asilem44 Burun Estetiği Ameliyatı

asilem44

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
790
4
296
Diğer
KIZLAR SONUNDA KAZASIZ BELASIZ 7 AYI ATLATTIM.GERÇEKTEN DE BURUN ÖYLE DEĞİŞİYORKİ ANLATAMAM.GENELDE HERKESİN ZAMAN GEÇTİKÇE KALKIKLIĞI İNİYOR.bENİM DE İLK ZAMNLAR ÖYLEYDİ.FAKAT 7.AYDA BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ:BENİM BURNUM DAHA KALKIK OLDU GİBİ.ÖZELLİKLE DE ÖNDEN GÖRÜNTÜSÜ DAHA KALIKI DURUYOR.YA DA ŞİLER İNDİĞİ İÇİN BANA ÖYLE GELİYOR OLABİLİR.AMA ÇOK İNCELDİĞİNİ FARKETTİM.UMARIM HERKES İSTEDİĞİ BURUNA KAVUŞUR.HERKES MUTLU OLUR.DOKTORUM BİLGE TÜERK BİLENE BİR KEZ DAHA SONSUZ TEŞEKKÜRLER...YORUMLARINIZI BEKLİYORUM KKNIN MELEKLERİ:))

Canım biraz daha incelmiş, şekli biraz daha oturmuş. Kusursuz olmuş gerçekten, ucunun kalkıklığı, kemik eğimi, yüzüne uyumu, simetrikliği her şeyi dört dörtlük. Çok kibar, minik,tatlı bi burun, Maşallah...
Bilge beyinde ellerine sağlık gerçekten...

Darısı başıma:))

herzamankmi gibi çok güzel cnmmmmm yoruma bilem gerek yok yani:)kötü söyleyen çıkamas:)

Maşallah diyeyim nazar değmesin. Canım çok güzel olmuş, doğal duruyor ve yüzüne çok yakışmış doktorunun ellerine sağlık. İnşallah herkes böyle güzel sonuçlar alır.

Canım çok güzel,çok hoş duruyo.Ya sizi kıskanıyorum ama ben yaaaaaa::(
şaka bi tafafada kıskanmak değilde imreniyorum:)
Bende böyle gerine gerine resimlerimi katmak istiyorum en kısa zamanda.Ki aslında alçılaırmın çıkacağı gününde gelmesini istemiyorum:(
Korkuyorummm:)

maşallahınız var:nazar: ayrıca tebrik etmek gerekir o kadar öğrenci arasında darbe almadan kurtulabilmişsinizalkisalkisalkis

Canım biraz daha incelmiş, şekli biraz daha oturmuş. Kusursuz olmuş gerçekten, ucunun kalkıklığı, kemik eğimi, yüzüne uyumu, simetrikliği her şeyi dört dörtlük. Çok kibar, minik,tatlı bi burun, Maşallah...
Bilge beyinde ellerine sağlık gerçekten...

Darısı başıma:))

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.dARISI DEDİĞİN GİBİ SENİN BAŞINA OLSUN..))

Maşallah diyeyim nazar değmesin. Canım çok güzel olmuş, doğal duruyor ve yüzüne çok yakışmış doktorunun ellerine sağlık. İnşallah herkes böyle güzel sonuçlar alır.

çok teşekkür ederim canım.Sizin bu güzel yorumlarınızı duyunca ben de çok mutlu oluyorum:))

Canım çok güzel,çok hoş duruyo.Ya sizi kıskanıyorum ama ben yaaaaaa::(
şaka bi tafafada kıskanmak değilde imreniyorum:)
Bende böyle gerine gerine resimlerimi katmak istiyorum en kısa zamanda.Ki aslında alçılaırmın çıkacağı gününde gelmesini istemiyorum:(
Korkuyorummm:)

canım öncelikle çok teşekkürler.Emin olki seninki de güzel olacak.Hiç korkma ve moralini bozma.Salı günü görüşeceğiz inşallah.opuyorumnanaktan

maşallahınız var:nazar: ayrıca tebrik etmek gerekir o kadar öğrenci arasında darbe almadan kurtulabilmişsinizalkisalkisalkis

canım çok teşekkür ederim öncelikle.Evet okadar öğrenci arasından darbe almadan kurtuldum:))ama ben budurumu öğrencilerime açıklamıştım daha önce.herşeyin bilinciydeydi benim kuzucuklarım.bir de 3 yıldır aynı sınıfı okutuyorum.bu yıl 4.sınıf oldular.bana çok düşkünler.çok dikkat ediyorlardı yanıma geldiklerinde.benden çok onlar beni düşündü diyebilirim:))

canım çok teşekkür ederim öncelikle.Evet okadar öğrenci arasından darbe almadan kurtuldum:))ama ben budurumu öğrencilerime açıklamıştım daha önce.herşeyin bilinciydeydi benim kuzucuklarım.bir de 3 yıldır aynı sınıfı okutuyorum.bu yıl 4.sınıf oldular.bana çok düşkünler.çok dikkat ediyorlardı yanıma geldiklerinde.benden çok onlar beni düşündü diyebilirim:))

ne güzel ne kadar şanslısınız:asigim:

waauwwwwww gerçekten de güzel olmuş
çok değiştirmiş burnun yüzünü , güzelliğin ortaya çıkmış , içine sinmesine çok sevindim canım
bayanssulusmile

Back
X