Asimetri ve Gölge Sorunu(resimli)

SuPerisi232323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
101
52
98
Merhaba. Benim 59. Günüm. Burun ameliyatımın ilk günlerinde ciddi asimetri sorunum vardı. Bi de daha önce konularımı okuyan arkadaşlar bilir, darbe almıştım. Doktorum darbeden dolayı çok hafif sağa kaymış olabilir, önemli değil dedi. Son günlerde burnumun bir tarafında gölgelenme var ve sanki nefes alamıyorum ordan. Fotoğrafları inceleyip, asimetri ya da çökme ile ilgili yorum yaparsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• A27DD19F-4E36-4149-87AA-1462F1D81FC1.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 414
  • 7943AC9A-4489-44DF-96CC-D1BBB6F598E9.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 395
  • 19F302EE-60D6-473B-B952-3344276D3281.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 365
  • 96CBA26C-94CB-4843-BE6E-BB3AEAB23C7E.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 393
Benim de var bir tarafta daha fazla çöküklük. 2.ay kontrolünde doku kalınlaşması olduğunu, zamanla biraz o kalınlaşmanın ineceğini söyledi doktorumuz. Eğer hala görüntüde sorun olursa minik bir dolgu yapacağını söyledi.

Okla gösterdiğiniz tarafın şişliği daha hızlı inmiş de, diğer tarafın hala ödemi var gibi geldi bana da. Umarım düşündüğüm gibidir de bir problem yaşamazsınız. O da zamanla anlaşılacak bir şey, bakalım

Merhaba burun 3. Ayda kendini belli etmeye başlıyor bende 14. Günümde darbe aldım ucuna 4. Ayda da alttan yumruk yedim kendi elimi çarptım sakınınca daha çok iş geliyor başa :) darbe aldıktan sonra şeklinde değişme olmadıysa bişey olmamıştır ben ilk darbemi aldığımda burun ucumun bi tarafı aşağı inik gibi oldu şuan 7. Aya girdim orada sorun var belli yani ikinci darbe de orta kısımdan hafif çöktürdüm anında belli oldu zaten yine de kötü durumda değil ben farkediyorum sadece sizin burnunuz a bişey yok gibi duruyor bence içiniz rahat olsun

Bende de ilk ayda öyle bir görüntü olmuştu ama şimdi geçti. Burnunuz oldukça ödemli görünüyor bence. Ödemli olunca da fotoğraflarda ışık-gölgeden dolayı asimetrikmiş gibi görünüyor.

Sorun yok gibi geldi bana
Bende de ilk ayda öyle bir görüntü olmuştu ama şimdi geçti. Burnunuz oldukça ödemli görünüyor bence. Ödemli olunca da fotoğraflarda ışık-gölgeden dolayı asimetrikmiş gibi görünüyor.
Asimetri veya çökmeye benzer hiçbir şey göremedim. Sadece çok ödemli. Gayet güzel burnun, hiç canını sıkma.
Hepinize çok teşekkür ederim. İçim rahatladı

Merhaba şuan burnunuz nasıl? Bir de sanırım öncesinde dolgu yaptırmıştınız erittirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…