• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı bi tepkimiydi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Orkd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cocuklarda n ozur dilemek anne baba otoritesini zayiflatan birsey
Cocugun ozur dilemesi de cocugun gururunu kiran birsey
Anadolu pedogojisine gore dogru degil
Benim kaanatim ozur dileme

Hanımefendi Türkiyede Anadolu Padagojisinin en başarılı temsilcilerinden biri Adem Güneş'tir. Kitaplarında Anadolu Pedagojisinin prensiplerini çok yalın bir biçimde ele alır, okuyup da anlamamış olmanıza daha doğrusu bu kadar yanlış anlamanıza çok şaşırdım doğrusu.

Burada başkalarına tavsiye ettiğiniz üzere pedagoji üzerine okuma yaptığınızı anlıyorum acaba hangi anadolunun pedagojisinde ebeveynin özür dilemesinin otorite zayıflığına yol açacağı söyleniyor?
Hangi kitapta böyle bir bilgiye rastladınız?

...
O hâlde, anne babalar, öfkelerini kontrol edemeyip çocuklarına zarar verdiklerinde, kızgınlıklarını uzatıp küsmek, kenara çekilip söylenmek yerine duygularına güç yetirip onların hakkına girmiş olduklarını da hesap ederek sarılmaları, özür dilemeleri, çocukları ile “bağlarının kopmaması” için gerekli olduğu gibi, acının duygulara inmemesi için de üstün bir ebeveyn tutumudur. (Adem Güneş)

Konu sahibi arkadaş, çocuğunuzdan özür dilemekten çekinmeyin lütfen. Çocuğunuzun şu durumda teselliden ziyade samimi bir konuşmaya, sarılmaya, özre ihtiyacı var. Sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturmanızı temenni ediyorum.

Annesi naptin.yazar misin, ne konuştunuz? Merak ettim
Konuştum anlattim "seni küçük gormek icin o cocugun yaptigi bir eylemdi el öptürmek istemesi annecim verilecej sey ne olursa olsun sakin bunu yapma bi daha ayrica geceki davranışım cok fevriydi ve bunun sebebide benim senin hic biseyini eksik etmememe ragmen senin sahte paraya tenezzül etmen bebi cok üzdü ozur dilerim" dedim önemli değil anne ben Özür dilerim hatali olan bendim dedi baristik cok mutluyum :D teşekkür ederim ilginiz icin

Konuştum anlattim "seni küçük gormek icin o cocugun yaptigi bir eylemdi el öptürmek istemesi annecim verilecej sey ne olursa olsun sakin bunu yapma bi daha ayrica geceki davranışım cok fevriydi ve bunun sebebide benim senin hic biseyini eksik etmememe ragmen senin sahte paraya tenezzül etmen bebi cok üzdü ozur dilerim" dedim önemli değil anne ben Özür dilerim hatali olan bendim dedi baristik cok mutluyum :KK70: teşekkür ederim ilginiz icin
Ohh ne güzel.çok sevindim annesi...bi daha yapma!...:))

Ohh ne güzel.çok sevindim annesi...bi daha yapma!...:))

Ay yok artik yapmam Allah gostermesin dün geceyi hastanede geçirdim dr biseye canini fena sikmissin dedi ve iki gundur bu meseleyi kafamda cok büyüttüm bide hamileligin verdiği strete eklenince :(

Ay yok artik yapmam Allah gostermesin dün geceyi hastanede geçirdim dr biseye canini fena sikmissin dedi ve iki gundur bu meseleyi kafamda cok büyüttüm bide hamileligin verdiği strete eklenince :KK43:
Geçti bitti.Ben de ağlamiştim senin yüzünden.şimdi de sevindim.hep mutlu olun annesi

Arkadaşlar bütün yorumlari okumadım yazilariniz icin cok teşekkür ederim oglumla baristik ve ben oglumdan Özür diledim. O da hatasini anlayip benden ozur diledi. Özür dilemek erdemliktir anne baba hatasi halinde Özür dilemeliki evlatta hatasini anlayinca aynisini yapabilsin simdi iyiyim ilginize Teşekkürler :)

güzelce uyarmak varken bir büyük gibi oğlunuza kızmışsınız güzel bir açıklama yapın ve özür dileyin...

bütün yorumları tek tek okuyamayız ki olaya cevap yazmak zorundayız...

nedenki 10 sayfa diye okuyamamıştım valla:))
arkadaş edit yapsın o halde :KK66:
10 sayfayı okuyun demedim zaten farkindaysaniz. En son ne olmuş bi bakın madem yorum yapmak istiyorsunuz o kadar ilgilisiniz bi bakın konu sahibesi ne yapmış bi kaç gün içinde. Yoksa öylesine yorum yapmış gibi görünüyor. Saygılar.

10 sayfayı okuyun demedim zaten farkindaysaniz. En son ne olmuş bi bakın madem yorum yapmak istiyorsunuz o kadar ilgilisiniz bi bakın konu sahibesi ne yapmış bi kaç gün içinde. Yoksa öylesine yorum yapmış gibi görünüyor. Saygılar.
neden kızdığınızı anlayamıyorum:)
size de saygılar

Back
X