• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı bi tepkimiydi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Orkd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Orkd

Ahirette duamsin <3
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
484
173
18
Kızlar bugün bi yakinimizin dugunune gittik oğlum eğlendi oynadi zipladi herşey cok güzel giderken paralar sacilmaya basladi düğünde toplayip geldi yanima çocuk 150 lira toplamış ama paralarin hepsi SAHTE dedimki tamm "oğlum aferin ama paralar sahte cokta pesine düşme" neyse gitti yanimdan gözlerim cocuklarimda tabiki oğlum koşarken bi cocuk elindeki parayi aldı (çocuk oglumdan yaş olarak cok buyuk) oğlum ver parami dedi cocuk elimi öp vereyim dedi. Ve oğlum elini öptü :( ben şoku yaşadım iki kere elini öptü bide yetmedi parayi yukari kaldirdi yavrum elinden almak icin cabaladi :( bi hisim kalktim yerimden kaslarimi catip oglumun aldigi paralari yere attim cocugumun kolundan tutup eve getirdim. :( kizdim o kadar çok soylendim ki. Senin paraya ihtiyacinmi var hic gururun yokmu sahte para degil gercek para bile olsa el opulurmu diye cok soylendim bi nevi aşagiladim :( ve uyudu agldi yavrum cok aşırı bi tepkimiydi ve benim sabah napmam gerekiyo lutfen bi akil verin cidden şuan pismalik yasiyorum :( :(

Kızlar bugün bi yakinimizin dugunune gittik oğlum eğlendi oynadi zipladi herşey cok güzel giderken paralar sacilmaya basladi düğünde toplayip geldi yanima çocuk 150 lira toplamış ama paralarin hepsi SAHTE dedimki tamm "oğlum aferin ama paralar sahte cokta pesine düşme" neyse gitti yanimdan gözlerim cocuklarimda tabiki oğlum koşarken bi cocuk elindeki parayi aldı (çocuk oglumdan yaş olarak cok buyuk) oğlum ver parami dedi cocuk elimi öp vereyim dedi. Ve oğlum elini öptü :KK43: ben şoku yaşadım iki kere elini öptü bide yetmedi parayi yukari kaldirdi yavrum elinden almak icin cabaladi :KK43: bi hisim kalktim yerimden kaslarimi catip oglumun aldigi paralari yere attim cocugumun kolundan tutup eve getirdim. :KK43: kizdim o kadar çok soylendim ki. Senin paraya ihtiyacinmi var hic gururun yokmu sahte para degil gercek para bile olsa el opulurmu diye cok soylendim bi nevi aşagiladim :KK43: ve uyudu agldi yavrum cok aşırı bi tepkimiydi ve benim sabah napmam gerekiyo lutfen bi akil verin cidden şuan pismalik yasiyorum :KK43: :KK43:
evet aşırı bi tepki olmuş. ebeveynler böyle davranırsa iletişim problemi yaşanır ilerde.

sabah özür dileyip düzgünce konuşman gerekir.

Aşırı tepki vermişsin bence. Çocuk onlar sahte de olsa parayı almak istemiştir. Benim bile kapasım geliyor bazen :KK53: sabah öper gönlünü alırsın annesi. Üzme kendini. Kaç Yaşında oğluşun?

Oğlunuz kaç yaşında?
Bir hevesle toplamış belli ki paraları, hevesini kırmanız iyi olmamış. Belki ilerde hevesle yaptığı şeylerden bir anda bu duruma düşeceği gelip geri çekilebilir :(

Çocuk bu aşırı tepki vermişsiniz.Güzel bir dille anlatsaydiniz.Ama arada nır boyle tepkiler vere biliyoruz maalesef. Sonra çocuklar uyuyo o masum yüzlerine bakınca kendimizi yeyip bitiriyoruz.Pismanliktan sabah gönlünü alırsınız inşaallah.

Aşırı tepki vermişsin bence. Çocuk onlar sahte de olsa parayı almak istemiştir. Benim bile kapasım geliyor bazen :KK53: sabah öper gönlünü alırsın annesi. Üzme kendini. Kaç Yaşında oğluşun?
8 yasinda oğlum kardesi var o öpmem dedi öpmedi ama büyük oglum öptü :/ manzara aklimdan gitmiyo ya

Oğlunuz kaç yaşında?
Bir hevesle toplamış belli ki paraları, hevesini kırmanız iyi olmamış. Belki ilerde hevesle yaptığı şeylerden bir anda bu duruma düşeceği gelip geri çekilebilir :KK43:

8 yasinda hata ettim farkındayım simdi uyandirip Özür dilesemmi :(

Kaç yaşındaki ? Aslında diğer çocuğa kızıp ooğlunuza yönelmişsiniz. Oğlunuz için onun maddi değeri yokki. O paralar onun için oyuncak gibi mutluluk kaynağı bişey. O paraya ihtiyacını var yok onuda anlamaz. Tepkinizi aşırı olmuş ve sizi anlayamaz. Güzel güzel konuşun öpün sevin . bundan sonraki tepkilerinizdede daha sakin olun bence.

8 yasinda oğlum kardesi var o öpmem dedi öpmedi ama büyük oglum öptü :/ manzara aklimdan gitmiyo ya
Oğlun yerine senin gururun kırılmış ama çocuklarda pek gurur olmaz. Senin düşünebildiğini o düşünememiştir. Yarın Güzelce anlatıp bir de özür diledin mi aranız düzelir. Melekler annelerine küsmezler.

Sacma bir gurur yapmissiniz.
Cocuk onlar daha. Nolcak el optuyse?
O an sususp sonrasnda uyarabilirdiniz.

Çocuk bu aşırı tepki vermişsiniz.Güzel bir dille anlatsaydiniz.Ama arada nır boyle tepkiler vere biliyoruz maalesef. Sonra çocuklar uyuyo o masum yüzlerine bakınca kendimizi yeyip bitiriyoruz.Pismanliktan sabah gönlünü alırsınız inşaallah.
Şuan pismanliktan agliyorum ben :( bide hamileyim hassasim sanirim

Oğlunun o duruma dusmesi içini acıtmış..

Ama suan ona verdiğin tepki hem onu,hem seni yaralamış..ben vıcdan azabından gıder ona sarılarak ope koklaya uyurdum..

Sabahta kesınlıkle gonlunu al..sebeplerini güzelce açıklayarak

Sacma bir gurur yapmissiniz.
Cocuk onlar daha. Nolcak el optuyse?
O an sususp sonrasnda uyarabilirdiniz.

O an mantıklı düşünemedim o şokla yaptim yoksa yaptigim yanlış farkindayim :(

Oy kıyamam oğlusum ya, sabah uyanınca özür dilersiniz gönlünü alırsınız. Üzülme canım olur boyle şeyler. Çocuktur buda ona ders olur, boyle boyle öğrenecekler ;)

8 yasinda hata ettim farkındayım simdi uyandirip Özür dilesemmi :(
Uyuyorsa uyandırmayın, sabah öperek uyandırın,saçını okşayın.dün seni üzdüm mü anneciğim? Deyin. Aslında sana kızmak istemiyordum sadece elini öpmeni istemezdim kimsenin öyle her dediğini yapma gibi gibi seyler soyleyon ardından özür dileyin falan hatalı olduğunuzu belli edin ki çocuk kendi davranısının değil sizinkinin hatalı olduğuna inanabilsin..

Paralari toplayip getirince "oglum aferin" demissiniz. O da dogru bir davranis oldugunu, belki sizden bir aferin daha almak icin o paralara sahip cikmasi gerektigini dusunmustur.
Guzel guzel aciklayip, gonlunu alin bence.

Yaptigimi hic bisey dogru gostermez biliyorum ama soyledim oglum pesine dusme çünkü bu ralar sah
Uyuyorsa uyandırmayın, sabah öperek uyandırın,saçını okşayın.dün seni üzdüm mü anneciğim? Deyin. Aslında sana kızmak istemiyordum sadece elini öpmeni istemezdim kimsenin öyle her dediğini yapma gibi gibi seyler soyleyon ardından özür dileyin falan hatalı olduğunuzu belli edin ki çocuk kendi davranısının değil sizinkinin hatalı olduğuna inanabilsin..
Cok tesekkur ederim bu dediğini yapicam :( ama ben bugun uyurmuyum onu bilmiyorum

Şuan pismanliktan agliyorum ben :KK43: bide hamileyim hassasim sanirim
Ah canım benim ağlama. Annelik Ömür boyu vicdan azabı demektir diye bir söz var. Malesef hepimiz yaşıyoruz bunları.

Bu arada çok naif bir annesiniz sanırım çocuğunuz unutur hemen olayı bence:)

Back
X