- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
Ayyyy inan ebebek reklamı çıkmasın diyorum, yemek yemeye çıkıyoruz bazen benimki başlıyor bak şurda mama sandalyesi varmış ahh ah demeye. Adam yağmurda kalmış kedi yavrusu gibi viyak viyak bebek diyor.
Hii o bebek masasindada "ben yemek yemek istemiyorum" diyen bir bebek oluyor. Ona yedirecegin diye kendi yemegin soguyor. Ondan sonra tam yemek yerken "ben sikildim, oynamak istiyorum" (ki oynayacak yer yok misal) diye çikmak isteyecek. Ha bide o ara kakasini, pipisini yapmis olacak ve bu defa bez ile ograsacaksiniz. Oyun alani varsa, bu defa bez degistirtmek istemeyecek,...
Yani lütfen bu tür seyleri romantiklestirmeyin. Cocuk evet güzel birsey fakat dedigim gibi sorumlulugu çok. Hele daha yeni evli insanlar, yada egitim görmek isteyen insanlar için. Bence esin bu kadar büyük sorumluluk oldugunu bilmiyor. Etrafa "ben babayim" diye hava atme pesinde ve sende o arada egitim görmemis olursun, eve kapatilirsin. Tam istedigi bir evlilik, kendisi disarda çalisiyor ve kadin evde çoçuk bakiyor. Kadinin kaderi bu onun için.