacak kadar göremiyor beni malesef. en büyük şanssızlığımız ortak bir alanımız yok ve hiç bir araya gelemiyoruz. sorun bu. bir sebep bulup onunla iletişim kurmam gerek

evet hediyeden vazgeçtim zaten. direk adım atmaktansa onunla iletişim için bir sebep bulabilirim. çünkü o da adım atacak kadar beni göremiyor. ancak uzaktan aşık olması lazım ki o çağlar için de artık çok geç çok ama çok olgun bir adam

Olgun olmasi arzu ve hoslanti hislerinin kayip mi olduguna isaret? Cevabin evetse zaten hic baslama, sonra buraya " kocam benden yasca buyuk ve yatak odamizda heycan yok" konusu acarsin.
Ama sanmam, olgun olsa bile hoslanti vs tabiki vardir. Ergenler gibi flort hissi olmasa bile evlenme niyetiyle adim atardi atmak istese. Bence bi kiz icin reddedilme duygusu hic hos degil, gururu kirilir. Erkekler gibi hemen unutamaz. O yuzden ben olsam onun adimini beklerdim.

Bence hediye fikri güzel bit fikir, orada samimi olduğun birkaç kişiye de hediye alırsan bu sefer o muallakta kalır :)
Erkekler direkt söyler direkt açılır ilgisi olsa şöyle böyle olur'lara da ben hiç güvenmiyorum çünkü bazıları ilgisini hiç ilgi göstermeyerek belli eder

tabiki değil ayrıca ben zaten hissettim yani insan sonuçta bakışlardan hissediyor. gözlerinin içi parlıyor bana bakarken. yani öylesine bir nasılsınız demiyo. ama işte elle tutulur bişey yok malesef. ayrıca hayır tabiki o kadar yaşlı değil yatak odasında pasif olacak kadar ah keşke olsa da ben buraya konu açsam yaaaaaa. ay hadi inşallah. dua niyetine geçsin bu yazdığım buraya. aminnnnn

Kiz naptin?
Kendine su an beddua ettin farkinda degilsin.
Evliligin en az yuzde 70'i cinsellik.
Haberin var mi?

sen şimdi buraya yazanların hepsinden tamamen farklı yönde şeyler yazdın canım ya :)))) yani erkeklerde ilgilenir ama belli etmez diyosun şimdi sanırım sen. yani zaten benim durumum biraz farklı aynı ortamda olma şansımız olmuyor bazen bir hafta bile görmüyorum çünkü o da yurtdışına çok gidiyo. bu sebeplerle görsemde günde bir kere ancak. o yüzden adam hoşlansada ortam bulma şansı çok yok. şu aşamada benim bir sebeple onunla ortam oluşturmam gerek en acilinden çünkü gerçekten aylar yıllar hızla geçiyo

Kiz naptin?
Kendine su an beddua ettin farkinda degilsin.
Evliligin en az yuzde 70'i cinsellik.
Haberin var mi?
hayır tatlım neden beddua olsun. sevdiğim adamla evleneyim de tek derdim yatak odasını renklendirmek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…