• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Aşırı Adet Kanaması ve DIM PLUS

tranko

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
18
Canım arkadaşlarım size çok ihtiyacım var.yazacagınız her yorum uzaktaki bir kız kardeşinize destek olacak.Ikı aydır aşırı adet kanaması yaşıyorum.doktora gıttım adet bitince gel dedi.bitse gideceğim ama aşırı buyuk pıhtılar aşırı kanama bugun 5. Gün hala kucuk pıhtı düşüyor.bir ay önceki muayenede rahım kalıplaşmış yoktu .ama bu ay daha kotu kanıyor. 6 aydır dim plus kullanıyorum ama son ıkı ay kullandığım dım plus ın rengi tuhaftır ısrarını turuncu yapıyordu.acaba diyorum aranızda dim plus kullanan bunu yaşayan ya da aşırı adet kanaması yaşayan var mı ..ponstan forte içtim belkı biraz keser dıye .cok kötüyüm sanki aşırı kanamam olacak ve durduramayacak mısın gibi bir psıkolojı olustu

Canım arkadaşlarım size çok ihtiyacım var.yazacagınız her yorum uzaktaki bir kız kardeşinize destek olacak.Ikı aydır aşırı adet kanaması yaşıyorum.doktora gıttım adet bitince gel dedi.bitse gideceğim ama aşırı buyuk pıhtılar aşırı kanama bugun 5. Gün hala kucuk pıhtı düşüyor.bir ay önceki muayenede rahım kalıplaşmış yoktu .ama bu ay daha kotu kanıyor. 6 aydır dim plus kullanıyorum ama son ıkı ay kullandığım dım plus ın rengi tuhaftır ısrarını turuncu yapıyordu.acaba diyorum aranızda dim plus kullanan bunu yaşayan ya da aşırı adet kanaması yaşayan var mı ..ponstan forte içtim belkı biraz keser dıye .cok kötüyüm sanki aşırı kanamam olacak ve durduramayacak mısın gibi bir psıkolojı olustu

Dim plus vitamin takviyesi değil mi? Google'da arattığımda öyle çıktı.

Evet bu takviyeler adet düzensizliği, adet kanamalarına etki edebiliyor. Ben geçtiğimiz yıl b vitamini takviyesi almıştım, keşke almasaydım, adet kanamama etkisi olmuştu. Hemen bıraktım. Pontesn forte nedir bilmiyorum. Ama böyle kafana göre bir şeyler kullanmasan daha doğru olur.

Dim plus vitamin takviyesi değil mi? Google'da arattığımda öyle çıktı.

Evet bu takviyeler adet düzensizliği, adet kanamalarına etki edebiliyor. Ben geçtiğimiz yıl b vitamini takviyesi almıştım, keşke almasaydım, adet kanamama etkisi olmuştu. Hemen bıraktım. Pontesn forte nedir bilmiyorum. Ama böyle kafana göre bir şeyler kullanmasan daha doğru olur.
Evet dr Ayşegül coruhluyu dinleyerek ıctım çikolata kistim oldugu ıcın .ponstan forteyı doktorum ıç dedi agrı kesıcı ama kanamayı da kesecek dedi.tesekkurler yanıt ıcın

Özür dilerim bu arada bir sürü yazım yanlısı olmuş konu açarken idrarımı boyadı ve gecen ay rahim kalınlaşma sorunu görmedi doktor yazacaktım

Evet dr Ayşegül coruhluyu dinleyerek ıctım çikolata kistim oldugu ıcın .ponstan forteyı doktorum ıç dedi agrı kesıcı ama kanamayı da kesecek dedi.tesekkurler yanıt ıcın

Yaa aptallık ettim belkı ama ınstagramdan Ayşegül coruhlu doktor bas bas bağırdı memesi olan herkes kullansın dıye ben de ıctım ıste

Onların hepsi sırf popüler olmak için öyle tavsiyelerde bulunuyor.

Yaa aptallık ettim belkı ama ınstagramdan Ayşegül coruhlu doktor bas bas bağırdı memesi olan herkes kullansın dıye ben de ıctım ıste

Instagramdan gördüğünüz ne olduğu belirsiz insanların tavsiyelerini alıp uygulamak çok yanlış. Doktor bile olsa mantığa oturmayan, bilgisine güvenmediğiniz birinin tavsiye ve ilaçlarını kullanmak doğru değil.

Benim adet düzensizliğim ve aldırmam gereken, ara kanamaya sebep olan poliplerim var. Histeroskopi tarihine kadar kadın doğum doktorum adet düzensizliği için bana Dim Complex tavsiye etti, bir aya yakın süredir kullanıyorum. Evet, idrarı turuncuya boyama durumu bende de oldu. Aynı zamanda magnezyum da kullanıyorum, bu iki besin desteği bana çok enerji verdiler. Daha öncesinde sürünüyordum. Ama bir kutu kullanıp şimdilik bırakmayı planlıyorum. Her şeyin fazlası zarar.

Aynı aptallağı ben de yapyım. Hem de hiç bir şikayetim olmaması, reglimin düzenli olmasına rağmen, üst bacaklarımdaki yağların erimesine faydası olur mu diye içtim iki ay. İlk ay reglim bi azaldı, garipleşti. İkinci ay doğru düzgün regl olmadım ve bıraktım kullanmayı.

Dim takviyesini regl olamayan arkadaşım kullanıyor ve regl olabiliyor. Pcos vb sorunları var. Olmayanı oldurabiliyorsa, olanı yogunlastirmasi gibi basit bir çıkarım yapabiliriz diye düşünüyorum. Kaldı ki cidden dr önermeden takviye alınmamalı diye düşünüyorum. Gecen ay kan verdim demir seviyem hep düşüktür iyice düşmüş dr un ilk sorduğu sey takviye vs kullanıp kullanmadığım olmustu. Bir yeri düzeltelim diye baska bir yeri kalıcı bozmakta var işin içinde

Artık birçok Doktor işi ticarete döktü. Anlaşmaları varsa her yerden o takviyeleri öneriyorlar.
Mutlaka başka bir Doktora da sormak gerekir.

Civan percemi tavsiye ediyorum. Endometriosizin var anladigim kadariyla. Gunde bi bardak ic. Bi dal aliyosun, kaynar suyun icinde 5 dakika bekletiyosun. O suyu iciyosun.
Regl oldugunda gunde uc kereye kadar icebilirsin. Hem agriyi azaltiyor. Hem regli duzene sokuyo, cok akiyorda azaltiyor. Benim cok isime yaradi. Etrafimdaki tum kizlara oneriyorum, herkes severek kullaniyor. Tadi hos degil ama en azindan dogal. Arastir kendin oyle kullan tabi

geçmiş olsun çok. tek doktor ile yetinmeyin başka doktor ile sağlamasını yapın lütfen. sağlık esas zenginlik

Back
X