Aşının Çalkalanması

Artık 29 olmak üzereyim 3 yıl geçti . sınır 26 yydi 26 mda gittim yapmadilar
bide bu asi receteyle satilan bir asi degil doktorun yazmasina gerek yok asiyi eczaneden alip özel yada devlet herhangi bir hastanenin acilinde yaptirabilirsiniz vurmuyoruz diyemezler , aile hekimligi merkezindede yaptirabilirsiniz oralarda vuruyor .aaa sen 29 olmussun yaptiramazsin diye bir durum yok .

Özel hastanede sormuştum bende
Emekliliği gelmiş bir doktora

o icinden sey demistir simdi yaptirirsa herkesle yatar falan diye kurmustur kafasinda benim aile hekimimde ne gerek var eskisehire okumaya geldin sen bosver demisti okumakla ne alakasi varsa .
Evliyim . Laflariniza dikkat edin laubaliligi hiç sevmem

Aile hekimliğinde kadın doğum doktorunun reçetesini istemişlerdi.

Sonuçta aşıyı yapanlar hemşire merak etmeyin olması gerektiği gibi yapmışlardır

Aile hekimliğinde kadın doğum doktorunun reçetesini istemişlerdi.
ben sordugumda asiyi alip gelin dediler recete falan istemediler ama ben direk gidip ozelde yaptırdım iste bazi seylerde tam bir kural yok malesef ben 3 sene once sordugumda gerek yok demislerdi cunku eczaneden almakta recetesiz .

Bu aşıyı ben de çok geç öğremdim. 32 yaşındayım. Keşke seneler önce bir bilen yol gösterseydi de yaptırsaydım. Etrafıma söylüyorum en azından biz olamadık onlar olsun.

calkalanmadigina emin misiniz?

ben de oldum hpv asisi, iyice calkalanmasi gerektigini biliyorum ama bence hemsireler de biliyordur, iciniz rahat olsun ben herhangi bir sorun cikacagini zannetmiyorum.

calkalanmadigina emin misiniz?

ben de oldum hpv asisi, iyice calkalanmasi gerektigini biliyorum ama bence hemsireler de biliyordur, iciniz rahat olsun ben herhangi bir sorun cikacagini zannetmiyorum.
Hemşireler çok cahildi, anneme yapacaklarını sandılar, yani çalkalamamış olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…