Aşırı heyecanlı ve stresliyim

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
merhaba hanımlar, yarın kısmetse ameliyata giricem ufak bir operasyon ancak narkoz alacağım için operasyondan çok korkuyorum. Heyecan bastırdı beni. Rahatlamak için ne önerirsiniz bir şey olmaz dimi güzel dileklere ihtiyacım var :(

Olmaz tahlilleriniz yapıldı doktor kontrolünde herşey ilerleyecek aonrada saglıkla evinize geri döneceksiniz
Gelmiş geçmiş olsun

Olumlu düşünün,sonuç olumlu olsun.
Papatya veya melisa çayı içebilirsiniz.
Lavanta kolonyası veya yağı varsa,o da iyi gelir.
Çekirdek çitleyin,stres atarsınız.
İnançlı biriyseniz,dua edin.
Şimdiden geçmiş olsun.
Ben bu akşamki duama dahil edeceğim sizi.
Acil şifalar diliyorum.

Önemli bişey değilse sıkıntı yapmayin korkmayın.doktorlar her gün kim bilir kaç ameliyat yapiyorlardir.güvendiginiz bir yerde olacaksa rahat olun.ben hsg yi anestezili çektirdim,girmeden önce diyordun bari yarım saat de olsa rahat rahat uyumuş olurum:) bu psikoloji ile girdiğim için olsa gerek beni uyandirmalari zor olmuş.eşimi hatırlıyorum,adam korkmuş benden ses çıkmayinca bende en son bırak beni uyuyacağım demişim.çok komikti.bir an once kurtulun siz de inşallah ne sıkıntınız varsa

O narkoz anı çok keyifli. Bilinciniz yerindeyken Birden herşey kararıyor sonra da gözünüzü açıyorsunuz herşey bitmiş. Geçmiş olsun..

Ceylan gecmis olsun inşaallah hayirli haberlerle geleceksin lutfen yaz sonucunu olur mu? Korkma ben de genelden korkarim ama binlerce insan giriyor bu ameliyatlara.Yapacak bir sey.yok

Gerekli tahlilleriniz yapılmıştır . Ameliyata onay verildiyse bir problem yok demekki bünyeniz narkoza uygun :)
Bu narkozdan uyanamama vs gibi şeyleri aklınızda sakın kurmayın . Biliyorum insanı en çok bu fikirler ürkütüyor ama bunlar ekstrem şeyler . Gerçekleşmesi pek olası olmadığı için , öyle durumlar haber oluyor tvlerde zaten . Sizin için dua edeceğim . Sizde bol bol dua edin kalbinizi ferah tutun . Ameliyattan sonrada buradan bize hayırlı haberlerinizi verirsiniz artık :)

Çıktım arkadaşlar şükür :halay: hepinize teşekkürler

Back
X