- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuklarda n ozur dilemek anne baba otoritesini zayiflatan birsey
Cocugun ozur dilemesi de cocugun gururunu kiran birsey
Anadolu pedogojisine gore dogru degil
Benim kaanatim ozur dileme
Konuştum anlattim "seni küçük gormek icin o cocugun yaptigi bir eylemdi el öptürmek istemesi annecim verilecej sey ne olursa olsun sakin bunu yapma bi daha ayrica geceki davranışım cok fevriydi ve bunun sebebide benim senin hic biseyini eksik etmememe ragmen senin sahte paraya tenezzül etmen bebi cok üzdü ozur dilerim" dedim önemli değil anne ben Özür dilerim hatali olan bendim dedi baristik cok mutluyumAnnesi naptin.yazar misin, ne konuştunuz? Merak ettim
Ohh ne güzel.çok sevindim annesi...bi daha yapma!...:))Konuştum anlattim "seni küçük gormek icin o cocugun yaptigi bir eylemdi el öptürmek istemesi annecim verilecej sey ne olursa olsun sakin bunu yapma bi daha ayrica geceki davranışım cok fevriydi ve bunun sebebide benim senin hic biseyini eksik etmememe ragmen senin sahte paraya tenezzül etmen bebi cok üzdü ozur dilerim" dedim önemli değil anne ben Özür dilerim hatali olan bendim dedi baristik cok mutluyumteşekkür ederim ilginiz icin
Ohh ne güzel.çok sevindim annesi...bi daha yapma!...:))
Geçti bitti.Ben de ağlamiştim senin yüzünden.şimdi de sevindim.hep mutlu olun annesiAy yok artik yapmam Allah gostermesin dün geceyi hastanede geçirdim dr biseye canini fena sikmissin dedi ve iki gundur bu meseleyi kafamda cok büyüttüm bide hamileligin verdiği strete eklenince![]()
Ay sizindemi aglattim :/ helal edin hakkınızı teşekkür ederim ilginizeGeçti bitti.Ben de ağlamiştim senin yüzünden.şimdi de sevindim.hep mutlu olun annesi
EstAy sizindemi aglattim :/ helal edin hakkınızı teşekkür ederim ilginize
Bence yorum yapmaya baslamadan yorumlarimi okuyun Teşekkürlergüzelce uyarmak varken bir büyük gibi oğlunuza kızmışsınız güzel bir açıklama yapın ve özür dileyin...
kesinlikle özür dileyin...anneler de hata yapabilir..8 yasinda hata ettim farkındayım simdi uyandirip Özür dilesemmi![]()
kesinlikle özür dileyin...anneler de hata yapabilir..
bütün yorumları tek tek okuyamayız ki olaya cevap yazmak zorundayız...
nedenki 10 sayfa diye okuyamamıştım valla:))Arkadaşlar en azından en son ne olmuş onu okuyun. Böyle çok saçma oluyor yorumlariniz.
10 sayfayı okuyun demedim zaten farkindaysaniz. En son ne olmuş bi bakın madem yorum yapmak istiyorsunuz o kadar ilgilisiniz bi bakın konu sahibesi ne yapmış bi kaç gün içinde. Yoksa öylesine yorum yapmış gibi görünüyor. Saygılar.nedenki 10 sayfa diye okuyamamıştım valla:))
arkadaş edit yapsın o halde![]()
neden kızdığınızı anlayamıyorum:)10 sayfayı okuyun demedim zaten farkindaysaniz. En son ne olmuş bi bakın madem yorum yapmak istiyorsunuz o kadar ilgilisiniz bi bakın konu sahibesi ne yapmış bi kaç gün içinde. Yoksa öylesine yorum yapmış gibi görünüyor. Saygılar.
Kizmadim neden kizayim ki sdce bi önceki sayfayı okusaniz yeterdi gereksiz yorum yapmazdiniz.böyle yorumunuz komik görünüyor sizin için söyledim.neden kızdığınızı anlayamıyorum:)
size de saygılar