• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

defalarca telefonda ayrılmayı denedim olmadı belki yüz yüse ikna ederim
Yav nasıl ayrılmak istedim olmadı. Telefonlarına falan çıkmazsın, çok ısrar ederse verirsin savcılığa gider savcıya anlatır derdini.
Ayrılmak için onun onayına ihtiyacın yok, ayrılıcam dicen biticek zaten.

Yav nasıl ayrılmak istedim olmadı. Telefonlarına falan çıkmazsın, çok ısrar ederse verirsin savcılığa gider savcıya anlatır derdini.
Ayrılmak için onun onayına ihtiyacın yok, ayrılıcam dicen biticek zaten.
Sallıyo ya
Ben vazgeçilmezim havasına giriyo bence
Hani dünyada tek adam kalsa yine istemez insan ama
Demek ilk kez birini buldum kaçırmayayım diyo
Yalnız kal daha iyi, seri katil modunda bi adam. 4 ilaç alkol artı araç kullanmak, pes..

Ben verdiğin saçma cevaplardan ve lakayt halinden yaşını 15 den fazla görmüyorum.
Gerçekten bırakmak istersen telefonda da bırakırsın.
Eğer bu anlattıkların gerçekse demek ki seninde hoşuna gidiyor hani seviyor ya.
Çok uzatmak istemiyorum ama aynı eve girince daha beter olacak.
Canı istediğinde seviştiği, işini gücünü gördürdüğü ama tabiri caizse elindeki iple köpek ettiği biri olacaksın.
Kolay gelsin şimdiden

Ben 30. sayfada bırakıyorum konuyu ancak akşam girebilirim.
Merak ediyorum kaç sayfa sürecek.
TT olacak bir konu çünkü.
Ben gelene kadar konu kapanmaz umarım.:cool:

1.şahsen mutluyum gayet eşimle
2.hayır kıskanan insan bunu yapmaz
3.bu kızın başına bişey gelirse yazık değil mi
En iyisi hic evlenmemek o zaman yuzde doksani bu sekilde zaten icinde biseyleri bitirmisse uzatmanin anlami yok sakayla soylenebilir bir sozu ciddiye alip burada soyleyebiliyorsa bitirmis demekki zaten ben bu tur iliskilerde acele karar verme baskalarindan etkilenip karar vermetaraftari degilim

Sallıyo ya
Ben vazgeçilmezim havasına giriyo bence
Hani dünyada tek adam kalsa yine istemez insan ama
Demek ilk kez birini buldum kaçırmayayım diyo
Yalnız kal daha iyi, seri katil modunda bi adam. 4 ilaç alkol artı araç kullanmak, pes..
yok ay en son 2 yıl önce manitam vardı olmasaydıda yokluğunu aramazdım evlilik fikri zaten aklımda yoktu

Bazen gerçekten böyle konular açıldığı zaman,delirecek gibi oluyorum...Ya hanımlar, siz insansınız....Düşünebilen, konuşabilen, anlayabilen insanlar. Nedir bu illa sahiplenilme isteği, neden sevginin sadece sahiplenilmek olduğunu sanıyor bazı kadınlar. Neden ,bazı kadınlar bir eşya muamelesini kendisine layık görüyor? Ya da bir robot gibi programlanmayı nasıl kabul edebiliyor bazıları? Sevginin gerçekten ne olduğunu bilmedikleri için mi acaba? Sevgi'nin ayrılmaz parçasıdır saygıdır. İlk gördüğün gibi, olduğu gibi sevebilmektedir gerçek sevgi. Kimse bana kalkıp "ben sevgim için tayt giymesemde olur, sevgim için fedakarlık yapıyorum" savsatalarını sıralamasın. Hayata bakışınızdan, alışkanlıklarınızdan, sevdiğiniz şeylerden, hatta arkadaşlarınızdan, sizi mutlu eden kıyafetinizden vazgeçmek "fedakarlık" değildir.Başkasının sizi sokmaya çalıştığı kalıba girmeye çalıştığınız sürece mutsuz olursunuz.

Yapmayın hanımlar, sizi olduğunuz gibi seven erkeklere ve de olduğu gibi seveceğiniz erkeklere uzatın ellerinizi.Ne değişin ne de değiştirmeye çalışın. Ne kısıtlayın, ne de siz seviyorum bahanesinin arkasına sığınarak kısıtlamayın. İlişkinizin tadına varmak varken, değişmek ve değiştirmek için savaşmayın. Yıpranırsınız, yıpratırsınız.

Ve konu sahibi, karşında ki insan, seni sevmiyor....

Defalarca konuştum çok sıkma beni diye sıkıyosam sevgimden sana bi zarar gelmesin diye diyoı
Ay ayni terane. Fabrika uretimi herhalde bu barzolar. Hepsinde ayni gerekce ayni zorbalik!

Hayatinizin bundan 2.5 ay oncesine kadar basinizda bir zorba olmadan gayet mutlu oldugunuzu ve hic zarar gormediginizi soyleyin. Daha 2.5 aylik herif gozunun icine icine bakacagi basini dondurecegi fiziksel olarak kalbini gumbur gumbur attiracagi yerde, adam atletinden kil fiskirtan bogazina kadar donunu cekmis alkolik muhittin amca edalarinda. VE SEN BUNA IZIN VERIYORSUN.

Yazik ediyorsun kendine.

Ayriliyorum bitti. Ne demek birakmaz. Sen kararli dur karsida dag olsa duramaz.

daha bugün taytına facebook'una kafayı takan hödük evlenince sana neler yapar farkında mısın?
şöyle tiplere prim verip de sonradan böyle havalanmalarına sebep oluyorsunuz koyacaksın tepkini sanane benim hayatımdan diyeceksin.
evlenmek demek erkek ne derse onu yapacaksın demek değil.
tayt mayt bunlar senin kararın sevgili karışamaz, karıştırırsan bunun devamında geleceklere zemin hazırlarsın..

o bırakmıyo lafı da ayrı komedi.
telefonlarını açma engelle sosyal medyadan sil. bitti.

ilişkiye başlayalı iki buçuk ay oldu bugün tam.

beni 5 yıllık bi stalklamadan sonra elde edebilmişti. aynı mesleklerde, aynı yaşta (29), aramızda 1,5 saat farkla farklı şehirlerde yaşıyoduk. benim niyetimde evlenmek yoktu aslına bakarsan onun niyetinde de yoktu ama o nedense en başından beri benimle evlenme palnı kurmaya çok hevesliydi.

annesiyle beni telefonda görüştürdü. bana eşya linkleri atmaya başladı ilşkinin 14 gününde sevgililer gününde güzel hediyeler çiçeklere boğdu beni..

alkol alıyodu ve içmemisini söylüyordum 2,5 ay içinde içinde 5 kere zil zurna sarhoş oldu.

aşırı baskıcıydı.. facebookumu kapattırdı.. numaramı değiştirmek için beni zorladı.. akşamları dışarı çıkamazsın tayt giyemezsin demeye başladı.

evlenmek istiyor ama düğün yapmak istemiyordu. illa düğün yapacaksan oğlan evinde olur seni gelinlikle görmek isteyenler oğlan evine gelir diyodu (oğlan evi 8 saat uzaklıkta) yapacaksan kız eivinde kına gecesi yaparsın diyodu. Gelinbaşını evde arkadaşlarınla yaparsın çok zor bişey olmasa gerek. düğün fotoğrafı saçmalığına beni kesinlikle bulaştırmayı düşünme aptalca diyodu..

alacağımız eşyalarda bana söz hakkı tanımıyordu. ben yerden yüksek yatak ve gardolap istiyorum dedğimde alırım ama hergün altını sildirtirim sana. evlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu. (ikimizde aynı meslektaşız)

bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..

beni çok sevdiğini biliyorum.. bende onu çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.. ayrılmama izin vermiyor.. hergün kavga gürültü ben hayatımda hiç kimseyle tartışmış insan değilim.. çok üzülüyorum bu duruma..

hareketleri normal değil. ne yapmalıyım sabredip düzelmesini mi bekliyim? ayrılayım mı gerçi ayrılmayı çok denedim bırakmıyo..
çok ilginçmiş. neyin kafasını yaşıyor ki bu insan. düğün fotografına girmek istememek de ne

Bi kere "stalklamak" die bi kelime Turkce de olmamakla birlikte anlami da cumlede kullandiginiz ve kastettiginiz kadar olumlu diil.

Ayrica arkadasim sen bu adami nie duzelsin die bekliosun ki anasi misin babasi misin?
Adam sana dunyayi dar edio, muhtemelen evlendikten sonra o daralan dunyani bi miktar daha dar edicek sen hala duzelir mi ayrilsam mi BLA BLA BLA
Aynı zamanda die, edio, diil, bekliosun gibi kelimeler de yok dilimizde fakat siz başka birini uyarırken dilimizi daha beter katlediyorsunuz. Y harfini iptal etmişsiniz kendinizce ve onu bu şekilde uyarmanız çok komik.

En iyisi hic evlenmemek o zaman yuzde doksani bu sekilde zaten icinde biseyleri bitirmisse uzatmanin anlami yok sakayla soylenebilir bir sozu ciddiye alip burada soyleyebiliyorsa bitirmis demekki zaten ben bu tur iliskilerde acele karar verme baskalarindan etkilenip karar vermetaraftari degilim
Siz gerçek misiniz? Defalarca ayrılmak istedim, bırakmadı, diyor. Adam daha tanımıyorken 5 yıl sosyal medyadan giydiğine ettiğine kadar takip etmiş.
Onu yapamazsın bunu yapamazsın diye baskı kurup kadının kişiliğini öldürmüş. Kadın kendisi diyor her dediğine evet diyorum diye.
Var mıdır, yarın öbür gün bu kadının evlilik içi tecavüze maruz kalmayacağının garantisi?
Adamın bariz bir şiddet eğilimi var.
İnanın o 3. sayfa haberlerine konu olan kadınlar aynı sizin gibi "herkes yapıyor" kafasında olanlar. Herkes yapmıyor, siz kendinizi kandırıyorsunuz.
%90 falan da böyle değil ayrıca, o da sizin inancınız.
Benim ne yakın ne uzak çevremde böyle tipler çoğunlukta falan değil, olan da feci dışlanır zaten.
Kendi hayatıma da asla böyle bir adam almadım, almam da. Şu adama karı olmaktansa sittin sene bekar kalmayı tercih ederim.
Hadi biz sizin tabirinizle gaz veriyoruz, biz haksızsak en fazla henüz 2,5 aydır tanıdığı bir adamdan ayrılmış olacak
Peki biz haklıysak?
Hamileyken "bu piç kimden ulan" diye karnına tekme atan bir adamla evlenmiş olacak.

Back
X