- 9 Temmuz 2021
- 3.267
- 6.089
- 108
- 29
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
bide bu asi receteyle satilan bir asi degil doktorun yazmasina gerek yok asiyi eczaneden alip özel yada devlet herhangi bir hastanenin acilinde yaptirabilirsiniz vurmuyoruz diyemezler , aile hekimligi merkezindede yaptirabilirsiniz oralarda vuruyor .aaa sen 29 olmussun yaptiramazsin diye bir durum yok .Artık 29 olmak üzereyim3 yıl geçti . sınır 26 yydi 26 mda gittim yapmadilar
Özel hastanede sormuştum bendeevet onlar onemli en sagliklisi hic iliski olmadan vurdurtmak benimda yok.
ben 25 yasindayim daha yeni yaptirdim resmi kural olarak bir yas yok .sadece ilk cinsel deneyimden önce yaptırılması öneriliyor ilişkiniz olsa bile yaptırabilirsiniz sadece ilişkinizden hpv kaptiysaniz asi ise yaramaz ama buda tartisma konusu bazi diktorlar hpv olanlarda tedaviye iyi gelir diye asi yaptiriyorlarmis . bikere aile hekimine sormuştum ne gerek var fakan demisti biraz bu tavsiyeler doktorlarin dunta gorusleriylede ilgili ben yaptirdim icim rahat .ben ozel hastanede doktora sorup yaptirdim otuzden bana uzun uzun acikladi .22 yasindayken gerikafali aile hekimim yaptirma demisti
o icinden sey demistir simdi yaptirirsa herkesle yatar falan diye kurmustur kafasindaÖzel hastanede sormuştum bende
Emekliliği gelmiş bir doktora
Evliyim . Laflariniza dikkat edin laubaliligi hiç sevmemo icinden sey demistir simdi yaptirirsa herkesle yatar falan diye kurmustur kafasindabenim aile hekimimde ne gerek var eskisehire okumaya geldin sen bosver demisti okumakla ne alakasi varsa .
ne dedim kiEvliyim . Laflariniza dikkat edin laubaliligi hiç sevmem
Aile hekimliğinde kadın doğum doktorunun reçetesini istemişlerdi.bide bu asi receteyle satilan bir asi degil doktorun yazmasina gerek yok asiyi eczaneden alip özel yada devlet herhangi bir hastanenin acilinde yaptirabilirsiniz vurmuyoruz diyemezler , aile hekimligi merkezindede yaptirabilirsiniz oralarda vuruyor .aaa sen 29 olmussun yaptiramazsin diye bir durum yok .
Eczaneden gelinceye kadar yeterince çalkalanmıştır merak etmeyin. O kadar sürede de bozulmaz.Ya biz yarım saat 45 dakika kadar oyalandık ama buzlu torbadaydı, sorun olmaz umarım
Sonuçta aşıyı yapanlar hemşire merak etmeyin olması gerektiği gibi yapmışlardırMerhaba, HPV aşısı olmuştum, aşının çalkalanması gerekiyormuş ama sanırım aşı çalkalanmadı, sorun olur mu ?
Aşının etkisi azalacaksa cidden üzülürümKanser aşısı bu sonuçta.
ben sordugumda asiyi alip gelin dediler recete falan istemediler ama ben direk gidip ozelde yaptırdım iste bazi seylerde tam bir kural yok malesef ben 3 sene once sordugumda gerek yok demislerdi cunku eczaneden almakta recetesiz .Aile hekimliğinde kadın doğum doktorunun reçetesini istemişlerdi.
Annem de öyle dedi :)Eczaneden gelinceye kadar yeterince çalkalanmıştır merak etmeyin. O kadar sürede de bozulmaz.
Hemşireler çok cahildi, anneme yapacaklarını sandılar, yani çalkalamamış olabilirler.calkalanmadigina emin misiniz?
ben de oldum hpv asisi, iyice calkalanmasi gerektigini biliyorum ama bence hemsireler de biliyordur, iciniz rahat olsun ben herhangi bir sorun cikacagini zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?