- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
Insan kocasi olsa bu psikopatin kahrini cekmez. Sen niye 2 aylik iliski icin cirpiniyosun acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu giyimle ilgili olsun sosyal hesaplar olsun yada telefon numarani degistirmek olsun bunları sevdigini kiskanan tum erkekler yapiyor istiyor diğer konular makarna ile ilgili seyler yada temizlik ile ilgili seyler sakayla gulerek soylenen seylerdir garanti cunku insan sevdigine kiyamaz acele etme acele karar verme derim ayni baskiyi sen onun uzerinde kurmayi denesen telefon numarasini degistirt kullandigi sosyal hesap sifrelerini iste biraz baski yap oda yumusayacaktir eminim buradakinlerin gazina gelip acele karar vermeyin derim zaten hemen birakma mantiginda olanlar o mutlulugu birturlu bulamiyorlar emin ol iyi tanidigina eminsen yani bu adamin hic ıyi yani yokmu
en son sevgilimden ayrılalı 2 yıl oldu aşık olabileceğim biri buldum gibi kolay pes etmiyim diyom ama dayanamıyorum ayrılcamInsan kocasi olsa bu psikopatin kahrini cekmez. Sen niye 2 aylik iliski icin cirpiniyosun acaba
evet aşırı özgür bi yapım var tek başıma 10 günlük tatile çıkarım istediğimi yer içer geçzerim ama aşk için vazgeçtim nereye kadarBende hemde ayrılması mantığıyla konuşuyorum, hatta mümkünse arkasına bakmadan uzaklaşsın diyorum. Veee gayette mutluluğumu bulmuş durumdayım.
Ayrıca, bazı kadınlar bu kısıtlamaları sizin gibi normalleştirip sevgiyle özdeş tutuyor ve ılımlı yaklaşıyor olabilir. Fakat konu sahibi bundan rahatsız ki konu açmış ve kısıtlanmayı kabul edecek bir yapıda değil. Bu ileride çok daha büyük sorunlara sebebiyet verebilir.
Vee, çok severek evlendim. Eşimin sevgisinden de hiç şüphe etmedim. Ne sosyal hesaplarıma karıştı, ne giyimime, taytta giyerim, mini etekte. Çünkü o bana güvenir, nerede ne giyeceğimi, nerede nasıl davranacağımı bildiğimi bilir. Kısacası o "sevdiğini kıskanan tüm erkekler yapıyor" kısmı ,tamamen insanın kendisini kandırmasından başka birşey değil.
eşlerini döven kocalar da aynı şeyi diyor emin ol. bide cidden bu kadar ilaç seni kaygılandırmıyo muDefalarca konuştum çok sıkma beni diye sıkıyosam sevgimden sana bi zarar gelmesin diye diyoı
o ilaçları o güne has attı normalde kullandığı bişiy değileşlerini döven kocalar da aynı şeyi diyor emin ol. bide cidden bu kadar ilaç seni kaygılandırmıyo mu
Demek ki konu sahibi fake değilBende aynen böyle oldum canım![]()
benimde sindirdiğim söylenemez ki ayrılmak için destek bekliyorumDemek ki konu sahibi fake değil
O bunda bişey yok canııııım diyen üye gibi her türlü şeyi sineye çekmiş 'aman herkes böyle kısıtlanıyo, sevgiden zaten bunlar' diye kendini kandırmış
Biz mutsuz kız kuruları da bunların tutkulu aşkını kıskanıyoruz sanıyorlar
Lazımsa söyleyeyim
Ben evliyim, çalışıyorum
Eşimde ev işi yapıyor, makarna en özel yemeklerimizden
Sevgilim değil eşim bana tencereyi kafana geçiririm dese, sadece demesi yeter boşarım
Ama siz biz bunu hak ediyoruz diyosanız yapacak birşey yok, tencere de müstehak olabilir.
yazdıkların çok doğru. bu ilacı doktorlar reçeteyle satar. bu adam dışardan bu kadar ilacı nasıl buluyo ki bünyesi alışık dört tane içebiliyor.belki içtiği başka bişey kim bilir
bilmiyom işte.
Yok yahuBir Türkiye gerçeği![]()
Ki1.şahsen mutluyum gayet eşimle
2.hayır kıskanan insan bunu yapmaz
3.bu kızın başına bişey gelirse yazık değil mi
En iyisi evlenmemek hep bekar kalmakBir Türkiye gerçeği![]()
Daha ne yapalım, polise mi haber verelim o zorbayı alkollüyken araç başında yakalasınlar da sen mecburi ayrılık yaşa diyebenimde sindirdiğim söylenemez ki ayrılmak için destek bekliyorum
Yok yahu
Böyle demeyelim
Bende Türküm Türkiye de yaşıyorum
Bir erkeksiz yapamam, bunu da kaybedersem ya başkasını bulamazsam kafası bu bence