aşılamayla hamile kalanlar sezeryan olmak zorunda mı?

mihrace05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
241
1
96
Edirne
arkadaşlar aşılamayla hamile kaldım ve 31. haftamdayım.her şey normal gidiyor ve daha şimdiden doktorum sezeryan olur %90 dedi.sebebini sorduğumda tedaviyle hamile kalanlara tedbir için böyle yapıyoruz genellikle, cevabını verdi.ben kesinlikle sezeryan olmak istemiyorum ve bu saatten sonra da doktoru mu da değiştiremem.sizden istediğim bunun istisnası varsa yazmanız.çevrenizde bildiğiniz örnekler var mı?şimdiden teşekkür ederim..

Saglikla Alırsın kucağına bebişini...bende tupbebek yöntemiyle hamile kaldım doktorumuz aynı şeyi söyledi bize tedavi bebeklerini sezeryana alıyorlar dolayısıyla bende sezeryana adayiyim

yok cnm ne ilgisi var anlamadım,dr işine öyle geldiği için öyle demiş..kardeşimin eşi aşılamayla hamile kaldı ve normal doğum yaptı,hemde çok kolay oldu doğumu,bende hamileyim valla onun kadar kolay doğurmak için dua ediyorum,aynı dr. a gidiyorum bende sezeryan istemiyorum dedim sancıların gelene kadar bekleriz dedi....aşılamanın normal gebelikte çok bi farkı yokki,tüp bebek değilki riske atmamak için sezeryan yapsın

valla bir anda doktora güvenim sarsıldı resmen.ben sonuna kadar ısrarcı olacağım zaten.zorla da sezeryana sokamaz herhalde.benim asıl merak ettiğim acaba bebekler daha mı güçsüz ve zayıf oluyorlar tedavi sonrası???? niye bu inanış ve prosedür.ama olumlu örnekleri duymak insanı rahatlatıyor, teşekkür ederim kızlar :D

valla bir anda doktora güvenim sarsıldı resmen.ben sonuna kadar ısrarcı olacağım zaten.zorla da sezeryana sokamaz herhalde.benim asıl merak ettiğim acaba bebekler daha mı güçsüz ve zayıf oluyorlar tedavi sonrası???? niye bu inanış ve prosedür.ama olumlu örnekleri duymak insanı rahatlatıyor, teşekkür ederim kızlar :D

güçsüz falan olur mu canım,prensesimiz 3 kilo doğdu,şimdi 9 aylık ama 1 yaşındaki çocuktan daha gelişatlı bi bebek...halasının aşkısı çok tatlı:))))) hiç kafana takma o konuyu bence.sezeryan olman gerekiyosa mecburi bi durum varsa tabiki olursun ama mecburi bi durum yoksa neden sezeryan olasınki...bizim gelinin canı çok azdır,dr dahil hepimiz nasıl doğuracak diye çok korkuyoduk ama hepimizde şok olduk,1 saatin içinde sancısı geldi çatır çatır doğurdu:))))))))) dr şimdi bana diye çatır çatır doğurtturacam seni diye:))))

Back
X