• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı bi tepkimiydi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Orkd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım Çocuğum olmadığı için sen ne yapmalısın bilmiyorum ama diğer çocuğun neden öyle bir harekette bulunduğunu tahmin edebiliyorum, onun için parantez açmak istedim, muhtemelen tv deki bir yarışma programından etkilenmiş, o programda bir yarışmacı diğer yarışmacılara devamlı elimi öpersen şöyle Yaparım böyle Yaparım diyordu. Izleyenler anlamıştır. Lütfen Çocuklarınızı tv deki reality programlarından uzak tutun.

Sana o para sahte dememe ragmen niye bunu yaptin oglum dedim :KK43: baska düğünde gelinle damada atariz diye yaptim dedi :KK43: o an bittim zaten
Yani valla akti gözümden ya...anayi babayi düşünmüs yavrum.onun o kalbine kurban oliyim ben

Inanin mantigimla hareket etmedim o an verdigim tepkiyi hatirladikca utanıyorum :KK43: cok pismanim az once yanina gittim öptüm kokladim nasik ağlıyorum anlatamam :KK43: cok Üzgünüm
Evet ben de çok üzgünüm.aynisini yaşadim sana da hak veriyorum.ama

Bak canim yanlişlik davraniştan ziyade, niyette aranmali.İyilik yada kötülük, niyette aranmali.Ödül yada ceza da niyete verilmeli.

Ne kadar abartılı bir tepki vermişsiniz,bu kadar büyütülecek bir şey yok ortada.Çocuğa anlatmak istediğiniz şeyi anladım,benim çocuğum olsa bende birinin elini öpmesini istemem fakat gittiğiniz yol yanlış.Sizin bu hareketinizle çocuk anladı mı sanıyorsunuz.O an bir şey demeyecektiniz,eve geldiğiniz zaman anneciğim bir daha ne olursa olsun birinden bir şey almak için elini öpmeye kalkma,insanların sana kendi keyifleri için yaptırmak istedikleri şeyleri kabul etme diyecektiniz,olayın mantığını anlatacaktınız çocuğunuzun anlayacağı bir dilde,olay kapanacaktı.Yarın çocuğunuzdan özür dileyin,karşınıza alın aslında ne demek istediğinizi düzgünce anlatın.

ben diğer cocuga tepki verdiniz sanmistim. zira ben oyle yapardim.yasca bayag buyukse

8 yasinda oğlum kardesi var o öpmem dedi öpmedi ama büyük oglum öptü :/ manzara aklimdan gitmiyo ya
çocuğunuza kızacağınıza o büyük çocuğun hakkını neden avucuna vermediniz???
neden iyice bir paylamadınız??
çocuğunuzu kolundan tutup getirmeniz emin olun o büyük çocuğu pişman etmemiştir..
bence cocuğunuzu öpmeyin eğilip ÖZÜR DİLEYİN

Oğlunuzun yaşı çok küçük.Yaşı itibariyle bu durumu onur gurur meselesi haline getirmesini ondan beklemek çok anormal bi durum olmuş.Zaten o paranın sahte gerçek olmasından ziyade koşturup toplamış olmasına takılmıştır.Aşırı tepki göstermişsiniz çocuğunuza boşuna üzmüşsünüz.Bu durumun doğru olmadığını ona daha sonra sakince belirtebilirdiniz.Neyse önemli değil yarın sakin biçimde neye kızdığınızı açıklarsınız olur biter.Üzülmeyin.

Kızlar bugün bi yakinimizin dugunune gittik oğlum eğlendi oynadi zipladi herşey cok güzel giderken paralar sacilmaya basladi düğünde toplayip geldi yanima çocuk 150 lira toplamış ama paralarin hepsi SAHTE dedimki tamm "oğlum aferin ama paralar sahte cokta pesine düşme" neyse gitti yanimdan gözlerim cocuklarimda tabiki oğlum koşarken bi cocuk elindeki parayi aldı (çocuk oglumdan yaş olarak cok buyuk) oğlum ver parami dedi cocuk elimi öp vereyim dedi. Ve oğlum elini öptü :KK43: ben şoku yaşadım iki kere elini öptü bide yetmedi parayi yukari kaldirdi yavrum elinden almak icin cabaladi :KK43: bi hisim kalktim yerimden kaslarimi catip oglumun aldigi paralari yere attim cocugumun kolundan tutup eve getirdim. :KK43: kizdim o kadar çok soylendim ki. Senin paraya ihtiyacinmi var hic gururun yokmu sahte para degil gercek para bile olsa el opulurmu diye cok soylendim bi nevi aşagiladim :KK43: ve uyudu agldi yavrum cok aşırı bi tepkimiydi ve benim sabah napmam gerekiyo lutfen bi akil verin cidden şuan pismalik yasiyorum :KK43: :KK43:
Evet asiriymis. Oglunun yerine sen ciddiye almissin bence.

Benim anlayamadigim, madem cocugun gururunu düsünüyordun, niye kolundan tutup dügünden sürükledin? Onun gururu, özgüveni böyle daha cok zedelenmistir :(

Neyseki yalnisini anlamisin. Yarin sabah konusup gönlünü alirsin, bide kahvaltida sevdigi yemegi yaparsaniz tam olur. Kendini daha fazla hirpalama. Neticede zaman makinesi yok degil mi? :) Haydi simdi banyo ya yüzünü yika ve dogru yataga. Yarin sabah erken kalkman gerekiyor :)

Evet aşırı bir tepki ama haklı bir tepki.
Üzülmüş olsada eminim ders olmuştur .

Bence de abartmışsınız.
Bir diğer mesele ise, o paralar düğünde çalışanlar için, genelde çalgıcılar, saçılıyor. Onların alaturası, bahşişi. Çocuğunuz onları toplayıp sahiplendiğinde aferin diyerek onu yanlışa teşvik ediyorsunuz. O paraların çocuklar için değil çalışanlar için olduğunu söyleyebilirsiniz. Çocuklar bilmeyip topluyor, onlara bir şey diyemem, ama buna engel olmayıp çocuğunun başkasının hakkını almasına göz yuman ebeveynler ayıplanıyor haberiniz olsun. O çalışanların hakkına giriliyor çünkü.

8 yasinda oğlum kardesi var o öpmem dedi öpmedi ama büyük oglum öptü :/ manzara aklimdan gitmiyo ya
Küçük olan öpmemiş belki daha öğrenmedi.kendinden büyük birinin elini öpmek para almak kültürümüzde var.eğer çocuğa bu nedenle normal geldiyse sıkıntı yok.ama sırf para için yaptıysa bence davranılınızın arkasında durun.fazla bağırdım bu yüzden hatalıyım oğlum fakat para için istemediğin bişeyi yapman sana yaptırılmasına izin vermen yanlış deyin...
Büyüyünce zaten çoğu insan üç kurusa neyse siz öle diyin

sorun para toplamasi degil para icin el opmesi..
kendinden buyuklerin isteklerine bu kadar kolay boyun egmemesi hele bayram disinda para almak icin kimsenin elini opmemesi gerektigini anlatin guzelce..
kendinizi daha fazla suclamayin,olan olmus.

Cocugun gururunu baska insanlar önünde kirmissiniz. Belki insanlar dikkat etmedi ama cocugun insanlarin içinde baya utanmistir

öp sarıl ve sana 30 yaşında bi insan muamelesi yaptığım için özür dilerim de.

Düğünün ortasinda baskasinin çocuğunu azarlamak kizmak bilmiyorum o an niye yapmadim cikinca salondan eve gelinceye kadar beynimi kemirdim niye paralari o cocugun suratina degilde yere attim diye off bilmiyorum hangi ruh haliyle yaptım ama oldu bi kere :KK43:

Abartmayın ya.
İkisi de çocuk.

Tepkinizi hem abartılı buluyorsunuz, hem de neden öteki çocuğun yüzüne atmadım diyorsunuz.
Bi sakin.

Kızlar bugün bi yakinimizin dugunune gittik oğlum eğlendi oynadi zipladi herşey cok güzel giderken paralar sacilmaya basladi düğünde toplayip geldi yanima çocuk 150 lira toplamış ama paralarin hepsi SAHTE dedimki tamm "oğlum aferin ama paralar sahte cokta pesine düşme" neyse gitti yanimdan gözlerim cocuklarimda tabiki oğlum koşarken bi cocuk elindeki parayi aldı (çocuk oglumdan yaş olarak cok buyuk) oğlum ver parami dedi cocuk elimi öp vereyim dedi. Ve oğlum elini öptü :KK43: ben şoku yaşadım iki kere elini öptü bide yetmedi parayi yukari kaldirdi yavrum elinden almak icin cabaladi :KK43: bi hisim kalktim yerimden kaslarimi catip oglumun aldigi paralari yere attim cocugumun kolundan tutup eve getirdim. :KK43: kizdim o kadar çok soylendim ki. Senin paraya ihtiyacinmi var hic gururun yokmu sahte para degil gercek para bile olsa el opulurmu diye cok soylendim bi nevi aşagiladim :KK43: ve uyudu agldi yavrum cok aşırı bi tepkimiydi ve benim sabah napmam gerekiyo lutfen bi akil verin cidden şuan pismalik yasiyorum :KK43: :KK43:
Cook buyuk bi iz biraktiniz cocukta cok fena olmus
Duzeltmek lazim ama nasil bilmiyrm

Ayrica ozur dileme
Okudugum bildigim kadariyla cocuklarda ozur dilemek iyi birsey degil
Hatta ozur diletmek de...

Back
X