aşırı ilgiden sıkılan erkek..

Herkes ilgi görmek ister ama biraz abartmışsın galiba o da bunalmış tekrar aradığına göre hala değer veriyor sana bundan sonra azcık arayı bulmaya özen göster bu arada seni düşünmese ilgini kullanırdı ama öyle yapmamış tam tersi kendine zama ayırmanı söylemiş telefonunu da aç yoksa hala afra tafradasın sanar

Telefonu kapatman bile adamin hakli oldugunu gosteiryor.
Telefonda seninle tek iletisim kuran o demek ki kapattigina gore.
adam benden uzak dur demis kendini hayattan soyutla dememis.

Adamı hayatının merkezi yapmışsın. Sanki tüm dünyan ondan ibaretmiş gibi. O hayatından çıkınca ne olacak peki?
Oysa hayatında arkadaşların, dostların da olsa idi, (telefonu kapatmandan bunları anlıyorum çünkü sadece tek arayanın o imiş gibi) adam senin peşinden koşacaktı... Sen üzerine düşerek sadece değerini azaltırsın. Kendine ait bir dünyan da olmalı. Adama zor buldum seni, kaybetmekten korkuyorum imajı çizmişsin.

Sevgilinizi anlıyorum ve hak veriyorum bence siz de b u verdiğiniz aranın tadını çıkarın

Biraz cool ol, olamıyorsan da cool rolü yap. Sal kendini, kendin de rahatlayacaksın. Üstüne düşüp sürekli kaygılanırsan hem ona hem kendine acı verirsin.. Rahat ol ki, rahat olsun adam :)

Hicbir erkek ilgiden, sevilmekten sikilmaz. Günün her saniyesi karsilik beklemeden seni seviyorum deseniz, sabaha kadar öpüp oksasaniz yok demez. Ama trip, israr, karşılık beklemek devreye girince bunaliyorlar. Bence sevgilin senin tarafindan gelen ilgiden degil, ayni sekilde cevap veremedigi icin senin beklentilerinden bunalmis. Sen sevgini sonuna kadar hissettirmek, her dakika göstermek isteyebilirsin, ama bunu karsi tataftam bekleme. Kaldi ki adam calisiyormus. Is hayatı bunlara firsat vermez.

Ben olsam bu hareketinden dolayi adama guvenmezdim. Sonucta guven problemi var.. Birden yine degisti baksana..

haklı..

Ne düzgün bi insan bulmuşsunuz, nazara falan da inanmam ama içimden bi tahtaya vurmayı geçirdim yani

Birine değer vermek, sevmek başka şey; o kişiyi merkez alarak yaşamak başka şey. İnsan hayatının merkezine kendinden başka birini ya da birilerini koyunca saçmalamaya başlıyo. Sadece sevgiliniz olarak da düşünmeyin bunu.

Çevrenizi hayatınızın merkezine koyarsanız "elalem ne der"ci bi tip olur, toplum onay vermeden nefes bile almazsınız.
Ailenizi koyarsanız şu forumdaki kv-kp konularının başrolü olursunuz.
Sevgilinizi/eşinizi koyarsanız da böyle karşı tarafı darlarsınız, ona nefes alacak alan bırakmazsınız.

İkinizin de bi hayatı olacak ki paylaşacak bi şeyleriniz olsun, karşı tarafın merak edeceği bi şeyler kalsın sizde. Sürekli yaşadığım hayatı takip eden bi insan istemem ben de hayatımda, kendi yaşadığınız hayatın özetini izlemek, raporunu vermek gibi. O BBG etkisi, kimle-nerede-ne yaptıncılık oynamak çok sıkıcı ve sinir bozucu, ikinizi de yıpratır.

Ayrılacağınız falan yok, son derece makul ve mantıklı bi adam tarafından seviliyorsunuz bence. Tadını çıkarın, hazır ilişkiniz eforsuz yürümeye bu kadar müsaitken enerjinizi olmayan sorunlar yaratmak yerine yeni şeylere harcayın.

Bencede sevgilinize anlayisli davranmanizda fayda var. Bu sozleri size sevgisizligini gostermez. Anlayisli olun sevecen olun sevgili olun. Hep soyluyorum erkekler bizim gibi degil onlarin cok farkli bi dunyasi var. Bu kadar ilgi onlari yorabilir.
Erkek arkadasinizin size ilgi gostermesini saglayacak bir cok yol var. Bence telefonu kapatmak gibi yollara basvurmamalisiniz. Bu sevgilinizin gozundr sizi hafifletir. Bence durumu kurtarmak icin anlayisli olun hakli oldugunu soyleyin triplerinizin masumiyetini anliyorum ama bunu bi kenara birakin ve farkli bi yol arayin.

Homeostas, az çok konularını bilen biri olarak neden bu ilişkiyi inatla devam ettirmeye çalıştığını merak ediyorum. Birkaç defa aldatılıp affettin doğru hatırlıyorsam. Belli ki hala rayına oturmayan birşeyler var. Daha mutlu olabileceğin limanlara yönelsen, hayatına yeni bir sayfa açsan herşey çok daha güzel olmaz mı ?

ben korkulucak bişiy olduğunu düşünmüyorum. burçlarınız ne?

bende böyle biri olmak istiyorum ama malesef elimde olmuyo trip yapcağım varsa kendime bitürlü engel olamıyorum aranın gerçekten iyi olduğunu düşünmeye başladım bende dinleniyourum
bugün kapalı tutmadım telefonumu saçma olduğunu bende sonradan farkettim sanki tribimin farkındaymış gibi..keşke ona karşı duygularını bu kadar yoğun yaşayan biri olmasaydım oda sevgiyle alakalı bi önceki ilişkimde böyle değildim ama şimdiki erkek arkadaşımı çok sevdiğim için hep o olsun istiyorum ve yanlışlar yapıyorum

nasıl ya niye terketmiş anlamadım ben gerçekten bunları anlamak mümkün değil allah sabır versin canım

işte sorun şu sadece aşırı ilgi değil benim triplerimden yoruldu farkındayım çünkü sırf problemsin diyodu son zamanlarda onuda anlayışla karşılıyorum ama bu işi uzatırsa kendisi bilir

bugün bidaha aradı sesini duyduğuma çok memnun oldum dedi ama sadece bu kadar :) bu arayı çok sevdi sanırım
keşke öyle olsa ama adam arayı verdiğimizden beri günde zaten bikere arıyo meşgulü nasıl denk getircem ben :)

utanarak söylüyorum ama 25 yaşımdayım çocuk falan değilim ama ikili ilişkimde çocuk gibiyim malesef..oda biz zaten herşeyi konuşuyoruz ve sürekli konuşuyoruz diyo şu saydığınız herşeyi defalarca yaptım hergün bi sorun çıkardım gece bikere mutlu uyutmadın dedi en çok zoruma giden laf bu oldu niye böyleyim bilmiyorum

açtım açtım :) bugün bidaha aradı konuştuk sesimi duyması hoşuna gitmiş ama henüz arayı sonlandırmayı düşünmüyo sanırım öyle anladım

Telefonu kapatman bile adamin hakli oldugunu gosteiryor.
Telefonda seninle tek iletisim kuran o demek ki kapattigina gore.
adam benden uzak dur demis kendini hayattan soyutla dememis.
bende yanlış olduğunu farkettim sabah açtım dahada kapatmadım

ben yarın bigün ölsem napıcaksın sen dedi telefonumuda açtım bidaha aradı bugün yani kapandığını o farketmedi

Biraz cool ol, olamıyorsan da cool rolü yap. Sal kendini, kendin de rahatlayacaksın. Üstüne düşüp sürekli kaygılanırsan hem ona hem kendine acı verirsin.. Rahat ol ki, rahat olsun adam :)
ah canım iki gün cool olsam üçüncü gün elimde patlıyo

evet ilgiden değil sorunlarından dedi zaten triplerim fazlasıyla yordu işyerinde bile rahat bırakmadımki ben onu
Ben olsam bu hareketinden dolayi adama guvenmezdim. Sonucta guven problemi var.. Birden yine degisti baksana..
''birden'' değil karşınızda hergün kaprisli tripli sorun çıkaran birini hayal edin bisüre sonra ilgiside kendiside eksik kalsın dersiniz dimi özeleştiri yapabiliyorum çok şükürki sonumuz ne olur onu allah bilir

Eski konularini okumanizi tavsiye ederim ben.
homeostas'in bu adamla devam etmesi bile cok yanlis geliyor bana. Ama inatla devam ediyorlar....

Sen bosu bosuna kaprisli degilsin. Nedenlerin var, eski konularini biliyorum bende cok şükür. Bu adamla devam etmen bile mucize diyorum hep.
Allah sonunuzu hayretsin..

şu yazdığınız herşeyi en abartılı şekilde yaptım öncelikle zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..bundan sonra kendimi değiştirmeye çalışıcam umarım başarabilirim
keşke şu triplerimden vazgeçip anlayışlı biri olabilsem buda bende bitiyo umarım zamanla bu özelliği kazanabilirim yoksa her ilişkimide bu şekilde kaybedicem

birkaç defa değil ilişkimizin başındayken sanalda iki kıza yazdığını cevap almadan programı sildiğini gördüm ve affetmeyi seçtim bu benim tercihimdi o zamandan beri böyle bişeyle karşılaşmadım kontrollerimi abarttığım halde ama gizlice bişeyler yapıyosada illaki açığa çıkar böyle düşünüyorum..mutsuz olmak değil sadece bana karşı iyi olan erkeği sebepsiz triplerimle boğuyorum ben şimdiki konumda yorum yapmanı isterdim yinede teşekkür ederim

ben korkulucak bişiy olduğunu düşünmüyorum. burçlarınız ne?
ben yengecim oda akrep heryerde uyumlu yazıyo ama siz ne dersiniz

Sen bosu bosuna kaprisli degilsin. Nedenlerin var, eski konularini biliyorum bende cok şükür. Bu adamla devam etmen bile mucize diyorum hep.
Allah sonunuzu hayretsin..
nedenlerim vardı haklısınız ama affediyosam da sorun çıkarmam anlamsız değilmi ya ayrılırdım ya susardım ben ikisinide yapamadım sonrasında böyle bişeyle karşılaşmadım ama hep üstüne gittim gerçekten değer gördüğümü hissede hissede..benim konum şuan eski mevzular değil kendimi nasıl tripsiz hoşgörülü hale getirebilirimdi ama siz yine eskileri açmayı tercih ettiniz teşekkür ederim yinede

aslında akrebin de yengecinki gibi sahiplenici, çok ilgilenen bi yapısı vardır. ilişkinizin başında çok ilgi gösteriyoken, artık tamamen koptuysa endişelenilcek bişiler var.(aldatma olarak değil, belki de ilgisi azalmıştır) ama davranışlarında büyük bi fark yoksa sorun etmemelisin. belki de sen soğuk davrandığını düşünüyosundur çünkü yengeçler hep ilgi ister, birazcık ilgi görmeyince paniklerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…