• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asilamayla 6 aylik hamileyim umutsuzluga dusmeyin

Slm ben sirnakta yasiyorum pkoluyum temmuzda diyarbakirda aşilama düşünüyorum olmazsa eylülde ankaraya tüpe gitceğim aşilama önecesi neler yapmaliyim adet oluncami yola çikayim eşim ona göre izin alacak beni bilgilendirirmisiniz fiyati falan
Oncelikle adetin 2.3.yada en gec 4.gunu hastaneye gidiosun..muayene oluosun kist vs var mi diye bakilio..sonra kist yoksa ilaclarini nasil kullanacagni sana doktorun anlatio..ilaclarni kullanirken en az 2 gunde bir kontrole cagiriolar yumurtalar gelismis mi diye bakilio..yumurtalarin 18mm olursa catlatma ignesini sana yap diolar..bir gun sonrada asilaman yapilio canim..fiyatlari pek bilmiyorum ben arastirma hastanesinde yaptirdim sadece ilaclarima para verdim asilamayi ucretsiz yaptm..

Oncelikle adetin 2.3.yada en gec 4.gunu hastaneye gidiosun..muayene oluosun kist vs var mi diye bakilio..sonra kist yoksa ilaclarini nasil kullanacagni sana doktorun anlatio..ilaclarni kullanirken en az 2 gunde bir kontrole cagiriolar yumurtalar gelismis mi diye bakilio..yumurtalarin 18mm olursa catlatma ignesini sana yap diolar..bir gun sonrada asilaman yapilio canim..fiyatlari pek bilmiyorum ben arastirma hastanesinde yaptirdim sadece ilaclarima para verdim asilamayi ucretsiz yaptm..
Tesekkurler cevap için peki bende zaten pkodan dolayı kistler var sorun olurmu daha önce iğne kullandim kistlerim varken aşilama değil evde denedik gebe kaldim ama düştü bu kez diyarbakira kadar gidip boş geri dönmek istemiyorum

Tesekkurler cevap için peki bende zaten pkodan dolayı kistler var sorun olurmu daha önce iğne kullandim kistlerim varken aşilama değil evde denedik gebe kaldim ama düştü bu kez diyarbakira kadar gidip boş geri dönmek istemiyorum
Onu pek bilmiyorum canim ya ama kist varsa o ay asilama yapmiolar bi ilac veriolar kistler gitsin diye..ben oyle biliyorum ve doktorda oyle yapmisti bi hastasina..sen yine de bi git belki tedaviye baslanir kistlerin bi zarari yoksa..ama baskalari bilir burda pkolu olup asilama yapan yada hamile kalan cok var..

öyle adet oldum geldim aşılama yaptırmaya diye yapmazlar. önce rahim filmi çekilir, kan değerlerinize bakılır. diyarbakır da gideceğiniz dr u arayıp görüşün ona göre gidin olur mu?

Ben asilama icin gidecegim 6once rahim filmi cektirmistim ne zaman gitmeliyim ve tekrar rahim filmi istermi dr,

Asilamanin 12. Günü adet oldum tutmadı yani gcn cuma oldm
hayırlısı olsun herşeyin benimde cumartesi belli olcak bakalım kısmetse, geçen ayda progestan kullanmıştım ama bu ay apı içtikten sonra başım dönüyo geçen ay böyle birşey olmamıştı kasıklarımda falan bir ağrım falan yok ama bakalım

öyle adet oldum geldim aşılama yaptırmaya diye yapmazlar. önce rahim filmi çekilir, kan değerlerinize bakılır. diyarbakır da gideceğiniz dr u arayıp görüşün ona göre gidin olur mu?
Askeri hastaneye gidecem irtibata gecemem heralde zaten hgs cekildi gecen yil ve acik sorun yok adetin birinci günü giderim zaten daha önce iğne tedavisiyle hamile kaldim

Amin canm BN ara vrdm artik baya bu sure doktora gtmk de istemiyorum
aynen bizde 2 ay ara vericez eşim ameliyat oldu varrikoselden ,bende annemlere gidicem kafa dağıtmaya dönünce bakıcaz artık doğal yollarla denicem hayırlısı olsun hkkımızda iyi geceler

Bebişiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende pkoyum bu ay 2. Klomenim eğer bu ay gebelik olmazsa rahim filmi çekilîp deneyecekmişiz gene gebelik oluşmazsa drum aşılama yapacağını söyledi bizim için de dua dedin nolur hamilelerin duası kabul olur derler
Canim allahim sana hayirli evlatlar versin insallah dogum yaparken butun zorluk ceken arkadaslarima dua edicem

merhaba iyi gceler serrap hanım 2. aşılamada tuttu demişsiniz bende 5 gün önce 2. aşılamamı oldum ilk aşılammada kasıklarım da ağrım baya bir vardı ama bu sefer fazla bir ağrım yok aşılamadan sonra biraz akıntım oldu sizde negibi belirtiler oldu acaba nezaman tahlil yaptırdınız acaba
Merhaba.ben 14 gun sonra yaptirdim tajlilimi bthcg 50 cikmisti sonra 2 gune bir yaptirdim surekli 2ye katladi.insallah tutmustur asilaman

Back
X