• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı bunaldım

Sizi umursamıyorlar çocuğunuzu da sadece oğullarının çocuğu olarak görüyorlar beni umursamayanı ben de umursamam. Dediğiniz gibi çocuğumu asla yalnız bırakmazdım onlarla yavrunuza Allah şifa versin size de Peygamber sabrı versin. Ben böyle durumlarda sınırı kocanın çizmesi gerektiğini düşünüyorum ama bunu yapmıyorsa eşim konuşurum her sözlerine ayrı bir cevabım olur.

Sürekli söylüyorum ama sallayan yok bu faha çok canımı sıkıyor ve onların gözünde aşırı pimpirik sorunlu deli bir anneyim. Saçma sapan eski adet geleneklerini yoğunbakımdan yeni çıkmış halsiz bitkin çocuğuma denettirmediğim için böyle düşünüyorlar:)
O zaman çocuğum 12 yaşına falan gelince size kalmaya gelebilir dersin 😀 uzun bi süre koruma altında durması gerekiyor deyin sallayın biseyler 😀 anlamayan insanı dalgaya vuracaksın bu insanlar çok değişikmiş laftan anlamıyorlar. Ama sende çok kafana takma senden izinsiz böyle bisey zaten yapamazlar işte o zaman bi annenin cinnet anını görürler zaten bi daha yapamazlar. Biraz rahat bırak kendini stres yaptıkça kendine edersin. Bak benim oğlum 8 yaşında kaynanam alt katimda bazen kaynanam cagriyor gorumcemin çocukları kalmaya gelince Heh diyorum bu akşam rahat uyurum. Bi bakiyorum çocuğun kapıda 😀😀 annecim beni özlemissindir diye düşündüm eve geldim diyor😀

Sizi umursamıyorlar çocuğunuzu da sadece oğullarının çocuğu olarak görüyorlar beni umursamayanı ben de umursamam. Dediğiniz gibi çocuğumu asla yalnız bırakmazdım onlarla yavrunuza Allah şifa versin size de Peygamber sabrı versin. Ben böyle durumlarda sınırı kocanın çizmesi gerektiğini düşünüyorum ama bunu yapmıyorsa eşim konuşurum her sözlerine ayrı bir cevabım olur.
Gerçekten öyle görüyorlar mesela çocuk çok küçük henüz ama şuan bana daha çok benziyor herkes bunu söylüyor etrafımızda onlar asla benzetmiyorlar ki.validem sürekli oğlumun kopyasi aynı babası doğum lekesine kadar aynıyız çocukla ona rağmen o bile babası k.pederim kendi babasına kadar benzetiyor bir tek bana benzetmiyorlar çocuğu 😊 Neyse onların düşünceleri çok önemli değil ama haklısın sınırı kocam çizemediği için ben çizeceğim bakalım neler olacak.

O zaman çocuğum 12 yaşına falan gelince size kalmaya gelebilir dersin 😀 uzun bi süre koruma altında durması gerekiyor deyin sallayın biseyler 😀 anlamayan insanı dalgaya vuracaksın bu insanlar çok değişikmiş laftan anlamıyorlar. Ama sende çok kafana takma senden izinsiz böyle bisey zaten yapamazlar işte o zaman bi annenin cinnet anını görürler zaten bi daha yapamazlar. Biraz rahat bırak kendini stres yaptıkça kendine edersin. Bak benim oğlum 8 yaşında kaynanam alt katimda bazen kaynanam cagriyor gorumcemin çocukları kalmaya gelince Heh diyorum bu akşam rahat uyurum. Bi bakiyorum çocuğun kapıda 😀😀 annecim beni özlemissindir diye düşündüm eve geldim diyor😀
Allah bağışlasın evladınızı 😊 büyüyünce kendi kalmak isterse o zaman kalır artık burada kalsın demenizi duymak istemiyorum diye söyleyeceğim görüşünce umarım bir kez olsun anlayışlı olurlar

Allah bağışlasın evladınızı 😊 büyüyünce kendi kalmak isterse o zaman kalır artık burada kalsın demenizi duymak istemiyorum diye söyleyeceğim görüşünce umarım bir kez olsun anlayışlı olurlar
Sana bol bol sabir ve şans diliyorum. Teşekkür ederim Rabbim sizinde evladınızı bağışlasın çok takmayın gerçekten yaşlıları anlamak zor 🥹

Merhaba, 3 aylık bir bebeğim var yoğunbakım da kaldı doğunca sonra kalp ile alakalı sıkıntıları olduğu söylendi takip ediliyor şuan tüm bu süreçte ben fazla korumacı davrandım korktuğum için buna rağmen etrafımda ki hiç kimse beni anlamıyor kalp sorununa bile büyüyünce geçer birşey olmaz diyerek yaklaşıyorlar doktorlar bile kesin birşey demezken etrafımda ki çok bilmişler sadece konuşuyor. Ben çocuğumun üzerine titrerken kayınpederim olacak şahıs sürekli çocuğu eve götürmek istiyor evlerimiz yakın değil günde iki kere görüntülü konuşuyoruz sürekli görmek istiyorlar ve 3 aylık bebeği ben olmadan evine götürüp bir kaç gün orada kalmasını istiyor zaten mama içiyor kayınvaliden doyurur onu çantasını hazırla getirin diyor şaka gibi:) sürekli öpmek istiyorlar izin vermiyorum ellerini öpüyorlar çocuğun elleri sürekli ağzında 6 aylık olsun sen görürsün o zaman sana sormucaz o zaman istediğimiz gibi öpeceğiz birde diyor ki bana bir yürüsün bi daha zor görürsün burda kalacak o senin haberin bile olmaz getiririm ben onu buraya gibi gibi saçma sapan şeyler söylüyor kafayı yiyeceğim saygısızlık yapmak istemiyorum ama her telefon görüşmesinde saçımı başımı sinirden yolasim geliyor o kadar boş konuşuyorlar ki herşeye karisiyorlar karı koca bebeğim ile alakalı herşeye ama herşeye karisiyorlar uzakta oturmak bile fayda etmiyor evimin içinde gibi sürekli onlar ne derse o eskiden sadece kayinvalidem eşimi yönetiyordu istediğini trip atarak yaptırıyordu şimdi Bebek oldu kocası da başladı beni bu kadar strese soktukları için hakkımı helal etmiyorum asla güvenip de bebeğimi emanet edebileceğim insanlar değiller bunu belirtmek istiyorum
Ben hic kimseyi kiramayan, hayir diyemeyen bir insanimdir ama cocugum soz konusu oldugunda oyle bir kalp kirarim ki! Sen de kirmalisin demek ki. Once kocan konussun ama.

Gerçekten öyle görüyorlar mesela çocuk çok küçük henüz ama şuan bana daha çok benziyor herkes bunu söylüyor etrafımızda onlar asla benzetmiyorlar ki.validem sürekli oğlumun kopyasi aynı babası doğum lekesine kadar aynıyız çocukla ona rağmen o bile babası k.pederim kendi babasına kadar benzetiyor bir tek bana benzetmiyorlar çocuğu 😊 Neyse onların düşünceleri çok önemli değil ama haklısın sınırı kocam çizemediği için ben çizeceğim bakalım neler olacak.
Aynı sorun bende de var 🥲 benden başka herkese benzetiyorlar bizde de kv çok sık görmek istiyor torununu bir de biz çok yakınız çat kapı gelme durumu da oluyor

Ben hic kimseyi kiramayan, hayir diyemeyen bir insanimdir ama cocugum soz konusu oldugunda oyle bir kalp kirarim ki! Sen de kirmalisin demek ki. Once kocan konussun ama.
Sanırım en sonunda bende öyle olacağım çünkü bebeğim söz konusu olunca strese giriyorum zaten 7 senedir saçma sapan şeyleri görmezden geldim hep artık konu çok hassas benim için uslu uslu dursalar normal davransalar ben zaten sevmeye hazırım yapıcı olmaya hazırım ama olmuyor maalesef

Back
X