aşırı duygusallık

leplepi

kaldır başını gör işte bak neler var
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
517
85
323
her şeye duygulanıyorum özellikle sevdiğim insanlarla konusurken en basta ve en çok babam sonra bazen eşim abilerim genelde nasihat alırken o anda sebepsiz ağlayasım geliyor örn. Babama tlfn açsam sesinı duyunca ağlayasım gelıyor .bu küçüklükte de vardı gurbete giderdi hep özlerdim. ondanmı etkilendim de kaldı bilmiyorum .çok aşırı sevgimdenmi, hiç sebebini bulamıyorum. bazen kahroluyorum. sonradan üzülürmü acaba diye böyle benim gibi aşırı olan varmı

Son düzenleme:
Bende boyleyim bastirmaya calisiyorum
Cunku insanlarin boyle insanlari gucsuz gordugunu dusunmeye basladim
Bakinca da insanlar cok az seye agliyorlar bense masallah musluklar hep acik

Of bende boyleyim. Ailemden uzaktayim iki yildir. Telefonla konusmak cok zor geliyor artik. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Kapatir kapatmaz da zirlamaya basliyorum. Daha bugun agladim. Bayrama beni bekliyorlar nasil gidicem ne diycem bilemedim.

evet genelliklede güçsüz olduğum düşünülür endişesiyle bu huyumdan rahatsız oluyorum. Yani bi iki kelime anlatcak adam ben yelkenleri hemen suya indiriyorum muhabbet dağılıyor vs. vs. Ama normalde çok güçlüyümdür kolay ağlamam sadece sevdiklerimle konuşurken ağlamak en zayıf noktam bastıramıyorum

uzak kalınca araya zaman girince daha beter oluyo benimde

Küçüklükten kalmış olabilir benim de annem çalışıyordu doğru düzgün görmedim 10 yaşıma kadar. O giderken uyanirsam falan çok icerleniyordum. Sonra o da ağlaya ağlaya gidermiş arkadaşları teselli edermiş garibimi. Aglattin beni kız :)
Neyse kısacası ben de senin gibiyim ama kırılıp üzülünce de ağlıyorum senden.farklı.olarak. Kesin çözüm bulamadım henüz ama etrafıma bakiyorum karşısındaki üzülmüş mü ne hissetmiş umurlarında bile olmuyor öyle sert ve baskın insanlar var. Göre göre de hemen muslukları açmak yerine karşılık vermeye başladım çünkü çare yok canım tepene binerler valla.

Malesef bende boyleyim , kendi Ailemden biri bisey derse hemen agliyorum

Nefret ediyorum bu huyumdan.

Ay bende senin gibiyim hemen duygusallasiyorum hatta düğünlerde damatla gelin içeri girerken müzik çalar ya onda bile aglayasim geliyor nikah masasında evet diye bagiriyolar benim tüyle diken diken oluyor çok üzülüyorum kendime

Tek basina kaldiginda guzel bi agla icin acilir bunu tekrar et asiriya kacma

ay tek değilmişim babam hep der en duygusal evladım sensin diye mesela yeğenlerımi özleyincede çok ağlarım

Ben abartayım mı :) hani sinemada film başlamadan önce yapım şirketinin falan dağlı görüntüleri gelir ya o anda çalan gürültülü ihtişamlı müzik icimi kabartıyoooorr :)

bi arkadaşım demistiki neşeli müzik dinleyince hemen ağlarım neden onlar gibi kıpır kıpır olamıyorum diye o geldi aklıma kadınların geninde var

Yanliz degilmisim en nefret etigim huyumdur uzulurum aglarim sevinirim aglarim kalbim kirilir aglarim hata bir keresinde basimagriyo diye sinir olup aglamistim sinir olur aglarim ana haber izlesem aglarim karsimda birisi aglasa ondan çok ben aglarim o degilde kacsenelik eski turk filimlerinede agliyorum durum cok vahim benbu durumlarda aglamamak icin ya ortam degistiririm yada baska konu acmaya calisirim uzerinde dusunmemek en iyisi ilaci olsa once ben alicam cok sinir bir durum

Ben dilimi isiriyorum baska yone dikkat cekmek icin o arada elime hemen telefonu felan aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…