- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Aşıdan dolayı taşıyıcı olmaz, ölü virüs veriliyor çünkü. Ama başka yerden virüs kaparsa bulaştırır tabi ki.Aşı olan biriyle aynı ortamda 3 saat birlikteydik.baya yakın durumdaydı.
Ertesi gün covid olduğunu öğrendim. Acaba geçmiş olabilir mi? Aşılı olan birisi taşıyıcı olur mu.
Nasıl?Aşılılar virüs yayıyor. Genelde de duyduklarım gördüklerim bi süre sonra pozitif hasta oluyor zaten.
Alla alla hiç böyle bir şey duymadımAşılılar virüs yayıyor. Genelde de duyduklarım gördüklerim bi süre sonra pozitif hasta oluyor zaten.
Böyle bir şey yok, bunu nerden çıkardınız?Aşılılar virüs yayıyor. Genelde de duyduklarım gördüklerim bi süre sonra pozitif hasta oluyor zaten.
Alla alla hiç böyle bir şey duymadım
Ası neden virüs yaysın saçmalık ne alaka
Anlatım bozukluğu olmusAşı değil de aşılılar demiş arkadaş
Yani aşı olduk zaten hasta olmayız deyip ortada dolaşıyorlar yine virüsü alıp etrafa yayıyorlar
Ben anlamıyorum hani bu aşı hastalıktan korumazdı ama yoğun bakımdan koruyordu ağır hasta olmuyorduk. Şu an siz de dahil birçok kişiden yoğun bakıma yatan hatta ölen duydum aşılı olanlar arasından.. e ne anladık biz bu aşıdanEvet yayıyor. Hatta asi olduğu halde covid i çok ağır ve hastanede atlatan tanıdığım var.
Test yaptırıcam zaten, ama o kadar çok test yaptırdım ki hepsi negatif çıktıIciniz de şüphe varsa buraya yazana kadar gidip test yaptırın
Belki sizede bulaştı ve sizde tasiyicisiniz
Başkalarına bulastiracaksiniz
Vakit kaybetmeyin basit bir test verilecek o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?