• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

Bu giyimle ilgili olsun sosyal hesaplar olsun yada telefon numarani degistirmek olsun bunları sevdigini kiskanan tum erkekler yapiyor istiyor diğer konular makarna ile ilgili seyler yada temizlik ile ilgili seyler sakayla gulerek soylenen seylerdir garanti cunku insan sevdigine kiyamaz acele etme acele karar verme derim ayni baskiyi sen onun uzerinde kurmayi denesen telefon numarasini degistirt kullandigi sosyal hesap sifrelerini iste biraz baski yap oda yumusayacaktir eminim buradakinlerin gazina gelip acele karar vermeyin derim zaten hemen birakma mantiginda olanlar o mutlulugu birturlu bulamiyorlar emin ol iyi tanidigina eminsen yani bu adamin hic ıyi yani yokmu

Bende hemde ayrılması mantığıyla konuşuyorum, hatta mümkünse arkasına bakmadan uzaklaşsın diyorum. Veee gayette mutluluğumu bulmuş durumdayım.

Ayrıca, bazı kadınlar bu kısıtlamaları sizin gibi normalleştirip sevgiyle özdeş tutuyor ve ılımlı yaklaşıyor olabilir. Fakat konu sahibi bundan rahatsız ki konu açmış ve kısıtlanmayı kabul edecek bir yapıda değil. Bu ileride çok daha büyük sorunlara sebebiyet verebilir.

Vee, çok severek evlendim. Eşimin sevgisinden de hiç şüphe etmedim. Ne sosyal hesaplarıma karıştı, ne giyimime, taytta giyerim, mini etekte. Çünkü o bana güvenir, nerede ne giyeceğimi, nerede nasıl davranacağımı bildiğimi bilir. Kısacası o "sevdiğini kıskanan tüm erkekler yapıyor" kısmı ,tamamen insanın kendisini kandırmasından başka birşey değil.

Bende hemde ayrılması mantığıyla konuşuyorum, hatta mümkünse arkasına bakmadan uzaklaşsın diyorum. Veee gayette mutluluğumu bulmuş durumdayım.

Ayrıca, bazı kadınlar bu kısıtlamaları sizin gibi normalleştirip sevgiyle özdeş tutuyor ve ılımlı yaklaşıyor olabilir. Fakat konu sahibi bundan rahatsız ki konu açmış ve kısıtlanmayı kabul edecek bir yapıda değil. Bu ileride çok daha büyük sorunlara sebebiyet verebilir.

Vee, çok severek evlendim. Eşimin sevgisinden de hiç şüphe etmedim. Ne sosyal hesaplarıma karıştı, ne giyimime, taytta giyerim, mini etekte. Çünkü o bana güvenir, nerede ne giyeceğimi, nerede nasıl davranacağımı bildiğimi bilir. Kısacası o "sevdiğini kıskanan tüm erkekler yapıyor" kısmı ,tamamen insanın kendisini kandırmasından başka birşey değil.
evet aşırı özgür bi yapım var tek başıma 10 günlük tatile çıkarım istediğimi yer içer geçzerim ama aşk için vazgeçtim nereye kadar

Bende aynen böyle oldum canım :KK57::KK57::KK57::KK57:
Demek ki konu sahibi fake değil
O bunda bişey yok canııııım diyen üye gibi her türlü şeyi sineye çekmiş 'aman herkes böyle kısıtlanıyo, sevgiden zaten bunlar' diye kendini kandırmış
Biz mutsuz kız kuruları da bunların tutkulu aşkını kıskanıyoruz sanıyorlar

Lazımsa söyleyeyim
Ben evliyim, çalışıyorum
Eşimde ev işi yapıyor, makarna en özel yemeklerimizden
Sevgilim değil eşim bana tencereyi kafana geçiririm dese, sadece demesi yeter boşarım

Ama siz biz bunu hak ediyoruz diyosanız yapacak birşey yok, tencere de müstehak olabilir.

Bence siz stocholm sendromu yasiyorsunuz.

"Birakmama izin vermez. Zorba ama beni seviyor. Beni sahipleniyor ama makarna tenceresini kafama gecirecegini soyluyor. Aslinda iyi uyumlu bi ciftiz" in baska bi mantikli aciklamasi yok.

Bence bi psikologa gorunmenizde fayda var.

Hele bir evlenelim, kavga etmekle kalmıycam, hayatını zindana çeviricem, ağzını burnunu dağıtıcam diyor adam kısaca.

Ailen ve arkadaşlarınla görüşmeyeceksin, dışarıda sadece önüne bakacaksın, kapanacaksın, bana itaat edeceksin diyor.

Çalışmayacaksın, evde beni bekleyeceksin, dışarı benden gizli çıkmayacaksın, perdeleri ben yokken açmayacaksın, 2 yılda 1 bana çocuk yapacaksın, doğacak çocuk erkek olmazsa da ağzının ortasına tavayı gömücem, diyor.

İçkiyi arttıracak, kendi kendine her gün kafasında kuracak, senin onu aldattıgını düşünecek (ÇÜNKÜ ÖZGÜVENİ YOK) ve hergün zil zurna sarhoş olacak ama olsun de mi? Çok seviyorsun onu!!

Ve sen bu zamanları düşünüp kafanı bir duvardan, ötekine vururken, ben bunu hakettim diyeceksin. Kör degildim, adamı bile bile kendime koca ettim diyeceksin.

Diyeceksin, diyeceksin, mahvedeceksin hayatını.

Ama tabiiii şu var, siz güzel anlaşıyorsunuz, hem de çok güzel.

Arkadaşım nolur, aklını başına topla. Bundan koca değil, kapının önüne bekçi olmaz. Ne pislik, ne aşağılık bir herifmiş yaaa!!!! Sinirlerim bozuldu!!!!!

Demek ki konu sahibi fake değil
O bunda bişey yok canııııım diyen üye gibi her türlü şeyi sineye çekmiş 'aman herkes böyle kısıtlanıyo, sevgiden zaten bunlar' diye kendini kandırmış
Biz mutsuz kız kuruları da bunların tutkulu aşkını kıskanıyoruz sanıyorlar

Lazımsa söyleyeyim
Ben evliyim, çalışıyorum
Eşimde ev işi yapıyor, makarna en özel yemeklerimizden
Sevgilim değil eşim bana tencereyi kafana geçiririm dese, sadece demesi yeter boşarım

Ama siz biz bunu hak ediyoruz diyosanız yapacak birşey yok, tencere de müstehak olabilir.
benimde sindirdiğim söylenemez ki ayrılmak için destek bekliyorum

yazdıkların çok doğru. bu ilacı doktorlar reçeteyle satar. bu adam dışardan bu kadar ilacı nasıl buluyo ki bünyesi alışık dört tane içebiliyor.belki içtiği başka bişey kim bilir

bence atıyor ya sırf etkilemek için. baktı ki karşısındaki kız bu tarz şeyleri yutan biri " ben senle kavga ettik diye üzüntüden 4 tane xanax içtim, üstüne de bilmem kaç tane bira yuvarladım yine de yollara düştüm yanına geldim. seni ne kadar sevdiğimi görmüyor musun?" diyerek etkiliyor işte kızı.

defalarca sordum ama cevap alamadım. neden onu ikna etmeye çalışıyorsunuz ayrılmak için?
bak şöyle diyeyim, nişanlımdan facebook konuşması ile ayrıldım. yüzyüze konuşalım diye beklemedik, telefon edelim demedik. bir facebook konuşmasında artık beni sevmediğini söyledi ve ayrıldık. ikna etmek için uğraşmadı veya uğraşmadım. bak resmi nişanlımdan bahsediyorum, ailemin bildiği tanıdığı parmağımda yüzüğü olan 3 senelik sevdiğim adamdan.
sen neden ikna etmeye çalışıyorsun?

benimde sindirdiğim söylenemez ki ayrılmak için destek bekliyorum
Daha ne yapalım, polise mi haber verelim o zorbayı alkollüyken araç başında yakalasınlar da sen mecburi ayrılık yaşa diye
Milletin dilinde tüy bitti
Hala anlamıyosan, yürü git yüz yüyüze görüş hadi

29 yaşında bir kadının bu kadar saf (?) olduğuna olabileceğine inanmıyorum ben, bunlar 18 bilemedin 20 yaş toyluk lafları

Facebookumu açayım mı sizce ne yaa, ha de ki ben maço erkek seviyorum sahiplenilmek arada dövülmek istiyorum, boşa vıt vıt etmeye gerek yok halinden memnun olmayan kadının yapacağı belli

Yok yahu
Böyle demeyelim
Bende Türküm Türkiye de yaşıyorum
Bir erkeksiz yapamam, bunu da kaybedersem ya başkasını bulamazsam kafası bu bence

Tatlım ben de Türkiye'deyim.
Ama ne yazık ki böyle kadınlardan çok fazla var bu ülkede hatta bu sitede.
Ben konu sahibine bir şey demiyorum artık.
Ama ona ayrılma diyen zihniyeti de anlamıyorum.

Back
X