- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ben anlamıyorum hani bu aşı hastalıktan korumazdı ama yoğun bakımdan koruyordu ağır hasta olmuyorduk. Şu an siz de dahil birçok kişiden yoğun bakıma yatan hatta ölen duydum aşılı olanlar arasından.. e ne anladık biz bu aşıdan
İki dozu da olmuş muydu?Evet yayıyor. Hatta asi olduğu halde covid i çok ağır ve hastanede atlatan tanıdığım var.
herkesi potansiyel covidli, kabul ederek yaşamak en doğrusu.o zaman maksimum dikkatli oluyoruzAşı değil de aşılılar demiş arkadaş
Yani aşı olduk zaten hasta olmayız deyip ortada dolaşıyorlar yine virüsü alıp etrafa yayıyorlar
Bu bahsettiğiniz kişilerin iki aşısı tamamlanıp uzerınden 15 gun gectı mı? Bir de alkol kullanıyorlar mı?Aşı öncesi ve sonrasında alkol yasak çünkü antikoru sıfırlıyormuş.Bende 2 doz asi olup hastalanip vefat eden 1 kisiyi cevremden taniyorum
Haberlerdede doktor haberi okumustum.
Bu bahsettiğiniz kişilerin iki aşısı tamamlanıp uzerınden 15 gun gectı mı?
Bu bahsettiğiniz kişilerin iki aşısı tamamlanıp uzerınden 15 gun gectı mı? Bir de alkol kullanıyorlar mı?Aşı öncesi ve sonrasında alkol yasak çünkü antikoru sıfırlıyormuş.
İki dozu da olmuş muydu?
yani mantıken,aşı olmasına rağmen enfekte olup hasta olabiliyorsa,pek tabi vücudundaki virüsü başkasına da bulaştırabilir :)Aşı olan biriyle aynı ortamda 3 saat birlikteydik.baya yakın durumdaydı.
Ertesi gün covid olduğunu öğrendim. Acaba geçmiş olabilir mi? Aşılı olan birisi taşıyıcı olur mu.
Ben de aşı vuruldum, boşuna mı vuruluyoruz şimdiEvet olmus. Atlattı ama hastanede ve ağır geçirdi. Ve en az on kişiye bulastirdi.
Aşı olmayacaksanız kalabalıklarda da bulunmayın lütfen. Çünkü virüs kaparsanız sadece kendinizi değil başka insanları da tehlikeye sokuyorsunuz. Bunca doktor, sağlıkçı bilinçsizce mi aşı vuruldular?Ben şahsen bir senede alelacele üretilen bu asilara güvenmiyorum zorla dayatilmazsa da aşı olmak istemiyorum. Herkes birşey söylüyor ama kimse tam net olamıyor. Her çıkan profosor başka birşey söylüyor.
Aşıya rağmen korunmaya devam yapcak bi şey yok.Ben de aşı vuruldum, boşuna mı vuruluyoruz şimdimoralim bozuldu ya..
Aşıyı ölmemek icin oluyoruz tabii ki boşa değil.Ben de aşı vuruldum, boşuna mı vuruluyoruz şimdimoralim bozuldu ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?