Aşırı ağrılı va sancılı âdet dönemi geciriyorum

Sude korkmaz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
98
40
8
29
Mrblar arkadaşlar 5 aydır evliyim 3 kere adet oldum adetlerim çok duzenliydi 4.ay olmadım ama hep az az kanama vardı ve bu 5.ayda oldum her seferinde bende çok ağrı oluyor ölüyorum resmen ağrıdan doktora gittim sorun yok dedi ve ağrılı dönem için hap verdi içtim işe yaramadı tavsiyesi olan varmı ne yapmalıyım eksradan da gebe kalmak istiyorum oda olmuyor

İlaç adı vermem doğru olmaz sanrım diye diyemiyorum ama annemin çok sancılı geçerdi Battaniye altında ağlardı hiç unutmam. yıllar önce bi doktor bi hap verdi o hap çok işe yaradı benmde aynı aşırı sancılı olurdu o hapı atınca hep geçerdi . Sizin doktorun verdiği hapın adı neydi

Benimde öyle valla tüm gün yatarak ve agliyarak geciriyorum doktorumun verdiği hap Ponstan Forte

Benimde öyle valla tüm gün yatarak ve agliyarak geciriyorum doktorumun verdiği hap Ponstan Forte
Aynı hap bizim de kullandığımız. Geçirmedi mi ağrınızı bi kaç saat içinde fayda ederdi aslında

O ağrıları çok iyi bilirim maalesef bekardan gitmediğim doktor kalmadı evlenince geçer dediler ama hiçte geçmedi tabi hafifledi biraz olsun ama bazı dönemler yine hastanelik oluyorum . Hatta bekarken annem acile götürmüştü erkek doktor bu yalan yapıyor bu kadar ağrı olamaz demişti
en son ağrılarımda arveles içiyordum çokta iyi geliyor ayrıca bi ara bimde ısıtıcı bant satılıyordu hem belime hem karnıma yapıştırıyordum o da biraz rahatlatıyordu

Maalesef öyle bide gebe kalmak istiyorum herkes sancım var engel oluyor diyorlar düşüğe neden olabiliyormuş gibi gibi şeyler doktorada gittim yok bı sorun dedi of offf

Maalesef öyle bide gebe kalmak istiyorum herkes sancım var engel oluyor diyorlar düşüğe neden olabiliyormuş gibi gibi şeyler doktorada gittim yok bı sorun dedi of offf
Gebeliğe bir sorun olacağını sanmıyorum canım . Kardeşiminde ağrıları vardı aynı benim gibi onun şuan 3 tane çocuğu var hatta ikizlere hamile yani ağrıyla alakası yok . Tabi ben tüp bebek yaptırdım ama bende pcos hastalığı eşimde de sorun vardı .gebeliğe sorun olur diye düşünüp kendini üzme canım

Çok teşekkür ederim canım inşallah bu ay olur hatta geçen ay erken adet oldum normal adette değil böyle az az geliyordu kendi kendime düşük bile olabilir diye düşündüm saçma bile olsa

Çok teşekkür ederim canım inşallah bu ay olur hatta geçen ay erken adet oldum normal adette değil böyle az az geliyordu kendi kendime düşük bile olabilir diye düşündüm saçma bile olsa
Düşük değildir bence ara ara oluyor öyle ben 2 haftada 2 kez 2 şer gün adet olduğumda oluyordu bazen oluyor kadın olmak zor

Evlenmeden benim de çok ağrım olurdu klasik majezik içerdim iyi gelirdi o bana ama çocuğa engel olacağını sanmıyorum canım hiç öyle düşünme

Evlenmeden benim de çok ağrım olurdu klasik majezik içerdim iyi gelirdi o bana ama çocuğa engel olacağını sanmıyorum canım hiç öyle düşünme
Sağolasın ama evlendiğin zaman ağrı geçer diyorlar ama bende 5 ay oldu değişen pek bişey olmadı tam aksine ağrım fazla oluyor

magnezyumun dusuk olabilir kalsiyum magnezyum takviyesi alabilirsin, bende cok ise yaradı her ay acillik oluyordum magnezyum her gun iciyorum bir tane aksam yemeginden sonra solgarın, o toparladı beni. bir de ben hurma cok severim her gun 2 hurma yiyorum onun da bence faydası olabilir hurmada da cunku magnezyum oranı yuksek. agrı kesici olarak da brufen iciyorum en iyi o geldi bana

Sanmıyorum bı ara Demir eksikliğim vardı doktor hap verdi 1 ay kullandım sonra gittim kontrole düzeldi dedi kullanma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…