Bazen gerçekten böyle konular açıldığı zaman,delirecek gibi oluyorum...Ya hanımlar, siz insansınız....Düşünebilen, konuşabilen, anlayabilen insanlar. Nedir bu illa sahiplenilme isteği, neden sevginin sadece sahiplenilmek olduğunu sanıyor bazı kadınlar. Neden ,bazı kadınlar bir eşya muamelesini kendisine layık görüyor? Ya da bir robot gibi programlanmayı nasıl kabul edebiliyor bazıları? Sevginin gerçekten ne olduğunu bilmedikleri için mi acaba? Sevgi'nin ayrılmaz parçasıdır saygıdır. İlk gördüğün gibi, olduğu gibi sevebilmektedir gerçek sevgi. Kimse bana kalkıp "ben sevgim için tayt giymesemde olur, sevgim için fedakarlık yapıyorum" savsatalarını sıralamasın. Hayata bakışınızdan, alışkanlıklarınızdan, sevdiğiniz şeylerden, hatta arkadaşlarınızdan, sizi mutlu eden kıyafetinizden vazgeçmek "fedakarlık" değildir.Başkasının sizi sokmaya çalıştığı kalıba girmeye çalıştığınız sürece mutsuz olursunuz.
Yapmayın hanımlar, sizi olduğunuz gibi seven erkeklere ve de olduğu gibi seveceğiniz erkeklere uzatın ellerinizi.Ne değişin ne de değiştirmeye çalışın. Ne kısıtlayın, ne de siz seviyorum bahanesinin arkasına sığınarak kısıtlamayın. İlişkinizin tadına varmak varken, değişmek ve değiştirmek için savaşmayın. Yıpranırsınız, yıpratırsınız.
Ve konu sahibi, karşında ki insan, seni sevmiyor....