• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı bunaldım

Mimozasever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Merhaba, 3 aylık bir bebeğim var yoğunbakım da kaldı doğunca sonra kalp ile alakalı sıkıntıları olduğu söylendi takip ediliyor şuan tüm bu süreçte ben fazla korumacı davrandım korktuğum için buna rağmen etrafımda ki hiç kimse beni anlamıyor kalp sorununa bile büyüyünce geçer birşey olmaz diyerek yaklaşıyorlar doktorlar bile kesin birşey demezken etrafımda ki çok bilmişler sadece konuşuyor. Ben çocuğumun üzerine titrerken kayınpederim olacak şahıs sürekli çocuğu eve götürmek istiyor evlerimiz yakın değil günde iki kere görüntülü konuşuyoruz sürekli görmek istiyorlar ve 3 aylık bebeği ben olmadan evine götürüp bir kaç gün orada kalmasını istiyor zaten mama içiyor kayınvaliden doyurur onu çantasını hazırla getirin diyor şaka gibi:) sürekli öpmek istiyorlar izin vermiyorum ellerini öpüyorlar çocuğun elleri sürekli ağzında 6 aylık olsun sen görürsün o zaman sana sormucaz o zaman istediğimiz gibi öpeceğiz birde diyor ki bana bir yürüsün bi daha zor görürsün burda kalacak o senin haberin bile olmaz getiririm ben onu buraya gibi gibi saçma sapan şeyler söylüyor kafayı yiyeceğim saygısızlık yapmak istemiyorum ama her telefon görüşmesinde saçımı başımı sinirden yolasim geliyor o kadar boş konuşuyorlar ki herşeye karisiyorlar karı koca bebeğim ile alakalı herşeye ama herşeye karisiyorlar uzakta oturmak bile fayda etmiyor evimin içinde gibi sürekli onlar ne derse o eskiden sadece kayinvalidem eşimi yönetiyordu istediğini trip atarak yaptırıyordu şimdi Bebek oldu kocası da başladı beni bu kadar strese soktukları için hakkımı helal etmiyorum asla güvenip de bebeğimi emanet edebileceğim insanlar değiller bunu belirtmek istiyorum

Lohusayken zaten hayat çok zor, bir de bebeğinin sağlık sorunları olmuş. Allah sana güç kuvvet versin arkadaşım. Takma dediklerini, hiç muhatap olup kavga da etme, boşuna sinirlerin yıpranır. Bu arada öptürmeyerek, götürmeyerek çok doğrusunu yapıyorsun, evladın o saçma insanların bencil taleplerine kurban edilemeyecek kadar kıymetli

Okullu çocuk mu bu gelsin kalsın diyorlar🫣 Bebeğin yanı annesinin yanı sağlık sorunu olmasa da bu nasıl bir şey yahu. Çok istiyorlarsa görüp gitsinler işte.
Bu arada eşiniz ne diyor buna?

Lohusayken zaten hayat çok zor, bir de bebeğinin sağlık sorunları olmuş. Allah sana güç kuvvet versin arkadaşım. Takma dediklerini, hiç muhatap olup kavga da etme, boşuna sinirlerin yıpranır. Bu arada öptürmeyerek, götürmeyerek çok doğrusunu yapıyorsun, evladın o saçma insanların bencil taleplerine kurban edilemeyecek kadar kıymetli
Evet ama asla anlamıyor sürekli bana laf söylüyor aynı şeyleri söyleyip duruyor mesela gece uyumuyor diyorum sen bakamıyorsun buraya getir biz bakalım diyor kayınpeder sanki bakabilecek gibi beni annesi olarak değil de onların çocuğunun bakıcısı gibi görüyorlar saçını taramama tırnaklarını kesmeme kadar karışıyorlar o kadar yorucu ki muhatap olmak zorunda kalmak :(

Geçmiş olsun çok üzüldüm umarım bebeğinizin tüm sağlık sorunları en kısa zamanda çözülür.
Onun dışında da eşinizle konuşun o halletsin siz hiç muhatap olmayın. Eşiniz mırın kırın ediyorsa da verin ağızlarının payını. Kimse kırılmasın diye diye siz kırılacaksınız yazık günah.
Bu arada çocuğum kaç yaşında olursa olsun öyle kimse alıp da kafasına göre bir yere götüremez ne bu çanta mı yani ne münasebet?

3 aylık bebeği ben olmadan evine götürüp bir kaç gün orada kalmasını istiyor zaten mama içiyor kayınvaliden doyurur onu çantasını hazırla getirin diyor şaka gibi:)

Kp kudurmuş heralde aklını yitirmiş. Valla ne diyeyim bilemiyorum benim çocuğuma bu kadar karışan olsa çok pisleşirim ama sizn yeterince sert cevap veremiyorsunuz sanırım. Çok bebek bakmak istiyosanız kendiniz yapın diyiverin bari. Ellerini de çocuk hiçbir zaman ağzından çıkarmayacak eli ağzında gezecek daha 3 aylık ne ki... Sinir oldum.

Okullu çocuk mu bu gelsin kalsın diyorlar🫣 Bebeğin yanı annesinin yanı sağlık sorunu olmasa da bu nasıl bir şey yahu. Çok istiyorlarsa görüp gitsinler işte.
Bu arada eşiniz ne diyor buna?
Ya zaten her hafta görüşüyoruz mutlaka görüyorlar her gün görüntülü konuşuyoruz yetmiyor sürekli orada olsun istiyor anlamadığım şekilde artık sinirlerim bozuldu iyice. Eşim işteyken o yokken konuşuluyor bunlar genelde söylüyorum ona takma sallama diyor ama ağzını açıp birşey dediği yok bir yerden sonra da sürekli ailesini şikayet etmek de beni rahatsız ediyor

Eşiniz neden müdahale etmiyor ki?
Eşim çok iyi biri onu çok seviyorum ama bir o kadar da pasif kimseye hayır diyemeyen kimseyle kötü olmaya dayanamayan sınırları olmayan biri hatta onun sülalesinde ben mimliyim sürekli eşimin hakkını savunduğum ona laf edilmesine dayanamadığım için onu değiştirmekle suçlanıyorum yani çok bir faydası olmuyor yaşadığım streste

Kp kudurmuş heralde aklını yitirmiş. Valla ne diyeyim bilemiyorum benim çocuğuma bu kadar karışan olsa çok pisleşirim ama sizn yeterince sert cevap veremiyorsunuz sanırım. Çok bebek bakmak istiyosanız kendiniz yapın diyiverin bari. Ellerini de çocuk hiçbir zaman ağzından çıkarmayacak eli ağzında gezecek daha 3 aylık ne ki... Sinir oldum.
Söylüyorum ama anlayan yok maalesef beni duymamazlıktan geliyor sert bir şekilde değil ama sürekli büyüse bile bensiz veya babası olmadan kendi ailem de dahil bir yerde yatılı kalmasını istemediğimi söylüyorum çocuğun yeri anne babasının yanıdır diye her konuşmada bu konuyu dile getirmek zorunda kalıyorum ama işe yaramıyor kendimden de korkuyorum artık çok doluyum bu iş böyle giderse en sonunda büyük bir patlama yaşayacağım hiç iyi olmayacak

Ya zaten her hafta görüşüyoruz mutlaka görüyorlar her gün görüntülü konuşuyoruz yetmiyor sürekli orada olsun istiyor anlamadığım şekilde artık sinirlerim bozuldu iyice. Eşim işteyken o yokken konuşuluyor bunlar genelde söylüyorum ona takma sallama diyor ama ağzını açıp birşey dediği yok bir yerden sonra da sürekli ailesini şikayet etmek de beni rahatsız ediyor
Bu babaanne dede ile görüntülü konuşma fasıllarını eşiniz işten gelince yapsın muhatap olarak eşinizi alsınlar.

Geçmiş olsun çok üzüldüm umarım bebeğinizin tüm sağlık sorunları en kısa zamanda çözülür.
Onun dışında da eşinizle konuşun o halletsin siz hiç muhatap olmayın. Eşiniz mırın kırın ediyorsa da verin ağızlarının payını. Kimse kırılmasın diye diye siz kırılacaksınız yazık günah.
Bu arada çocuğum kaç yaşında olursa olsun öyle kimse alıp da kafasına göre bir yere götüremez ne bu çanta mı yani ne münasebet?
O kadar cahil ve benciller ki gel de anlat. Eşim takma sallama diyip geçiştiriyor işin sonunda ben muhatap olup yine sorunlu olacağım onların gözünde ama bu sefer durum benim çocuğum ve sabrım tükenmek üzere. Bana diyor ki ben sürekli para veririm diğer dedesinde zaten çok para yok burdan gitmek istemez istediği herşeyi veririm seni bile takmaz daha şimdiden düşündüğü çirkinliğe tahammül edemiyorum

Eşim çok geç saatte işten geliyor:( gündüz onu arayıp görüyorlar o ise gidince beni arıyorlar
Tamam gündüz görüntülü aramaları yeterli, gün içinde ikinci kez arama yapmayalım, yorgun oluyorum bebek uyuyor vs diyin teke insin bari onu da eşiniz yapsın. Hayır 3 aylık bebeği günde 2 kere görüp ne anlıyorlar ki sanki bebek karşılık veriyor, video çekip atsanız da aynı şey.

O kadar cahil ve benciller ki gel de anlat. Eşim takma sallama diyip geçiştiriyor işin sonunda ben muhatap olup yine sorunlu olacağım onların gözünde ama bu sefer durum benim çocuğum ve sabrım tükenmek üzere. Bana diyor ki ben sürekli para veririm diğer dedesinde zaten çok para yok burdan gitmek istemez istediği herşeyi veririm seni bile takmaz daha şimdiden düşündüğü çirkinliğe tahammül edemiyorum
Of çok terbiyesizler. Valla kocanız da öyle geçiştirmesin o erkeklerin de yatacak yeri yok yaprak dökümü hayriye gibiler ağzımızın tadı bozulmasın diye diye kadınları delirttiler. Verin cevaplarını, koyun mesafeyi kaçsın birilerinin huzuru ya.

yazıyi okurken daha delirdim. Neden susuyorsunuz söyleyin içinizdekileri bir kere de anlaşılmazsa her konuşma da sizde tekrarlayın. Onlar dedikçe sizde ters tepki verin. Bunlar ne sanıyor kendilerini. Her konuşma da cicuga seni biz alcaz derlerse sizde onlara hayır asla diye sert çıkın. Kırılan kırılsın. Siz boşuna stres yapmayın sinirinizi hak edenlere boşaltın. Ay ben bile şu an patlayabilirim. Sanki benim çocuğuma denmiş kadar sinirlendim

Kocanız susuyorsa siz vereceksiniz cevaplarını hadsizlere bak
şimdiden önleminizi alın yoksa ilerde çocuğunuz bu insanların içinde büyürse saygısız şımarık bir birey olur

Eşim çok iyi biri onu çok seviyorum ama bir o kadar da pasif kimseye hayır diyemeyen kimseyle kötü olmaya dayanamayan sınırları olmayan biri hatta onun sülalesinde ben mimliyim sürekli eşimin hakkını savunduğum ona laf edilmesine dayanamadığım için onu değiştirmekle suçlanıyorum yani çok bir faydası olmuyor yaşadığım streste
Eşiniz iyi biri nasıl oluyor ki arkadaşım?

Kocaman adam kendi sınırlarını çizemiyorsa bu adamın en başta kendini bilip evlilik yapmaması,kendisiyle beraber sizin de hatta evladınızın da başını yakmaması gerek.

İnsan bir düşünür;benim annem babam çok problemli eee ben de onlara hayır diyemem bari onların dizinin dibinde olayım da başkaları da üzülmesin ben yaşar giderim böyle diye…

Aaa var ya bu insanlara çocuğumun tırnağını göstermem.

Kocaman bir kavga çıkarıp sonsuza kadar küserim.

Back
X