Aşırı bonkör eşim

kulis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.131
845
323
Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin abisi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş. 😱karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.

Güncelleme: arabayı tabiki alamadık çocuğumun rızkını daha fazla yemesinler diye yollarımızı ayırdık kendisi yeni bir evlilik yaptı.

Son düzenleme:
Başta haberiniz olmaliydi bu durumdan, bu tarz seylerde eşler kafasina gore tek basina hareket etmemeli bana gore. Nebileyim eşimle evlilik birligi hakkinda ciddi bir konuşma yapardim.
Bu davraniş " insanlar mutlu olsun" diyeyle aciklanacak bisey degil. Yaptigi arabasiz kalmaktan baska ayni zamanda size saygisizlik.

Eşinin zekasında ciddi bir gerilik olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu kadar detaylı düşünüp arabayı kardeşinin üzerine geçirmemiştir, vermiştir sadece. Vazgeçtik deyin, parayı geri verin, arabayı alın.
Yok yok vermiştir derken resmi prosedür uygulandı onun üzerinde.

Size sormadan satması saçma olmuş ben olsam bende çok sinirlenirdim ayrıca akraba aile arasında alışveriş yapılmasınida hiç sevmem inşallah arabanın parasını alabilirsiniz
O paranın tamamını alamayacaksınız bunu suan kabul edin belki gıdım gıdım anca yarısı.
Dedi dersiniz.
Aynen gıdım gıdım ne zamana biter bilmiyorum 😔 bana sorduğunda tabiki kabul etmedim tamam madem deyip geçti eve geldi verdim arabayı dedi o günden beri berbat aramız. Bu fikirsizliği nasıl yaptı anlamıyorum

Ev almamızı istemiyor galiba çünkü bu fikri ortaya attığımızdan beri söylemleri değişti almayın ne gerek var gibi. Arabayı aldı rahatladı
Vallahi zaten uzaktan zarar geldiğini görmedim , hep kardeş akraba kazığı ...
Ben sakin duramazdım sanırım , görüştünüzmü hiç kardeşle , eltinize bir iki laf soksanız mesela .

Başta haberiniz olmaliydi bu durumdan, bu tarz seylerde eşler kafasina gore tek basina hareket etmemeli bana gore. Nebileyim eşimle evlilik birligi hakkinda ciddi bir konuşma yapardim.
Bu davraniş " insanlar mutlu olsun" diyeyle aciklanacak bisey degil. Yaptigi arabasiz kalmaktan baska ayni zamanda size saygisizlik.
Eşim ısrarla benim abarttığımı düşünüyor. Destek olmadım diye bana cephe aldı adamın gözüne perde indi sanki. Öder merak etme diyor bu arada karşı tarafın durumu da gayet iyi. Ama ödemeye dair bi çaba yok

Vallahi zaten uzaktan zarar geldiğini görmedim , hep kardeş akraba kazığı ...
Ben sakin duramazdım sanırım , görüştünüzmü hiç kardeşle , eltinize bir iki laf soksanız mesela .
Aynen öyle ben görüşmüyorum o günden beri. Sinirim geçmiyor gerçekten zorluk çekip birikim yapmaya çalışıyoruz. Nasıl böyle yaptı inanamıyorum

İnanın hiç bir sorun yok bu olaya kadar. Kardeşi hem eşimin ailesini hem eşimi maddi anlamda kullanır ama böylesi bi kazık atmamıştı
O zaman eşinize baskı kurun o araba geri gelecek,boşarım seni diyin,üstüne gidin mal kaçırmakla suçlayın ders olsun son olsun bu durum

Esine de ki sorun para pul maddiuat degil suan , senin evli olmanin ne demek olduğunu bilmemen, beni yok sayman, ikimize ait bir malı bana sormadan, ortak karar olmadan satman, bana dış kapinin mandali muamelesi yapman. Aynen bunlari soyle.
İnanın bunları dedim. Arabayı zaten satacaktık neyini dert ediyorsun biraz da arabasız kal kötü günde yanımda ol diyo saçma sapan laflar kötü günü yaratan kendisi

Eşim ısrarla benim abarttığımı düşünüyor. Destek olmadım diye bana cephe aldı adamın gözüne perde indi sanki. Öder merak etme diyor bu arada karşı tarafın durumu da gayet iyi. Ama ödemeye dair bi çaba yok

Yahu ödeyecegi garanti bile olsa sizin haberiniz olmadan boyle birsey yapmamaliydi. Kafasina gore hareket edip "öder " ne demekmiş. Karşi tarafin durumu olmasa bile bu yapilmaz.

Eşim benden habersiz böyle birsey yapsa ve para hesabima ertesi gün yatsa dahi ben sorun ederdim acikcasi. Satilacagi belli bile olsa soyler insan.

Back
X