- 8 Kasım 2018
- 148
- 96
- 13
- Konu Sahibi GizliBirUye
-
Ben bu konularda aşırı heyecanlı oluyorum ve kasıyorum özellikle telde konuşamıyorum heyecandan telefonu açamıyorum farklı şehirlerdeyiz henüz birlikte pek vakit geçirmedik... Bana biraz destek olun normal davranmak istiyorum.
Ben bu konularda aşırı heyecanlı oluyorum ve kasıyorum özellikle telde konuşamıyorum heyecandan telefonu açamıyorum farklı şehirlerdeyiz henüz birlikte pek vakit geçirmedik... Bana biraz destek olun normal davranmak istiyorum.
Karşı cinsle ikili ilişkiler.Hangi konularda, kimlerle? Biraz açsanız.
G GizliBirUye bu kadar gizli olma. Konuyu az aç da anlayalım
bende ilk zamanlar böyleydim çok aşktan zamanla geçiyorHoşlandığım birisi var yalnızca bir kez buluştuk. Bu kişi beni aradığı zaman heyecan yapıyorum ve teli açamıyorum ama artık kendisini aramam lazım. Evet çok saçma görünüyor ama durum bu.
Yaşınız kaç? Belki zamanla heyecanınızı kontrol edebilirsiniz. Ya da bir uzmana danışın.
Bence kesinlikle uzmana danışın çok faydası olur. Çünkü yaşlar büyük hala böyle olması tuhaf29 yaşındayım bu kişi benden 10 küsür yaş büyük biri.
10 küsür derken tam olarak kaç yaş büyük bu adam? Gözünüzde mi büyüttünuz ? Ya adamın yanın da çıtır olan sizsiniz...bırakın o heyecan yapsın. Ne kasicam benden 1 jenerasyon büyük adam için.
Boşanma aşamasında sanırım. Sanki sizden en az 15 yaş büyük gibi. Bu kadar yaşlı ve başından bir evlilik geçmiş birisi için vaktinizi harcamayın bence. Belliki naif bir yapınız var. O ise sizi suya götürüp susuz getirecek cinsten.Haklısın fakat vücut fiziksel tepkiler veriyor buna engel olamıyorum. Telefonu elime alıyorum çarpıntı başlıyor. Acaba bilinçaltımda suçluluk duygusumu var bilmiyorum. Detay verirsem konu dağılacak. Bu kişi evli değil ama bekarda sayılmaz... Evli biriyle görüşmem bu konuda eleştri gelmesin lütfen. İkili ilişkilerde tecrübesizim sanırım bu da bir etken.
Boşanma aşamasında sanırım. Sanki sizden en az 15 yaş büyük gibi. Bu kadar yaşlı ve başından bir evlilik geçmiş birisi için vaktinizi harcamayın bence. Belliki naif bir yapınız var. O ise size suya götürüp susuz getirecek cinsten.
Çok haklısın aynen öyle ama daha önce hiç evlenmemiş birisiyle yaşıyor anlaşamıyoruz falan diyor. Bana mecburi bir ilişki gibi göründü bu yüzden yazışmaya devam ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?