Bebek Beslenmesi Aşırı gaz sorunumuz için önerisi olan varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kurabiyelim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
54
3
18
35
Elazığ
45 günlük kızımın aşırı gaz sorunu var.Zinco ve Lefax damla kullanıyorum gaz için ama hiç bir faydası olmuyor.Sütüm çok az olduğu için doymadığı zamanlarda mama veriyorum.İlk etapta aptamil almıştım onu hep kustu bu sefer bebelac aldım ama gaz sancıları daha şiddetlendi.Günde sadece 5 saat civarı uyuyor geri kalan zamnalrda hep ağlıyoruz.Aptamil conformil diye bir mama varmış kullansam faydası olurmu?20 gündürde ishaldi yeni düzeldi.Bu mamanın bilinen bi yan etkisi varmı kullananlar varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim lütfen.Çok çaresiz kaldım....

Cnm benimde ikizlerim var .3 aylığız.oğlum çok gazlı ne kullandıysam ne yaptıysam geçmedi.gün boyu ağlayan bir çocuk çok zor.bide benim iki tane halimi düşün.zinco,nurse hayvers,metsil,laktazm gibi birçok ilacı denedim.humananın antikolik mamasını aldım.sonuç hüsran.sana sma mama öneririm.ben ilk oğlumdada ikizlerimdede sma kullandım.neredeyse hiç köpürmediği için daha az gaz yapıyor.ama gazlı bir bebek için çokta fazla yapacak bişey yok.geçmesini bekleyeceksin.oda 4 ayı geçiyormuş.

aynen öyle!gün boyu ağlayan bı cocuk zaten zor ıkı tanesını hıc dusunemıyorum.Allah yardımcın olsun...Tavsiyen için tesekkurler bıde sma denıyım bakalım faydalı olacakmı...

bu konuda en iyi ürün bfform diye bir probiyotikmiş onun gibi birde biyog diye bir probiyotik varmış.
ama ilki bebekler için daha doğalmış

taze annelerin sorunları hep ortak sizlere sabır diliyorum, herkesin başından bu dönemler aynı şekilde geçiyor! ilk 3 ay bebek annesini kendinin uzantısı sanarmış, dış dünyaya adapte olması çok zor e bu yüzden de çok ağlarmış. O yüzden bol bol kucaklayın ve ten temasında bulunun.

canim benim iki bucuk aylik kizim var.coook qazli bi bebekdi.durmadan aglardi.aglamak diyilde ciglij ciliga kalirdi.komsular duyuyordu sesini.sakinlesdiremiyoduk.bir bucuk ay denemedigim ilac kalmadi ama hicbiri fayda etmiyordu bende kesdim ilaci.bos yere kizimin midesini doldirmadim ilacla.iki ayi doldurdugu gun cook deyisdi kizim.gazinu kendi cikarmaya basladi.kizim cok haraketli aktiv bir bebek masallah.onun icin erken bitdi bizim qaz sorunumuz.sende canim biraz daha sabr et.qazin tek ilaci zaman.kendiliginnen geciyor yoksa ilaclar faydasiz.sabrlar dilerim sana.

sab sımplex gaz damlasını kullan. rezene cayı ıç bebegınede gunde 4 kaşık kadar ver.kımyon at yemeklere.mamada ıse sma ya gec.bızdede aptamıl gaz yaptı. bu dedıklerımın hepsı dr onerısı zaten.bızde 20 gun kadar yasadık gaz sorununu.çok sukur gectı en onemlısı damla gecırdı.
bu arada gaz bıberonu al eczaneden çok işe yarıyor

canım benim zeytin yağını hafif ısıt bebişinin karnına sür ve saat yönünde masaj yap rahatladığını görüceksin. havluyu ısıtıp karnına koy kolay gelsin

cnm sana bısey soylıyım mı suanda 6 aylık oglum var ve asırı gazlı dogdu gunde 1 yda nadıren 2 kere kaka yapıyodu sureklı aglıyordu ıkınmakdan makatı bıle catladı kıp kırmızı oluyodu morarıyodu bıde aktarcılardan eczanalere doktora kadar butun gaz gıderı ılac ne varsa kullandım hıc fayda etmedı ne duyduysam uyguladm aldım yaptm yok banamısın demedı . ve colıspas dıye bıtkısel surup kullandm 3. ayından snr o ıyı geldı gb ama gene gaz bıtmıyo cıkartamıodu bnm oglum gegıremıodu bıle 6 aylık oldu tm rth kaka yapar gb oldu ek gıda ya gectık yıne gaz yıne gaz ve kabız oldu neler yapıorum yok gene aynı yanı demek ıstedıqım her cocuk bır deqıl butun herseyı dene rezene cayı ver acı elma yagı al masaj yap fayda veren var vermeyen var ama gazlı olan gazlı gıdıyoooo napcannn ...

Kızlar bizimdr gaz sancılarımız çok fazlaydı doktorumuz omnivit herb baby diye bir damla verdi yağlardan oluşuyo gerçekten çok etkili bebeğimin sancısı olunca veriyorum hem uyku problemini çözdü hem gaz sancısını fiyatıda uygun bence deneyin... hepimizin gaz sancısız bol uykulu geceler geçirmesi dileğiyle

Bizimde 9. haftadan sonra gaz sorunu çıktı. Emmeye başladıktan 5 dakika bile geçmeden kuş gibi çırpınıyor. Dün doktora gittik artık. Gazı var, başka bişi yok, için rahat etsin idrar testi yapalım dedi. Sonucu haftaya alacağım. Tamam gaz olacak razıyız bi şekilde bitecek. Ama dehşet derecede alttan ve üstten gaz çıkarıyor. Doktor ne kadar çıkarsa içinde olur yine diyor. Relaktaz verdi, işe yarayacak gibi oluyor, olmuyor da anlamadım. Benim için önemli olan artık emmesi. Çok az emiyor gazdan dolayı. Bugün sağlık ocağına gittik. Kesin kilo almadı dedim. Ama 10 günde 400 gr almış. Uykusu da güzel. Bizim ağlaması emerken oluyor. Var mı böyle olan arkadaşlar.

Sab damla ve spasmo panalgine fitil şiddetli gaz sancıları için birebir..
Yalnız çok şiddetliyse fitil.. 15 dk.da geçiriyor çok şükür..

Arkadaşlar
Boşveriyom gaz ilaçlarını alın kolik Cd'sini dinletin anne karnı seslerini kumdaklayın ve mümkün olduğu kadar kucaklayın benim bebişim 1 yaşında ben bu yöntemlerle bir kez bile gaz sancılı gece geçirmedim.

Sap simplex gaz damlası ve düzenli olarak bebe yağı ile karnına masaj. Belli bir rutin sağlamalısın. Akşam yedir banyo yaptır. Masaj yap. Tekrar yedir. Mutlaka gazını çıkart. Öyle yatır. Kucağında dans edebilirsin. Titreşimli yatak kullanabilirsin. Karnına sıcak havlu koyabilirsin. Allah yardımcınız olsun.

Dr browns gaz yapmayan biberon u kullanmanizi ayrica sab simplex gaz damlasini oneririm. Ben ogluma mama olarak sma kullandim diger mamalardan farki biberonu calkaladiktan sonra kopurmuyor. Aptamil ve hero baby cok kopuk kopuk oluyor bunlari kullanirken cok gazliydi.

evet sab simlexs damlası çok iyi ve rezene kullanıyorum gezdirmek iyi geliyor,saklamak .gaz giderici biberon mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…