Aşırı hassasım ve herşeye çok üzülüyorum :(

En iyisi düşünmemek. Bunun sonu yok çünkü. Desteğiniz için teşekkür ederim

Normal değil, bu durum hayatımı çok zorlaştırıyor. Haber falan izlemiyorum uzun süredir bu sebeplerden dolayı. Psikolojik destek almam gerekiyor belki de.

Şaka mı bu ya nasıl olur ? Keşke gidip yüzüne vursaydiniz durumu ben dayanamazdm yazık günah çocuk kim bilir ne hastalıklar atlatiyor

Az düşünün. Ben daha çok hayvanları kafaya takıyorum. İnsanlara kolay kolay acıyamıyorum neyseki. Heryere insanın eli kolu yetmiyor. Yettiğine elinden geleni yapıp daha az düşünmeye bakın. Boşyere bünyenize ilaçlar alıp, kendinizi yıpratmayın. Durup dururken kendimi o düşüncelerde bulduğumda başka birşeye yönlendiriyorum kendimi.

Şaka mı bu ya nasıl olur ? Keşke gidip yüzüne vursaydiniz durumu ben dayanamazdm yazık günah çocuk kim bilir ne hastalıklar atlatiyor

yüzüne vursan ne olur ki yüzsüzler,
bir tanesi de yine aynı bölgede, dilenmiyor ama minicik 4 çocuğuyla bir dükkan tutmuş yaşıyorlar, kocası hurda topluyor, minik bir elektirikli ısıtıcıyla ısınıyorlar, dükkan da hemen evimizin yakını yolumun üstü, ay o çocukları gördükçe ben mahvolurum, 1 yıl boyunca sağdan soldan yardım mı toplamadım, yemek yapıp tencereyle mi taşımadım.
araya yaz girdi ben yazlığa gittim geldim ki kadının kucağında bir velet daha, dedim bu ne ben seni şişko sanıyordum yine mi doğurdun hee abla dedi.
dedim ben enayı gibi sana yardım edicem diye kendimi paralıyorum milletten yardım dileniyorum, senden kötüymüş durumum ben maddi durumum yetersiz diye 2. doğuramıyorum sen 5. yi doğurmuşsun,
he abla Allah rızkını veriyor dedi.
ne dersin ki bu insana...
velhasıl bidaha ordan geçerken kafamı çevirip bakmadım, onlar da ayrıldı zaten o dükkandan.
böyle böyle insanın içini karartıyorlar, toplumsal delirmişliğimizin bir nedeni de bu sorumsuz insan müsvetteleri işte.

Bende buna kızıyorum işte! Madem bakamıyorsn o zaman neden çocuğu dünyaya getirip heba ediyorsun. Valla çevremde de var yok değil hatta çok yardım toplamışlgm da var ama bazıları cidden yüzsüz verilen şeye burun kıvırıp yüz çeviriyor. Sanki bende olsa ben ona en iyisini vermeyeceğim ama elimden gelen bu .

Evet hayvanlar da baska bir konu tabii. Hayvana bile tecavuz eden eziyet eden insan gorunumlu pislik kayniyor heryer.

Keşke herkes sizin gbi merhametli olsa
İnsanlarımız artık o kadar duyarsız ki
Bebeğin suçu yok evet malesef kaderini secemiyor
Ben de cok düşünür dert ederim
Hep de üzücü durumlar beni bulur

Offf bende aynıyım aklıma gelıyor dünyadaki zor durumdaki çocuklar yemek yerken su içerken sıcak evde dururken sokaklrda olan bebekler çocuklar insanın ölesi gelıyor ama yetişemeyızz üzül üzül bitmez hayat bu dünya bu cok zor ama dilenenler çocuklarla onlardan nefret edıyorum Allah öylesine çocuk vermesin yazık oluyor onlara ya of aptallar ne diye doğurursunuz ki

Eminonunde dilenen minicik bir cocuk gördüm, sirtimdaki şalı verdim. Yolume devam ettim. Sonra icime sinmedi, dönüp para da vereyim dedim. Döndüğümde sırtında şal yoktu. Belli ki dilendirenler almış, usuyen cocuk daha cok para toplar çünkü. Nefret ediyorum dilencilerden, hele cocuklarini dilendirenlerden kelime bulamıyorum artık, onlara acimayayim derken vicdanimi kaybetmekten korkuyorum. Ama sizin de evladiniz var Allah korusun birşey olsa parasiz kalsaniz, insaatta temizlikte çalışır yine de cocugunuzu çıplak ayak kış günü sokakta dilendirmezsiniz di mi?

Senin gibiyim bende ... geçen gün aracimizda ışıklarda durduk. Yağmur Bastırdı . Dilenen kadının kucağında bir bebek ve kenara da girmiyo.. insafsız kadın yağmur altında dilenmeye devam etti bebek islandi... böyle dilencilere asla para yardımı yapmıyoruz. Aracimiza yiyecek içecek alıp bunlardan vermeyi planlıyoruz. ... O dilenci yağmur geçene kadar bile kenara gecmedi... benimde aklım o bebekte kaldii..
Tüm çocukların yuzunu güldürup kucak acmayi mutlu etmeyi ne çok isterdim ancak bazen bakıp kalıyoruz ne acı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…