asilem44 Burun Estetiği Ameliyatı

resimleri göremedim. çok kafaya takıyorum burnumu, kimse beni anlamıyo, bu malatya işini bile düşünmeye başladım, of of of...

yüzünün güzelliği ortaya cıkmmıs.. zaman gectikçe daha da güzelleşmiş.. maşallah.. bi ben kaldım kaydirigubbakcemile3

teşekkür edrim kızlar.Göremeyen arkadaşlar ben de anlamdım niye böyle oluyor. albümü herkese açık yapıyorum ama özel gözüküyor.off ya hep aynı sorunla karşılaşıyorum:(((((

asilemcim diğer konularda denk gelmiştim sanki sen daha önce ferruh beye gitmişsin ona karar vermişsin fln sonra bilge beye ameliyat olmuşsun cnm neydi seni ferruh beyden caydıran??ben de ferruh beyi düşünüyor gibiyim ama niye vazgeçtin anlatır mısın cnm?

asilemcim diğer konularda denk gelmiştim sanki sen daha önce ferruh beye gitmişsin ona karar vermişsin fln sonra bilge beye ameliyat olmuşsun cnm neydi seni ferruh beyden caydıran??ben de ferruh beyi düşünüyor gibiyim ama niye vazgeçtin anlatır mısın cnm?

canım ben hiç ferruh beye gitmedim.Adını da ilk defa duydum bu doktorun.Zannedersem sen beni başkası ile karıştırdın:))))

Back
X