- Konu Sahibi Kurabiyelim
-
canim benim iki bucuk aylik kizim var.coook qazli bi bebekdi.durmadan aglardi.aglamak diyilde ciglij ciliga kalirdi.komsular duyuyordu sesini.sakinlesdiremiyoduk.bir bucuk ay denemedigim ilac kalmadi ama hicbiri fayda etmiyordu bende kesdim ilaci.bos yere kizimin midesini doldirmadim ilacla.iki ayi doldurdugu gun cook deyisdi kizim.gazinu kendi cikarmaya basladi.kizim cok haraketli aktiv bir bebek masallah.onun icin erken bitdi bizim qaz sorunumuz.sende canim biraz daha sabr et.qazin tek ilaci zaman.kendiliginnen geciyor yoksa ilaclar faydasiz.sabrlar dilerim sana.Cnm benimde ikizlerim var .3 aylığız.oğlum çok gazlı ne kullandıysam ne yaptıysam geçmedi.gün boyu ağlayan bir çocuk çok zor.bide benim iki tane halimi düşün.zinco,nurse hayvers,metsil,laktazm gibi birçok ilacı denedim.humananın antikolik mamasını aldım.sonuç hüsran.sana sma mama öneririm.ben ilk oğlumdada ikizlerimdede sma kullandım.neredeyse hiç köpürmediği için daha az gaz yapıyor.ama gazlı bir bebek için çokta fazla yapacak bişey yok.geçmesini bekleyeceksin.oda 4 ayı geçiyormuş.
mamasına 1 çimdik kimyon kat..
45 günlük kızımın aşırı gaz sorunu var.Zinco ve Lefax damla kullanıyorum gaz için ama hiç bir faydası olmuyor.Sütüm çok az olduğu için doymadığı zamanlarda mama veriyorum.İlk etapta aptamil almıştım onu hep kustu bu sefer bebelac aldım ama gaz sancıları daha şiddetlendi.Günde sadece 5 saat civarı uyuyor geri kalan zamnalrda hep ağlıyoruz.Aptamil conformil diye bir mama varmış kullansam faydası olurmu?20 gündürde ishaldi yeni düzeldi.Bu mamanın bilinen bi yan etkisi varmı kullananlar varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim lütfen.Çok çaresiz kaldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?