• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılananlarrrrr....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tebrikler canım gözünaydın çok sevindim yağmurcum. ocak bebekleri geliyor allah tamamını erdirsin canım:teytey::teytey::teytey:

teşekkür edererim canım allah isteyen herkeze versin inşallah kendim için cok dua etmiştim bu akşam bebek isteyen herkez için dua edecegim:emir_bebek::teytey

Tebrik ediyorum arkadaşım!!Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder işşallahhh.... :)) :teytey: :emir_bebek:
Diğer aşılama olan ve olacak arkadaşlar darısı bizlere artık :emir_bebek:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teytey::teytey::teytey:darısı başınıza inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

yağmur ordamısın şuan bilmiyorum seni tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah ben de bugün 2. aşılmamı oldum bekliyorum saf saf aranıza yeni katıldım ama yazılarınızı okuyordum burası çok değişik kimse birbirini tanımıyor ama hamileyim yazını görünce ben burada sevinçten ağladım duygulanıyo insan Allah isteyen herkese versin

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teytey::teytey::teytey:darısı başınıza inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

tebrikler canım ,hadi bakalım rabbim sağlıklı gebelik ve bebek nasip eder , hayırlısı ile kucaklarsın .
ÇOK SEVİNDİM YA HİSSETMİŞTİM.:emir_bebek:

yağmur0828
Gözünaydıııııııııııııınnnnn:teytey: tebrik ederim:hooray:
darısı başımıza inşaaaaaallaahh:nazar:

yağmurcum tebrikler Allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin:nazar::hooray:

canım beni hamileydim yazmıssın bebein dogdu ikinciyemi ugraşıyosun yoksa düşükmü yaptın birde senin sonucunu kendim kadar cok merak ediyorum yaptırdınmı testini lütfen yaz

canim bebek gelismedigi icin hapla dusuk yaptirdi doktor malesef....ve dun test yaptim yine olmadi cok uzgunumsenağlama

tebrik edrim canim cok sevindim Allah kucagina almayida nasip etsin insallah!!!:emir_bebek:

yağmurcum tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizler içinde dua etmeyi unutma

yağmur ordamısın şuan bilmiyorum seni tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah ben de bugün 2. aşılmamı oldum bekliyorum saf saf aranıza yeni katıldım ama yazılarınızı okuyordum burası çok değişik kimse birbirini tanımıyor ama hamileyim yazını görünce ben burada sevinçten ağladım duygulanıyo insan Allah isteyen herkese versin

öncelikle aşılaman hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin bende 2. aşılama için start verdim ilaç kullanmaya başlıycam cuma günü sanırım bu ayın 21 inde bende 2. aşılamamı olurumgüzel sonuçlar alırız inşallah

tebrikler yağmur0828.bende cuma 3.aşılamamı oldum.sorun neydi sizin sorabilirmiiyim birde nasıl belirtilerin oldu.çok sevindim ya m,hamile haberi duyunca umudum artıyor inanki.

evet canim kan testi yaptirdim negatif yani <2 cok moralim bozuk ...yikildim!!!senağlamasenağlama

mehaycım senin yazını bekledim bütün gün ALLAH(c.c) sana sağlık versin inşallah kendiliğinde hamile kalıp hepimize süpriz yapıp sevindirirsin herşey gönlünce olsun

çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk güzel haber mutlu bebeklerin mutlu annesine tebrikler a.s

mehaycım senin yazını bekledim bütün gün ALLAH(c.c) sana sağlık versin inşallah kendiliğinde hamile kalıp hepimize süpriz yapıp sevindirirsin herşey gönlünce olsun

saol canim Allah razi olsun ve en yakin zamanda sanada versin insallah!!!!sen ne yapmayi dusunuyorsun???

yagmur hanım tebrikler allah devamına erdirsin.Sevgili Mehay sizi msjlardan takip ediyorum üzülmeyin canınız sağ olsun herşeyin vardır bir zamanı allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

yagmur hanım tebrikler allah devamına erdirsin.Sevgili Mehay sizi msjlardan takip ediyorum üzülmeyin canınız sağ olsun herşeyin vardır bir zamanı allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

elbette zamani vardir canim ama uzulmemek elde degil insan uzuluyor cabalari bosa cikinca....

elbette zamani vardir canim ama uzulmemek elde degil insan uzuluyor cabalari bosa cikinca....

ben altı kez mikro yaptırdım bunları en çok ben yaşadım. sonuç elde var sıfır ama hayat devam ediyor çocuklu ya da çocuksuz.alışmazsan kafayı yersin mecburen alışıyoruz

yağmur tebrik ediyorum.zaten sende hissediyordun değil mi.kan testi mi yaptırdın idrar mı.kansa kaç çıktı değerin canım yazar mısın

Back
X