asilem44 Burun Estetiği Ameliyatı

evet bende merak ettım eklersenız sevınırım..çunku henuz 15 gunluk burnum ve heyecanla beklıyorum ne olcak dıye :61:

asilem44 sevgili gül :) yardmına ihtiyacım var diğer açtgn konu kapandığı için ve pek aktif olmadgım için sana özelden de mesaj atmadım oyüzden burdan yazabiliyorum ancak şuan gerçekten çok zor bir durumdayım ve bilge beyin telefonuna ihtiyacım var.ben kışın gitmiştim vaktim olmadığı için yaza aldırdım ameliyatımı doktor bey de 3 4 ay önce ara randevu al dedi ancak hiçbir aramam da ulşamadım malum devlet.oyüzden bi tanıdıgım bugün benim adıma konuşmaya gitti ve en erken agustos olabliyor benm için çok geç ve olmam da lazım acaba özelden teefonunu atabilir misin rica etsem;?

burun murun görmedim ben yaaaa siz nasıl görüyosunuz arkadaş herkeze açık demiş ama görünmüyor çokta merak ediyorum inş bende gidicem fikir edinmem lazım

Kızlarr benim ameliyatımın üzerinden tam 1,5 yıl geçti.ben fotolarımı çoktan kaldırdım.bu nedenle göremiyorsunuz.burun topiğine de uzun zamandır uğramıyorum.farklı telaşlarım olduğu için burun topiğini unuttum:))yaza evleniyorum.gelinlik,çeyiz topiğinde dolaşıyorum genellikle:))ama sizler için en kısa zamanda foto ayarlayıp yüklerim albüme.bilge beye ameliyat olmak isteyenler olsun.ben çok memnunum.hala hiçbir sorunum yok.no problem.herkese bol şanslar...
:))

Kızlarrrrrrrrr albüme foto ekledim.özel albüm.yarın kaldıracağım tekrar.bakmak isteyenler baksın:)görmek isteyenler istek gönderebilir...

asilem44 canım sizin bilge bey hakkındaki yorumlarıızı okuyunca bilge beye aklım yatmaya başladı.ancak resimlerinizi göremiyorum canım ya. bilge beye ameliyat olan nem,ada_86 varmış.onlarında topiklerini okudum ama resimlerini çoktan kaldırmışlar sanırım. nasıl etsekte burunlarını tekrardan görebilsek :44: bide bilge beyin telefon nosunu özelden msj atabilirseniz çok sevinirim kendisine ulaşıp konuşmayı istiyorum. teşekkürler şimdiden :61:

mesaj sayımı doldurup hepanızın o guzel buruncuklarını gorucem ıns:)) bu msj da benı bı adım daha yaklastrmıs bulunmakta amacıma hehehe:DDD

Back
X