Yemin ederim öyle ya bir de millet hemen anneye yüklenir sen yapamıyorsun diye. Gel kolaysa sen yap. 26 yaşındayım kafamda saç kalmadı ya. Allah yardımcımız olsunBenzer durumdayız. O kadar değiliz ama benimki de öyle sürekli mızmızhatta daha bu sabah yine delirtti beni tavsiyesi olan varsa bende dinlemeye geldim
Bırak odaya ağlasın diyorlar zaten lavaboya falan öyle gidiyorum. Mecbur ne yapayım ben dönene kadar bazen ağlama krizine giriyor. Yalnız oynamaya alıştırmadın diyorlar. Ee diyorum alışmadı
Evet çoğu şeyde artık kendimi suçluyorum nerede hata yaptım diye ama doğuştan böyleydi kolik gibiydi mümkün değil yalnız bırakıp gitmek. Alerjisi varmış meğer sonradan anlaşıldı bilmiyorum hala alerjinin huysuzluğu mu yoksa bizimki de erken doğdu ona bağlı mı anlamadımYemin ederim öyle ya bir de millet hemen anneye yüklenir sen yapamıyorsun diye. Gel kolaysa sen yap. 26 yaşındayım kafamda saç kalmadı ya. Allah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun neye alerjisi varmış acaba?Evet çoğu şeyde artık kendimi suçluyorum nerede hata yaptım diye ama doğuştan böyleydi kolik gibiydi mümkün değil yalnız bırakıp gitmek. Alerjisi varmış meğer sonradan anlaşıldı bilmiyorum hala alerjinin huysuzluğu mu yoksa bizimki de erken doğdu ona bağlı mı anlamadım
Bu arada tuvaletinizi o kadar tutmayın çok zararlı mecbur ağlayacak yoksa sağlığımızdan olcaz
Teşekkür ederim süt ürünlerine alerjisi varÇok geçmiş olsun neye alerjisi varmış acaba?
Gerçekten çok güzel bir niyetle gelmişsiniz sizin gibi insanlar iyi ki varlar. Bu platformda neler gördüm iç karartanlar, alay edenler ama sizin mesajınız beni rahatlattı teşekkür ediyorumOğlum 39 haftayı bitirdikten sonra doğdu. Kolik olmadı. Ama inanın ilk 6 ayımda ben de ne duşa girebildim ne yemek yiyebildim. Sizinki kadar uyumayan bir bebek değildi ama gündüz uykuları 10 dk 20 dk idi. 5 aylıkken 2 diş birden çıkardı. o bir hafta hala aklımda. akşam asabiyeti çok olurdu. yani şunu demek istiyorum; zaten çok çok zor bir şey bir bebeğe bakmak. hele de tek başına. yemek, temizlik bunlar başarı kriteri değil. bunların olmaması hiçbir anlama gelmiyor. sakın doğumdan önceki düzeninizi aramayın, hatta onu artık unutun. siz kafası yarılmamış, eli ayağı yanmamış yani kaza atlatmamış ve karnı tok şekilde (bakın temiz olması önemli değil, altı temiz olsun yeter) bir bebeği gece uykusuna yatırdınız ya, işte başardınız demek! kendinizle gurur duyun ve bir gün daha geçti, elime sağlık deyin. bu günler geçecek, sonra daha kötüleri de olacak ama onlar da geçecek :)
Dediğim gibi hiçbir şeye olumlu dönüt vermediği için para vermek istemedim aslındaBabybjörn tarzı ana kucaklarını denediniz mi onlarda da mı durmuyor? On dakika bile dursa rahatça tuvalete giderdiniz en azından
Doktorunuzla konuştunuz mu danışıp belki sakinleşmesine yardımcı olacak bitkisel içerikli bir destek ya da takviye verir
En sonunda bıçağı boynuma dayayıp kendimi kesicem gerçekten ben de her şeyi denedim yok arkadaşım yok geçmiyorBen çaresini bulamadım, bulan varsa ne olur söylesin
Valla canım ay olarak büyüsü de geçmiyor. Neredeyse 10 aylık oldu hala desteksiz oturmuyor. Neden? Çünkü kucağından sıkıyorsa bırak bakalım. Dünyası başına yıkılmış gibi ağlıyor. Uyutup bırakıyorum 2 sn sonra gözler faltaşı. Sana yemin ederim ayakta sallamaktan diz kapaklarımın acısından zor yürür oldum. Konuşabilen bi canlı olsa psikoloğa götürücem o denli canımdan bezdim. Ki ben çocuk aşığı ve çocuklara karşı aşırı sabırlıyımdır ama beni delirtti artıkYazdıklarınızı okudum da çoğunluk aynı. 38+2de sezaryenle doğum yaptım. Çok güzel bir hamilelik geçirdim, istediğimiz çok beklediğimiz bir bebekti ki öncesinde ameliyat bile geçirdim. Dediğiniz gibi ilk 4 ayım kabustu. Sürekli ağlardı kolik krizleri, evden 10 dklık annemin evine zor gidiyorduk bebek arabasına binmez pusete binmez otomobilde kıyamet kopar. Eyvah ben ne yaptım dedim sayısız kere. 6. Aydan sonra biraz daha normale dönmeye başladı, şu an 10 aylık ama yine temizlik yemek yapamıyorum tabiki. Huysuzluk hala devam sürekli mızlar yanından ayırlmama izin vermez, gece sadece sallanarak uyuyor hala kesintisiz 1 saati geçen uykum yok. Aşırı zor hala ama asla ilk zamanlar gibi değil O konuda rahat ol. Yalnız değilsin malesef bazılarımız içinok daha zor. Benim kendi tezim bizim çocuklarımız aslında huysuz değil de dünyaya adapte sorunu çekiyor. Görmeye işitmeye başlayınca daha rahatladı, oturunca biraz daha. Şimdi yürüyemiyor ve konuşamıyor yani yine bi bedensel kısıtlılık var ama her şeye çok ilgili ve meraklı. İstediklerini yapamamak huzursuzlaştırıyor. Büyüdükçe boyut değiştirecek zorluklr ama biz de tecrübe kazanacağız
İnanın süpürge sesinden tutun da kibariyeye kadar dinletmediğim şey kalmadı ezan,dua, klasik müzik her şey. Ama hiçbirinden fayda görmedimKlasik müzik denediniz mi ? En azından siz rahatlarsınız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?