- Emoji Skoru
- 642
- Puanlar
- 38
Önceki konularımı bilen bilir ilişkisel olayları yoğun yaşadım. Şu an kendime temiz bir sayfa açmak istiyorum. Bu sayfada tamamen ben olduğum bir insan olmak istiyorum. Fakat ailem çoğu şeye müdahale ediyor. Giyimde aşırı katı kurallar ve sosyal çevrem için de durum aynı. Yani kendim olamıyorum. Elalem ne der düşüncesinde olan bir annem var özellikle. Çok baskılanmama rağmen onların fark etmeyeceği ama yine yasak gördükleri çok şey yaptım.
Giyimime karışıyorlar yani biraz daha karışsalar patlicam artık. Crop şort veya dar hatları belli eden kıyafetler giyen bir insan değilim hiç olamadım. Tişört bile onlar için açık geliyor milletin yanında rencide edildim kaç defa. Ben zaten açık giyinmem oysa ki ama çok kısıtlanıyorum.
Neyse çok uzun anlattım ama anlamışsınızdır ablalarım ve kız kardeşlerim. Ne yapayım? Üniversite için farklı şehire gidene kadar devam bu durum nasıl kabullendirebilirim?
Giyimime karışıyorlar yani biraz daha karışsalar patlicam artık. Crop şort veya dar hatları belli eden kıyafetler giyen bir insan değilim hiç olamadım. Tişört bile onlar için açık geliyor milletin yanında rencide edildim kaç defa. Ben zaten açık giyinmem oysa ki ama çok kısıtlanıyorum.
Neyse çok uzun anlattım ama anlamışsınızdır ablalarım ve kız kardeşlerim. Ne yapayım? Üniversite için farklı şehire gidene kadar devam bu durum nasıl kabullendirebilirim?