• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı bunaldım

Tamam gündüz görüntülü aramaları yeterli, gün içinde ikinci kez arama yapmayalım, yorgun oluyorum bebek uyuyor vs diyin teke insin bari onu da eşiniz yapsın. Hayır 3 aylık bebeği günde 2 kere görüp ne anlıyorlar ki sanki bebek karşılık veriyor, video çekip atsanız da aynı şey.
İnan hiç açmak istemiyorum ama çekip gelirler çocuğu özledik diye korkumdan açıyorum telefonu

yazıyi okurken daha delirdim. Neden susuyorsunuz söyleyin içinizdekileri bir kere de anlaşılmazsa her konuşma da sizde tekrarlayın. Onlar dedikçe sizde ters tepki verin. Bunlar ne sanıyor kendilerini. Her konuşma da cicuga seni biz alcaz derlerse sizde onlara hayır asla diye sert çıkın. Kırılan kırılsın. Siz boşuna stres yapmayın sinirinizi hak edenlere boşaltın. Ay ben bile şu an patlayabilirim. Sanki benim çocuğuma denmiş kadar sinirlendim
Sürekli söylüyorum ama sallayan yok bu faha çok canımı sıkıyor ve onların gözünde aşırı pimpirik sorunlu deli bir anneyim. Saçma sapan eski adet geleneklerini yoğunbakımdan yeni çıkmış halsiz bitkin çocuğuma denettirmediğim için böyle düşünüyorlar:)

Aaa var ya bu insanlara çocuğumun tırnağını göstermem.

Kocaman bir kavga çıkarıp sonsuza kadar küserim.
Eşime olan saygı ve sevgimden bunu yapmak istemiyorum bana birşey olmaz ama eşim çok arada kalır ve çok farklı boyutlara gider konu daha önce ufacık bir sebepten eşimi dövmeye kalktı bu adam sağı solu belli olmayan biri aşırı yükselebiliyor birden dengesiz yani büyük olay çıkarmak zorda her defasında söylüyorum işte nereye kadar gidecek bilmiyorum

Merhaba, 3 aylık bir bebeğim var yoğunbakım da kaldı doğunca sonra kalp ile alakalı sıkıntıları olduğu söylendi takip ediliyor şuan tüm bu süreçte ben fazla korumacı davrandım korktuğum için buna rağmen etrafımda ki hiç kimse beni anlamıyor kalp sorununa bile büyüyünce geçer birşey olmaz diyerek yaklaşıyorlar doktorlar bile kesin birşey demezken etrafımda ki çok bilmişler sadece konuşuyor. Ben çocuğumun üzerine titrerken kayınpederim olacak şahıs sürekli çocuğu eve götürmek istiyor evlerimiz yakın değil günde iki kere görüntülü konuşuyoruz sürekli görmek istiyorlar ve 3 aylık bebeği ben olmadan evine götürüp bir kaç gün orada kalmasını istiyor zaten mama içiyor kayınvaliden doyurur onu çantasını hazırla getirin diyor şaka gibi:) sürekli öpmek istiyorlar izin vermiyorum ellerini öpüyorlar çocuğun elleri sürekli ağzında 6 aylık olsun sen görürsün o zaman sana sormucaz o zaman istediğimiz gibi öpeceğiz birde diyor ki bana bir yürüsün bi daha zor görürsün burda kalacak o senin haberin bile olmaz getiririm ben onu buraya gibi gibi saçma sapan şeyler söylüyor kafayı yiyeceğim saygısızlık yapmak istemiyorum ama her telefon görüşmesinde saçımı başımı sinirden yolasim geliyor o kadar boş konuşuyorlar ki herşeye karisiyorlar karı koca bebeğim ile alakalı herşeye ama herşeye karisiyorlar uzakta oturmak bile fayda etmiyor evimin içinde gibi sürekli onlar ne derse o eskiden sadece kayinvalidem eşimi yönetiyordu istediğini trip atarak yaptırıyordu şimdi Bebek oldu kocası da başladı beni bu kadar strese soktukları için hakkımı helal etmiyorum asla güvenip de bebeğimi emanet edebileceğim insanlar değiller bunu belirtmek istiyorum
Saygısızlık yapmak istemiyorum ne yahu söyleyin verin cevaplarını tabiki. Hadsizlik resmen. Şimdi susma sırası değil. Cevap vermek de saygısızlık değil.

Eşime olan saygı ve sevgimden bunu yapmak istemiyorum bana birşey olmaz ama eşim çok arada kalır ve çok farklı boyutlara gider konu daha önce ufacık bir sebepten eşimi dövmeye kalktı bu adam sağı solu belli olmayan biri aşırı yükselebiliyor birden dengesiz yani büyük olay çıkarmak zorda her defasında söylüyorum işte nereye kadar gidecek bilmiyorum
E size yapılan saygısızlık ne olacak peki

Eşiniz iyi biri nasıl oluyor ki arkadaşım?

Kocaman adam kendi sınırlarını çizemiyorsa bu adamın en başta kendini bilip evlilik yapmaması,kendisiyle beraber sizin de hatta evladınızın da başını yakmaması gerek.

İnsan bir düşünür;benim annem babam çok problemli eee ben de onlara hayır diyemem bari onların dizinin dibinde olayım da başkaları da üzülmesin ben yaşar giderim böyle diye…
Dışardan bakınca evet haklısın öyle görünüyor ama bu adamın bir eksi yönü varsa 10 artı yönü var biz ikimiz çok iyi anlaşıyoruz 7 sene sonra çocuğumuz oldu kendi halimizce mutluyuz çok şükür pasif malesef bu huyu yüzünden diğer iyi yönlerini görmezsem nankörlük etmiş olurum mağdur ve sürekli duygu sömürüsü yapan bir anne ile büyümüş çok zor şeyler yaşamış o farkında herşeyin ama çok ileriye gidemiyor bana mantık arama ben izin vermem kalmasına diyor ama inşallah dediği gibi olur

Kocanız susuyorsa siz vereceksiniz cevaplarını hadsizlere bak
şimdiden önleminizi alın yoksa ilerde çocuğunuz bu insanların içinde büyürse saygısız şımarık bir birey olur
En korktuğum şey bu zaten şimdiden gelecek kaygısı yüklediler bana hakkımı helal etmiyorum lohusa halimle. ek gıdadan tut yürümeye benden daha çok plan yapıyorlar Rabbim korusun kendim doğru düzgün yetiştirmek istiyorum inşallah 🤲🏻

Saygısızlık yapmak istemiyorum ne yahu söyleyin verin cevaplarını tabiki. Hadsizlik resmen. Şimdi susma sırası değil. Cevap vermek de saygısızlık değil.
Cevap veriyorum zaten her defasında hatta görüntülü konuşurken 3 aylık bebeğime onun duyacağı şekilde kızım senin deden kafayı yedi galiba söylediği saçmalığın farkında bile değil diyorum ben bu adamla tartışmaya girmek istemiyorum anca şaka yolu ile laf söylüyorum yada bazen ciddi ciddi baba kaç kere çocuk büyüttün istersen çok karışma bana bırak diyorum ama tekrar söylüyorum beni anlayan yok

Cevap veriyorum zaten her defasında hatta görüntülü konuşurken 3 aylık bebeğime onun duyacağı şekilde kızım senin deden kafayı yedi galiba söylediği saçmalığın farkında bile değil diyorum ben bu adamla tartışmaya girmek istemiyorum anca şaka yolu ile laf söylüyorum yada bazen ciddi ciddi baba kaç kere çocuk büyüttün istersen çok karışma bana bırak diyorum ama tekrar söylüyorum beni anlayan yok
Kayinvalideniz deyin o zaman. Ayrıca hergun aramayın da diyin yani. Şimdiden böyleyse çocuğunuz sizden çıkacak zaten. Kayinbabanin haklı , taviz verecek yin ehergun arayacak sizi yok saymasini soyleyecek vs bu şartlar altında çocuk üzerinde kontrolünüz kalmaz çocuk sizden çıkar zaten ayarları bozulur. Gözünüzü karartıp kavga edeceksiniz . Acmayacaksiniz telefonlari. Adam Deli diye neden siz çocuğunuzdan olasiniz. Bu tarz kayınbaba torununa çok denk geldim. Çocuklar küçük olmasına rağmen arsız şımarık bir garip oluyorlar.

Bende bir yolunu arıyorum tek çözüm yıkıp kırmak mi eşimi çok zor durumda bırakmak mı karar vermeye çalışıyoru
Eşinizin sizi zor durumda bırakması kabul edilir mi peki. Niye ezilen alttan alan siz oluyorsunuz. Sonucunda da çocuğunuz elden gidecek. Önce kayinvalideyi arayın ciddi ciddi uyarın . Olmazsa da kavga etmek şart değil telefonları acmamakla başlayın ise . Akışa göre kavga da edersiniz yani. Esinizde hata

Allah'ın gerizekâlıları 3 aylık bebeği evlerine götürüp ne yapacaklar
Desene kayınvalidem kendine zor bakıyor el kadar bebeğe nasıl bakacak diye
Valla ucu evlada dokunuyorsa gerekirse saygısızlaşacaksın
Ben 2.çocukta daha rahat bi anne oldum ilk oglum pandemiye denk gelmişti çok korkularım vardı.
Şuan 2.oğlum 9 aylık olacak çok rahatım fakat sınırlarım aşıldığı an direkt pençelerimi çıkarırım.
Hadsizlik ve sınır bilmemezlik hiç tahammül edemediğim şey.

Boşuna stres yapma kimse senden habersiz evladını alıp bir yere götüremez ama tabi sen ayıp olmasın diye susmaya devam edersen onlar senden çıkmaz ya da telde böyle taciz etmeye devam ederler

6 aylık bebeğim var ve beni kimse böyle günde bir kaç kez arayamaz ben istersem müsaitsem ararım. O da motivasyonumu düşürecek insanları aramıyorum. Zaten çocuk bakmak büyütmek yeterince sancılı bir de sağlık sorunu yaşamışsınız geçmiş olsun. Bunlar gerçkten küsülecek insanlarmış. Eşinize de söyleyin bunlara da söyleyin kırılmasın diye düşünmek sizin durumunuzda çok komik kalır. Herkes sınırını bilsin. Günde bir foto video yeter. Görüntülü konuşup ne oluyor sanki her gün. çocuğa zararı var size de zaman kaybı. Baştan sınır koymak şart

Allah'ın gerizekâlıları 3 aylık bebeği evlerine götürüp ne yapacaklar
Desene kayınvalidem kendine zor bakıyor el kadar bebeğe nasıl bakacak diye
Valla ucu evlada dokunuyorsa gerekirse saygısızlaşacaksın
Ben 2.çocukta daha rahat bi anne oldum ilk oglum pandemiye denk gelmişti çok korkularım vardı.
Şuan 2.oğlum 9 aylık olacak çok rahatım fakat sınırlarım aşıldığı an direkt pençelerimi çıkarırım.
Hadsizlik ve sınır bilmemezlik hiç tahammül edemediğim şey.

Boşuna stres yapma kimse senden habersiz evladını alıp bir yere götüremez ama tabi sen ayıp olmasın diye susmaya devam edersen onlar senden çıkmaz ya da telde böyle taciz etmeye devam ederler
Çok çok haklısın gerçekten iş bende bitiyor eşim aktif rol oynayamadığı için ya onu sürekli darlamam gerek onunla kötü olmam gerek yada baştan daha sert tepkiler vermem gerekiyor. Yarın yine onlara gideceğiz bu konuyu yüz yüze konuşmak istiyorum bir daha kalma konusu gündeme gelmesin böyle birşey asla olmayacak diyeceğim. Şimdi küçük diye istediğimizi yapamıyoruz biraz ele avuca gelsin o zaman sen gör diyip duruyorlar gelde iyi niyetli kal bu kişilerin karşısında şimdiden önlem almam gerekiyor en korktuğum zamanlardan birisi de ek gıda süreci zaten bunlar aynı çatalı sayarlar ağzına çocuğun asla hijyen nedir bilmiyorlar zaten bunları düşündükçe daraliyorum. Siz ilk çocukta ki korkularınızı nasıl yendiniz benzer şeyler yaşadınız mı?

6 aylık bebeğim var ve beni kimse böyle günde bir kaç kez arayamaz ben istersem müsaitsem ararım. O da motivasyonumu düşürecek insanları aramıyorum. Zaten çocuk bakmak büyütmek yeterince sancılı bir de sağlık sorunu yaşamışsınız geçmiş olsun. Bunlar gerçkten küsülecek insanlarmış. Eşinize de söyleyin bunlara da söyleyin kırılmasın diye düşünmek sizin durumunuzda çok komik kalır. Herkes sınırını bilsin. Günde bir foto video yeter. Görüntülü konuşup ne oluyor sanki her gün. çocuğa zararı var size de zaman kaybı. Baştan sınır koymak şart
Telefonda görsünler de çat kapı gelmesinler diye müsade ediyorum çünkü açmadığımda geldikleri oluyor hatta aşı olmuştu bebeğim geçen ay annem gelip kaldı eşim geç geldiği için ateşlenme vs olursa yalnız olmak istemedim annem kaldı diye ertesi hafta nispet yapar gibi geldi ve kaldı sürpriz oldu yani bana kalmasında sorun yok ama neyi yarıştırıyoruz neden yani 😊

Eşinizin sizi zor durumda bırakması kabul edilir mi peki. Niye ezilen alttan alan siz oluyorsunuz. Sonucunda da çocuğunuz elden gidecek. Önce kayinvalideyi arayın ciddi ciddi uyarın . Olmazsa da kavga etmek şart değil telefonları acmamakla başlayın ise . Akışa göre kavga da edersiniz yani. Esinizde hata

Eşime göre çok ciddi birşey yok ortada babamı ciddiye alma mantık arama böyle biri seni kızdırmak için söylüyordur diyor ben müsade etmem zaten kalmasına diyor ama iş oraya geldiğinde müsade edeceğini beni ikna etmeye çalışacağını biliyorum maalesef eşimden beklersem yol kat edemem iki taraf da kırılmasın diye debelenir durur benim müdahale edip baştan bu sınır ihlalini bitirmem daha sağlıklı olacak gibi

Merhaba, 3 aylık bir bebeğim var yoğunbakım da kaldı doğunca sonra kalp ile alakalı sıkıntıları olduğu söylendi takip ediliyor şuan tüm bu süreçte ben fazla korumacı davrandım korktuğum için buna rağmen etrafımda ki hiç kimse beni anlamıyor kalp sorununa bile büyüyünce geçer birşey olmaz diyerek yaklaşıyorlar doktorlar bile kesin birşey demezken etrafımda ki çok bilmişler sadece konuşuyor. Ben çocuğumun üzerine titrerken kayınpederim olacak şahıs sürekli çocuğu eve götürmek istiyor evlerimiz yakın değil günde iki kere görüntülü konuşuyoruz sürekli görmek istiyorlar ve 3 aylık bebeği ben olmadan evine götürüp bir kaç gün orada kalmasını istiyor zaten mama içiyor kayınvaliden doyurur onu çantasını hazırla getirin diyor şaka gibi:) sürekli öpmek istiyorlar izin vermiyorum ellerini öpüyorlar çocuğun elleri sürekli ağzında 6 aylık olsun sen görürsün o zaman sana sormucaz o zaman istediğimiz gibi öpeceğiz birde diyor ki bana bir yürüsün bi daha zor görürsün burda kalacak o senin haberin bile olmaz getiririm ben onu buraya gibi gibi saçma sapan şeyler söylüyor kafayı yiyeceğim saygısızlık yapmak istemiyorum ama her telefon görüşmesinde saçımı başımı sinirden yolasim geliyor o kadar boş konuşuyorlar ki herşeye karisiyorlar karı koca bebeğim ile alakalı herşeye ama herşeye karisiyorlar uzakta oturmak bile fayda etmiyor evimin içinde gibi sürekli onlar ne derse o eskiden sadece kayinvalidem eşimi yönetiyordu istediğini trip atarak yaptırıyordu şimdi Bebek oldu kocası da başladı beni bu kadar strese soktukları için hakkımı helal etmiyorum asla güvenip de bebeğimi emanet edebileceğim insanlar değiller bunu belirtmek istiyorum
Böyle bir şey olur da çocuğumu göremezsem valla polise haber veririm çocuğumu kaçırdılar diye

Terbiyesizlere bak ya

Eşin adam olsa böyle konuşamazlar

Böyle bir şey olur da çocuğumu göremezsem valla polise haber veririm çocuğumu kaçırdılar diye

Terbiyesizlere bak ya

Eşin adam olsa böyle konuşamazlar
Eşim elbette hatalı onun pasifliği yüzünden bunu yaşıyoruz zaten benim ailem bu şekilde konuşamaz mesela kendi annem bir ara sürekli bebekle ilgileniyordu ilk torunu çok heyecanlı altını ben değiştiririm karnını ben doyururum sen dinlen vs abartmisti direk uyardım o benim bebeğim bu kadar sahiplenme hiç sağlıklı değil kucağından inmiyor bırak da ben ilgileneyim öğreneyim diye söyledim ve bir daha tekrarı olmadı şuan dikkat ediyor ama diğer taraf asla ve asla laftan anlamıyor Bebek yoğunbakımdan çıkıp eve geldi çocuk hala ilaçların etkisinde ve bana doktor çok dikkat etmemi söyledi çıkarken k.valdem direk kucağına alıp ellerini yıkamadan yüzüne üfleye üfleye okumaya başladı bende o anın vermiş olduğu panikle anne ne yapıyorsun uflemeden oku diyip kucağından aldım ve bu o kadar büyük bir olay oldu ki suratı asla düzelmedi uzun süre

Foruma bakarak, bugünü "manyak kayınpederler günü" ilan ediyorum.

Back
X