• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı adet kanaması ve DİM PLUS

tranko

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
18
Canım arkadaşlarım size çok ihtiyacım var.yazacagınız her yorum uzaktaki bir kız kardeşinize destek olacak.Ikı aydır aşırı adet kanaması yaşıyorum.doktora gıttım adet bitince gel dedi.bitse gideceğim ama aşırı buyuk pıhtılar aşırı kanama bugun 5. Gün hala kucuk pıhtı düşüyor.bir ay önceki muayenede rahım kalıplaşmış yoktu .ama bu ay daha kotu kanıyor. 6 aydır dim plus kullanıyorum ama son ıkı ay kullandığım dım plus ın rengi tuhaftır ısrarını turuncu yapıyordu.acaba diyorum aranızda dim plus kullanan bunu yaşayan ya da aşırı adet kanaması yaşayan var mı ..ponstan forte içtim belkı biraz keser dıye .cok kötüyüm sanki aşırı kanamam olacak ve durduramayacak mısın gibi bir psıkolojı olustu

Ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım bazı aylar benmde çok yoğun oluyor. Sizinde hormon kayması gibi bir şey olmuştur. Bunun için ben de gittim doktora hormonda da sıkıntım yoktu. ilk 3 gün bazı aylar rahat geçiyor. Bazen çok yoğun. Progesteron düşüklüğü kist prolaktin vs başka bir şeyde olabilir hormonlarınıza bir baktırın. Uyku stresi yönetmekte önemli. Dimplus ta 4ay max kullanıp hatta 3 ara vermek lazım. Ben ilk 15gün kullamıp bırakıyorum artık. Ferittin seviyenize de bir baktırın olmadı demir hapına başlayın.

Dim nedir bilmiyorum. Bende genç kızlığımdan beri dismenore var. Aşırı ağrılı ve yoğun kanamalı adet görüyordum. Hormon testi yaptırdım İnositol ve magnezyum kullanarak düzelttim çok şükür. Bence siz de bir hormonlara ve usg baktırın

Back
X