Merhaba, 3 aylık bir bebeğim var yoğunbakım da kaldı doğunca sonra kalp ile alakalı sıkıntıları olduğu söylendi takip ediliyor şuan tüm bu süreçte ben fazla korumacı davrandım korktuğum için buna rağmen etrafımda ki hiç kimse beni anlamıyor kalp sorununa bile büyüyünce geçer birşey olmaz diyerek yaklaşıyorlar doktorlar bile kesin birşey demezken etrafımda ki çok bilmişler sadece konuşuyor. Ben çocuğumun üzerine titrerken kayınpederim olacak şahıs sürekli çocuğu eve götürmek istiyor evlerimiz yakın değil günde iki kere görüntülü konuşuyoruz sürekli görmek istiyorlar ve 3 aylık bebeği ben olmadan evine götürüp bir kaç gün orada kalmasını istiyor zaten mama içiyor kayınvaliden doyurur onu çantasını hazırla getirin diyor şaka gibi:) sürekli öpmek istiyorlar izin vermiyorum ellerini öpüyorlar çocuğun elleri sürekli ağzında 6 aylık olsun sen görürsün o zaman sana sormucaz o zaman istediğimiz gibi öpeceğiz birde diyor ki bana bir yürüsün bi daha zor görürsün burda kalacak o senin haberin bile olmaz getiririm ben onu buraya gibi gibi saçma sapan şeyler söylüyor kafayı yiyeceğim saygısızlık yapmak istemiyorum ama her telefon görüşmesinde saçımı başımı sinirden yolasim geliyor o kadar boş konuşuyorlar ki herşeye karisiyorlar karı koca bebeğim ile alakalı herşeye ama herşeye karisiyorlar uzakta oturmak bile fayda etmiyor evimin içinde gibi sürekli onlar ne derse o eskiden sadece kayinvalidem eşimi yönetiyordu istediğini trip atarak yaptırıyordu şimdi Bebek oldu kocası da başladı beni bu kadar strese soktukları için hakkımı helal etmiyorum asla güvenip de bebeğimi emanet edebileceğim insanlar değiller bunu belirtmek istiyorum