Aşırı huysuz bebek

Merhaba Laktoz intoleransı testini nasıl yaptırdınız
 
Sen gergin mutsuz oldunmu çocukta bunu hissediyor sabahları kahvaltı yaptıktan sonra çıkar dısarda biraz gezdir hava alsın ben çıkardım mi toprağa bırakırım biraz oynar gelince banyo yaptır rahatlasın mutfakta işin varsa yanına getir kaşıklar tencere plastik şeyler vs. oylanacak bisey ver işini hallet tuvalete gidince kapını tam kapatma oturt beklemesini anlat
oyuncaklarla oyunla oyalayın konuşun çocuklar duygularımızı hissediyor benim kızım şuan 20 aylık küçüklüğünden beri ben huzursuz olursa oda öyle işini bırak çocukla ilgilen oyna uyurkende işlerini yemeğini hallet
 
Nasılsınız arkadaşlar, bebekleriniz ve siz nasılsınız :) düzelme var mı? Benimki 11 aylık ergen gibi davranıyor bezini bile alamıyorum cıyaklıyor evde :)
 
Nasılsınız arkadaşlar, bebekleriniz ve siz nasılsınız :) düzelme var mı? Benimki 11 aylık ergen gibi davranıyor bezini bile alamıyorum cıyaklıyor evde :)
Merhaba daha küçükken sizle konuşmuştuk bu başlıkta geriye dönüp bakınca ne zor günlerimiz oldu diyorum vay be :)
Bezde durmaması huysuzluğundan değil annesi yeni yeni hareketlendiler, bizi kısıtlamayın diyorlar. Bizde de öyle savaş çıkarıyor resmen :) ama su başlığı bir düşündüm , gelip yazdığımı benim gibi anneler olduğunu içimin yangınını.
Ve şimdiki halimizi. Bebeklerimiz huysuz değilmiş sadece kucak seviyorlar .
Tek oynamak istemiyorlar ve hareket seviyorlar. Bu da bir karakter.
Ben kabullendim onu her haliyle seviyorum . İnsanız bazen bunalıyoruz bu da insani ama bebeğimi etiketlememeye karar verdim.
Şimdi huysuz demek yerine bana ihtiyacı var diyorum.
 
Hangi ay da duzeldi acaba kaç aylıktı
 
Sizi tekrar gördüğüme sevindim kızlar, bizim de bir hafta kaldı ocakta yaşına girecek, umarım 18 aylıkta ben de aynısını derim :) şubatta işe döneceğim zaten zorlu bir yola giriyoruz bakalım hayırlısı olsun
 
Aynısını yasıyorum sanki beni yazmışsınız bide bir tane de dgl uc cocugum var hayatım zindana döndü
 
Şubatta da oğlum bir yaşına girecek. Sizin tedaviniz nasıl geçti ?
 
Aaa bu grubu unutmuştum. Merhabalarr, benim oğlum 2 yaşında
Çok tatlı olmuştur, büyüdükçe çok sempatik ama zıpır oluyor benim kız :)) ele avuca sığmıyor, ev iş çok zor da olsa evlat dünyanın en tatlı şeyi, bu arada hala yemiyor maalesef yapısı öyle dedi doktoru da en son :)) 18 aylık ama 8700 gr, canları sağ olsun hepsinin, başlarından eksik olmalıyım da doğan büyüyor, sevgilerimle herkese
 
Oğlum 2 yaşından biraz büyükken buraya bir teselli mesajı yazmışım, geçecek diye. Şimdi 4 yaşına yaklaştı. Yeni bir mesaj daha yazayım: burası çok güzel :) Geçen karşılıklı dondurma yedik, tahinli mi vişneli mi diye kritik ettik. Sonra anlaşmamız gereği bir tane benim bir tane onun istediği dükkana girdik. Benimkinde oje aldık, ikisinin rengini de o seçti. Ama simlileri çıkarmakta zorlandığımı ve sevmediğimi söyledim. Onları beğenmişti ama anlayıp benim beğeneceklerimden seçti. Sonra onun istediği oyuncakçıya gittik. İki hotwheels beğendi, birini bırakmayı kabul etti. Bir de fosforlu kalem beğendi... Bu sırada sohbetler, şakalar... ha akabinde öğle uykusu uyumayı reddetti ve gece 11'de ancak uyudu ama olsun. Artık geç yattı diye gece on kez uyanmıyor veya sabah huysuz kalkmıyor. Ben de daha rahatım, biliyorum bir şey olmuyor. Yemek, temizlik farklı şekilde geri geldi evimize. Bu yaz tatilde tatil bile yaptık :) Yani tünelin sonunda ışık var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…