Hayatıma aşırı karışan aile ve stresler...

Chloele

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
642
Puanlar
38
Önceki konularımı bilen bilir ilişkisel olayları yoğun yaşadım. Şu an kendime temiz bir sayfa açmak istiyorum. Bu sayfada tamamen ben olduğum bir insan olmak istiyorum. Fakat ailem çoğu şeye müdahale ediyor. Giyimde aşırı katı kurallar ve sosyal çevrem için de durum aynı. Yani kendim olamıyorum. Elalem ne der düşüncesinde olan bir annem var özellikle. Çok baskılanmama rağmen onların fark etmeyeceği ama yine yasak gördükleri çok şey yaptım.
Giyimime karışıyorlar yani biraz daha karışsalar patlicam artık. Crop şort veya dar hatları belli eden kıyafetler giyen bir insan değilim hiç olamadım. Tişört bile onlar için açık geliyor milletin yanında rencide edildim kaç defa. Ben zaten açık giyinmem oysa ki ama çok kısıtlanıyorum.
Neyse çok uzun anlattım ama anlamışsınızdır ablalarım ve kız kardeşlerim. Ne yapayım? Üniversite için farklı şehire gidene kadar devam bu durum nasıl kabullendirebilirim?

Valla herkes kendi kapısının önünü süpürsün. Sorun kalmaz o zaman... Zaten açık giymiyorum diyorsun. Onlara ne açık geliyor? Kısa kol mu?

Önceki konularımı bilen bilir ilişkisel olayları yoğun yaşadım. Şu an kendime temiz bir sayfa açmak istiyorum. Bu sayfada tamamen ben olduğum bir insan olmak istiyorum. Fakat ailem çoğu şeye müdahale ediyor. Giyimde aşırı katı kurallar ve sosyal çevrem için de durum aynı. Yani kendim olamıyorum. Elalem ne der düşüncesinde olan bir annem var özellikle. Çok baskılanmama rağmen onların fark etmeyeceği ama yine yasak gördükleri çok şey yaptım.
Giyimime karışıyorlar yani biraz daha karışsalar patlicam artık. Crop şort veya dar hatları belli eden kıyafetler giyen bir insan değilim hiç olamadım. Tişört bile onlar için açık geliyor milletin yanında rencide edildim kaç defa. Ben zaten açık giyinmem oysa ki ama çok kısıtlanıyorum.
Neyse çok uzun anlattım ama anlamışsınızdır ablalarım ve kız kardeşlerim. Ne yapayım? Üniversite için farklı şehire gidene kadar devam bu durum nasıl kabullendirebilirim?

Part time işe mi girsen eğer çalışmıyorsan. Maaş+sigorta+yemek kartı hem kafan dağılır hem eve birkaç kez market alışverişi yaparsın ailenle aran düzelir.

Elalem ne der diye dertlenme, elalem günahını halının altına süpürüp üstünde secdeye gider sözü geldi aklıma. Ben senin adına üzüldüm .
Çok güzel bir söz. Ben de üzgünüm onların hayat görüşü böyle olduğu ve bana da aşılamak istedikleri için.

Valla herkes kendi kapısının önünü süpürsün. Sorun kalmaz o zaman... Zaten açık giymiyorum diyorsun. Onlara ne açık geliyor? Kısa kol mu?
Kısa kol saç ya da bir body giyindim üstünde mutlaka bir şey olmalı yoksa yemediğim laf kalmaz.

Part time işe mi girsen eğer çalışmıyorsan. Maaş+sigorta+yemek kartı hem kafan dağılır hem eve birkaç kez market alışverişi yaparsın ailenle aran düzelir.
Yazın düşünüyorum şuan sınava hazırlık sürecindeyim tekrar. Umarım işe yarar.

Univesiteye gidip,kendi parani kazanip ayaklarinin ustunde durana kadar boyle devam eder. Tirnaklarinla gelecegini sen inşaa ediceksin. Malesef bu boyle

Daha 21 yaşındasın ne temiz sayfası
Daha senin önsözün yazılmadı tertemizsin
Teşekkürler abla bu aralar o kadar duygusalım o kadar her şey üst üste geliyor ki bu yoruma gözlerim doldu.

Univesiteye gidip,kendi parani kazanip ayaklarinin ustunde durana kadar boyle devam eder. Tirnaklarinla gelecegini sen inşaa ediceksin. Malesef bu boyle
Dua edin bunu başarabileyim üniversite sınavında istediğim sonucu alayım.

4 yıldır başka istemediğin bir bölüm mü okudun

yapabilecegin hicbir sey yok belli yasa gelmis insanlari degistiremezsin tek kurtulusun o sinavi kazanmak ve gitmek en azindan bu sureyi daha az stressiz atlatmani saglar huylarina gitmek yoksa sadece sana zarar

İnsan ailesine herşeyi söyleyebilmeli konu ne olursa olsun giysi de olsa çok baskının hiçbir çeşidi iyi sonuç vermez.Belki bir gün sizin ailede güncelleme yapar .Kendi görüşümüz yada aldığımız tedbirler yada yasaklar çoğu zaman daha çok merak ve yalanı beraberinde getirir . Baskı çocuklarımızın bizi sadece anlık görünüşte dinliyormus gibi yapmasını sağlar.Fakat uzun vadede yalan söyleyecektir o genç .Bu yalan denilen şey kurtulacak yada düzeltilecek her şeyi ailenin en son duymasınin sebebi de olabilir hâlbuki.

Back
X