- 22 Haziran 2023
- 46
- 11
- 8
- 32
Merhaba Laktoz intoleransı testini nasıl yaptırdınızMerhabalar arkadaşlar, geçen hafta doktora gittik bebeğim aşırı derecede ağlıyor, huysuzluk yapıyor, emerken kıvranıyordu ve sürekli ishal durumu vardı, laktoz intoleransı çıktı, şimdi anne sütünü azaltıp, laktozsuz mamaya geçtik biraz düzeldi, belki bebeği 6 aydan küçük olanlar için diyeceğim bu tarz bir durum olabilir sizde de
Sen gergin mutsuz oldunmu çocukta bunu hissediyor sabahları kahvaltı yaptıktan sonra çıkar dısarda biraz gezdir hava alsın ben çıkardım mi toprağa bırakırım biraz oynar gelince banyo yaptır rahatlasın mutfakta işin varsa yanına getir kaşıklar tencere plastik şeyler vs. oylanacak bisey ver işini hallet tuvalete gidince kapını tam kapatma oturt beklemesini anlatHerkese selam. Benim 9 aylık bir bebeğim var. 30 haftalık doğdu 2 ay küvezde kaldı. Yani şuan düzeltilmiş ayı 7 oluyor. Hastaneden çıktığı günden beri tabiri caizse hayatımız bitti. Sürekli olarak ağlama krizleri, beslenme reddi, uyku reddi, aktivitelere olumsuz dönüt daha sayamayacağım kadar olumsuz şey. Uyku uyuyamıyoruz, yemek yiyemiyoruz, dışarısı nasıldı unuttum, duş almam 3 dakikayı geçemiyor, eşim işteyken akşama kadar tuvaletimi tutuyorum, aç kalıyorum. Ve daha onlarcası. Aylardır hayatımız böyle. Evde düzen yok. Temizlik yok. Doğru düzgün yemek pişmiyor. 2 kişi zor hakkından geliyoruz. Çocukla kendimi sokağa atıp hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim. Nolur bana bir akıl verin. Türkiye'nin en iyi prematüre doktorlarından birine gidiyoruz çok şükür hiçbir sağlık sorunu yok. Ama inanılmaz gergin. Benim gibi olan var mı? Ya da bildiğiniz bir örnek? Ne yapmalıyım? İntihara ramak kaldı gerçekten
Merhaba daha küçükken sizle konuşmuştuk bu başlıkta geriye dönüp bakınca ne zor günlerimiz oldu diyorum vay be :)Nasılsınız arkadaşlar, bebekleriniz ve siz nasılsınız :) düzelme var mı? Benimki 11 aylık ergen gibi davranıyor bezini bile alamıyorum cıyaklıyor evde :)
Hangi ay da duzeldi acaba kaç aylıktıGünaydın güzel anneler. Yazdıklarınızı okuyorum ve aaa aynı biz diye diye ilerledim hep. Ben size oğlumun yeni yeni popo üstü emeklediğinden ve artık ağlamadığından bahsetmiştim. 3 gündür acayip hızlı ilerliyor ve evi keşfe çıktı. Bir bakıyorum çamaşırları boşaltmış aaa napıyorsun sen diyorum aşırı mutlu kahkahalar atıyor. Veee en önemlisi de sallamadan kendi yatağında uyumaya başladıbu benim için mucize. Şimdi ilk uykusuna yatta ve beşiğinde 5 dk içinde uyudu. Ne çektiğimi bi ben bi Allah bi de benim gibi olan anneler anlar sadece. Çok zor günlerdi. Düzelecek diyorlardı gerçekten bu hafta mucize oldu düzeldi. Bir de burda bahsedilen gibi benim bebeğim de sese yabancıya duyarlı. Bana kalırsa algıları açık, talepkar bebekler daha huysuz oluyor. İstediklerini elde etmeye başladıkça da rahatlıyorlar. Uzun oldu kusura bakmayın ama sevincimi sizinle paylaşmak istedim. Daha geçen ay ben yapamıyorum annelik çok zor diye ağlıyordum her gün
Merhabalar. 11 aylıkmış bu yorumu yazdığımda. Şu an 18 aylık ve her şey bambaşka ve çok güzelHangi ay da duzeldi acaba kaç aylıktı
Ay darısı bizim başımıza şuan 7 aylık oldu yeni hadi inş düzelirMerhabalar. 11 aylıkmış bu yorumu yazdığımda. Şu an 18 aylık ve her şey bambaşka ve çok güzel
Çok sevindim sizinle de konuşmuştukMerhabalar. 11 aylıkmış bu yorumu yazdığımda. Şu an 18 aylık ve her şey bambaşka ve çok güzel
Aynısını yasıyorum sanki beni yazmışsınız bide bir tane de dgl uc cocugum var hayatım zindana döndüHerkese selam. Benim 9 aylık bir bebeğim var. 30 haftalık doğdu 2 ay küvezde kaldı. Yani şuan düzeltilmiş ayı 7 oluyor. Hastaneden çıktığı günden beri tabiri caizse hayatımız bitti. Sürekli olarak ağlama krizleri, beslenme reddi, uyku reddi, aktivitelere olumsuz dönüt daha sayamayacağım kadar olumsuz şey. Uyku uyuyamıyoruz, yemek yiyemiyoruz, dışarısı nasıldı unuttum, duş almam 3 dakikayı geçemiyor, eşim işteyken akşama kadar tuvaletimi tutuyorum, aç kalıyorum. Ve daha onlarcası. Aylardır hayatımız böyle. Evde düzen yok. Temizlik yok. Doğru düzgün yemek pişmiyor. 2 kişi zor hakkından geliyoruz. Çocukla kendimi sokağa atıp hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim. Nolur bana bir akıl verin. Türkiye'nin en iyi prematüre doktorlarından birine gidiyoruz çok şükür hiçbir sağlık sorunu yok. Ama inanılmaz gergin. Benim gibi olan var mı? Ya da bildiğiniz bir örnek? Ne yapmalıyım? İntihara ramak kaldı gerçekten
Şubatta da oğlum bir yaşına girecek. Sizin tedaviniz nasıl geçti ?Sizi tekrar gördüğüme sevindim kızlar,bizim de bir hafta kaldı ocakta yaşına girecek, umarım 18 aylıkta ben de aynısını derim :) şubatta işe döneceğim zaten zorlu bir yola giriyoruz bakalım hayırlısı olsun
Kusura bakmayın aylar sonra döndüğüm için, bizim ki 18 aylık ve süt içebiliyor hala, sizler nasılsınız uzun zamandır yazamadıkŞubatta da oğlum bir yaşına girecek. Sizin tedaviniz nasıl geçti ?
Çok tatlı olmuştur, büyüdükçe çok sempatik ama zıpır oluyor benim kız :)) ele avuca sığmıyor, ev iş çok zor da olsa evlat dünyanın en tatlı şeyi, bu arada hala yemiyor maalesef yapısı öyle dedi doktoru da en son :)) 18 aylık ama 8700 gr, canları sağ olsun hepsinin, başlarından eksik olmalıyım da doğan büyüyor, sevgilerimle herkeseAaa bu grubu unutmuştum. Merhabalarr, benim oğlum 2 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?